Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων
Εγώ έχω το add block plus του firefox. Έχω αφήσει ελάχιστες. Επίσης, δεν έχω facebook (που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατάσκοπος μετά την google).
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πώς βοηθάς τα sites αφού τα χρήματα έρχονται μόνο με τα clicks σε διαφημίσεις; Η απλή εμφάνιση δεν παίζει ρόλο.
Σχετικά με τα cookies, όλο και κάποιο καθάρισμα θα γίνει ανά εξάμηνο.
Εγώ έχω addblock αλλά η διαφήμιση πάει σύνεφο. Ποιό είναι αυτό που τις "πιάνει" όλες;
Εγώ έχω το add block plus του firefox. Έχω αφήσει ελάχιστες. Επίσης, δεν έχω facebook (που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατάσκοπος μετά την google).
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τα cookies που αποδεχ8μαστε οταν παταμε το agree ειναι. Το adblock δεν ειναι λυση για πολλους λογους. Eνας ειναι οτι απλα δε τη βλεπεις αλλα υπαρχει και ο αλλος ειναι οτι δε βοηθας και το site που σε φιλοξενει. Προσωπικα εχω βαλει adblock αλλα αγαπημενα φορουμ και αγαπημενες σελιδες τα εχω σε whitelist. Το βρισκω σαν τροπο βοηθειας για τη φιλοξενεια.
Αν δε θες να σε παρακολουθει η google και η καθε google σεταρε το mