Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εγώ έχω addblock αλλά η διαφήμιση πάει σύνεφο. Ποιό είναι αυτό που τις "πιάνει" όλες;

Εγώ έχω το add block plus του firefox. Έχω αφήσει ελάχιστες. Επίσης, δεν έχω facebook (που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατάσκοπος μετά την google).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα cookies που αποδεχ8μαστε οταν παταμε το agree ειναι. Το adblock δεν ειναι λυση για πολλους λογους. Eνας ειναι οτι απλα δε τη βλεπεις αλλα υπαρχει και ο αλλος ειναι οτι δε βοηθας και το site που σε φιλοξενει :). Προσωπικα εχω βαλει adblock αλλα αγαπημενα φορουμ και αγαπημενες σελιδες τα εχω σε whitelist. Το βρισκω σαν τροπο βοηθειας για τη φιλοξενεια.

Αν δε θες να σε παρακολουθει η google και η καθε google σεταρε το mozilla με τα τοσα διαφορετικα addons που υπαρχουν και καποιες ρυθμισεις στο about:config. Αλλος τροπος σερφαρε με tor :)

Πώς βοηθάς τα sites αφού τα χρήματα έρχονται μόνο με τα clicks σε διαφημίσεις; Η απλή εμφάνιση δεν παίζει ρόλο.
Σχετικά με τα cookies, όλο και κάποιο καθάρισμα θα γίνει ανά εξάμηνο.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ευχαριστω Αγαπη,ναι,και εγω ετσι την εβγαζα παιδακι..Να σου πω δε δοκιμασα τωρα,αφεθηκα στην ευκολια της κορτιζονης,αλλα τωρα που το λες..Το κακο ειναι πως εχω προβληματικο τυμπανο εξ'αιτιας των δεκαδων φλεγμονων της παιδικης μου ηλικιας και φοβαμαι μη γινει καμια στραβη και εχω προβλημα με τις καταδυσεις,οσες προλαβαινω πλεον δηλαδη..

Καλημερες!
Δυστυχώς την πάτησα και εγώ με λαιμό και αυτιά...

Περαστικα παιδια. Τι μου θυμησατε......εκεινη η δολια μανα μου εκανε τα χιλλιομετρα μεσα στο σπιτι τη νυχτα με μενα αγκαλια γιατι υπεφερα παρα πολυ απο ωτιτιδες, και με εκανε βολτες για να μπορεσω να κοιμηθω. Θυμαμαι ακομα αμυδρα ενα μπλε κουτακι με ενα μαυρο αλογακι επανω (χαπια) καθως και τις λιωμενες ασπιρινες σε κουταλι με νερο και ζαχαρη. Και φυσικα σταξιμο ζεστο λαδακι.

Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ ακόμη να μαζέψω τα κομμάτια μου μετά από το σκηνικό του περασμένου Σαββάτου. Πήγα επίσκεψη σε φίλη στα Άνω Πατήσια και μου έσπασαν το αυτοκίνητο και πήραν ό,τι είχα μέσα, την τσάντα μου με τα προσωπικά μου έγγραφα, χαρτιά της δουλειάς και χρήματα, ένα laptop, ένα iPod, ένα ζευγάρι μεγάφωνα μεγάλης αξίας, και διάφορα άλλα, μεταξύ αυτών μισό λίτρο λάδι μηχανής και άλλο τόσο βαλοβλίνη που είχα στη θήκη του οδηγού... Μέχρι και το stick της στάθμης λαδιού από τον κινητήρα μου πήραν!

Θα αναφέρω προς γνώση όλων ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν σε κοινή θέα. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι πλέον οι δράστες χτυπάνε τυχαία, και επίσης ότι γίνεται χαμός. Προσέξτε εκεί έξω, είναι ζούγκλα...

Σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν γινεται κατι τετοιο. Τουλαχιστον παλια αυτοι που εκαναν "τετοιες δουλειες" ηταν λιγο-πολυ "γνωστοι" και βγαζαμε ακρη. Τωρα εχουν ανακατευτοι πολλοι απο διαφορες εθνικοτητες και φυλες εκτος απο τα ντοπια παλικαρια, και με αλλοπροσαλη συμπεριφορα για τα μεχρι τωρα γνωστα δεδομενα. Εχει τυχει να ανοιγουν αυτοκινητα μονο και μονο για να παρουν τα σταυρουδακια - εικονιτσες που κρεμονται απο τους καθρεπτες, να βγαζουν υαλοκαθαριστηρες σε παρκινγκ σουπερμαρκετ και να βαζουν τους δικους τους παλιους, να τρυπανε τα ρεζερβουαρ για να κλεψουν βενζινη, να ανοιγουν τα καπω και να κλεβουν μπαταριες, και αλλα πολλα.
Επισης οταν η αστυνομια σου λεει οτι αυτα που σου εκλεψαν θα ειναι σιγουρα "εκει" αλλα μην πας γιατι μπορει να μην ξαναβγεις, και οτι και εμεις δεν παμε, και οτι οταν το εχουμε συλλαβει μεσα σε μια μερα ειναι εξω και δεν γινεται τιποτα........
Αν σπασανε μικρο φινιστρινι και προσπαθησαν να μην κανουν πολλη ζημια ηταν "ειδικευμενοι" στα αυτοκινητα, αλλιως ηταν αρπαχτη. Τον δεικτη τον πηραν ειτε γιατι καποιος απο αυτους εχει τετοιο αυτοκινητο, ειτε γιατι τον χρησιμοποιησαν καπου για να ανοιξουν κατι, ειτε γιατι θα χρησιμευε η λαμα του στο επομενο αυτοκινητο και για καποιο λογο ηταν ιδανικος γι' αυτο το σκοπο.
Θυμαμαι παλια (την εποχη της αθωοτητας) που καποιος φιλος ελεγε οτι το αυτοκινητο του ηταν καστρο απορθητο και κοκορευοταν γι αυτο, ειχα παει ξημερωμα, και του ειχα αλλαξει τις χειρολαβες μαζι με τις κλειδαριες απο το αυτοκινητο του, αφηνωντας τις παλιες δικες του πανω στο καθισμα του οδηγου και κλειδωνοντας το αμαξι με το καινουργιο κλειδι.
Μολις πηγε να το παρει με πηρε τηλεφωνο να παω να του ανοιξω και να του ξαναλαξω τις κλειδαριες, καταλαβαινωντας βεβαια ποιος του την ειχε κανει. Μιλαμε για πολυ γελιο.

Ε καπως πρεπει να βγαλουν λεφτα οι εταιριες. Ετσι με διαφορους τροπους προωθουν δεδομενα για στοχοποιημενη διαφημιση. Δεν ειναι απαραιτητα κακο.
Να εχουν κερδος Νεκταριε αλλα οχι κανοντας τη ζωη μας δυσκολη και εκνευριζοντας μας συνεχως, παραβιαζοντας ολους τους κανονες.

Καλά, στα smartphone δεν είναι που η κάθε εφαρμογή έχει πρόσβαση ακόμα και στις φωτογραφίες και στις επαφές σου;

Το κινητό είναι πλέον η τελειότερη συσκευή παρακολούθησης. Για αρχή έχει τον αριθμό σου, τον οποίο παίρνεις από εταιρία δίνοντας ταυτότητα.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι πάντες πλέον απαιτούν αριθμό κινητού. Σταθερό δεν τους κάνει...
Οι πιο προχωρημένοι έχουν και τα στοιχεία τοποθεσίας σου (που ήσουν με ανάλυση μερικών λεπτών).

Γι αυτο και εγω ....."ντεν εχει κινητο καρντια μου" .........κλειστο απο το 2012 και ανοιγει μονο οταν θελω εγω. Και με κοιτανε σαν ουφο λεγοντας το κλασικο....."μα καλα δεν εχεις κινητο" σαν να σε ρωτανε "μα καλα εχεις να πιεις νερο ενα μηνα".

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πώς βοηθάς τα sites αφού τα χρήματα έρχονται μόνο με τα clicks σε διαφημίσεις; Η απλή εμφάνιση δεν παίζει ρόλο.
Σχετικά με τα cookies, όλο και κάποιο καθάρισμα θα γίνει ανά εξάμηνο.

Και οι εμφανίσεις μετράνε τα λεγόμενα impressions (όχι τόσο όσο τα κλικς) αλλά εκει που βοηθάς ουσιαστικά ειναι στο google analytics του Site. Όπου ανεβάζεις τις εμφανίσεις του ανα refresh, άρα όταν δώσει προσφορά για διαφήμιση σε κάποια εταιρία θα έχει ανεβασμένα στατιστικά αρα μπορεί να επιτύχει καλύτερη τιμή σε banner :). Αν έχεις adblock τις περισσότερες φορές μαμαει τα στατιστικά στο google analytics και δείχνει μειωμένη κίνηση. και κανείς δε θέλει σε Site με "μειωμένη κίνηση" να δώσει λεφτά να διαφημιστεί.

Και αν δε πάρει λεφτά ένα φόρουμ/site απο κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπουν λεφτά απο τη τσέπη της κάθε ομάδας για να πληρωθεί ο σέρβερ και τα όλα έξοδα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα κύριοι !
Τον έχω ξαναποσταρει στο παρελθόν , ο άνθρωπος ειναι respect , τον παρακολουθω ανελλιπώς , πολυ καλές τεχνικές . Μπαμπη δες το..!

https://m.youtube.com/watch?v=Ssr_tvF148M

Ηλία, τρομερός ο τύπος.
Ένα τέτοιο εργαστήριο ονειρεύομαι αλλά μάλλον πρέπει να γυρίσω πλευρό... :frown:
Καλά, για τα εργαλεία τι να πώ; Υπεράνω κριτικής ! :grinning-smiley-043

Ηλία, τρομερός ο τύπος.
Ένα τέτοιο εργαστήριο ονειρεύομαι αλλά μάλλον πρέπει να γυρίσω πλευρό... :frown:
Καλά, για τα εργαλεία τι να πώ; Υπεράνω κριτικής ! :grinning-smiley-043
Ολα όσα είπες τα περίμενα ! :-) :-)

Καλημέρα κύριοι !
Τον έχω ξαναποσταρει στο παρελθόν , ο άνθρωπος ειναι respect , τον παρακολουθω ανελλιπώς , πολυ καλές τεχνικές . Μπαμπη δες το..!

https://m.youtube.com/watch?v=Ssr_tvF148M

Καλα,απιστευτοι μαστορες..Ειναι επαγγελματιες ομως,και αν ο μεσος diyερ καθεται να τα παρακολουθει θα αρρωστησει!Ποσο να πληρωθηκαν για αυτο....Επισης μου εκανε μεγαλη εντυπωση η στηριξη στο μπετο με ντιζα..Γιατι αραγε;

Καλα,απιστευτοι μαστορες..Ειναι επαγγελματιες ομως,και αν ο μεσος diyερ καθεται να τα παρακολουθει θα αρρωστησει!Ποσο να πληρωθηκαν για αυτο....Επισης μου εκανε μεγαλη εντυπωση η στηριξη στο μπετο με ντιζα..Γιατι αραγε;

Νικόλα άμα τον παρακολουθήσεις θα παθεις πλάκα με το τι φτιάχνει αλλα περισσότερο με τις τεχνικές του . Αυτο ειναι η βαση για την πόρτα απο το νεο σπίτι του , σε επόμενο βίντεο εχει την πόρτα .
Την λύση της ντιζας πιστεύω την χρησιμοποίησε για μεγαλυτερη σταθερότητα της κατασκευής , ανά πάσα στιγμη μπορεί να την σφίγγει .

Απλα με παραξενεψε λιγο Ηλια η επιλογη του να αφησει τα ξυλα να ερχονται σε επαφη με το τσιμεντο,απο οσο ξερω σαπιζουν ετσι..Αλλα προφανως ο ανθρωπος ξερει τι κανει...

Απλα με παραξενεψε λιγο Ηλια η επιλογη του να αφησει τα ξυλα να ερχονται σε επαφη με το τσιμεντο,απο οσο ξερω σαπιζουν ετσι..Αλλα προφανως ο ανθρωπος ξερει τι κανει...
Αν παρατηρήσεις ειναι υπερυψωμενες κολόνες που δεν λιμνιαζουν νερά , το βάψιμο του επίσης ειναι εντελώς αδιάβροχο .

Υπεροχη μερα σημερα, ηλιος ολη μερα :))

24188577800_14aa51abbb_b.jpg

Εχω μια φωτο ακριβως ιδια περιοδο, αλλα πριν 6 χρονια, oταν πετουσαμε ακομα με Ολυμπιακη!!

14444808325_cc3c2d78d0_b.jpg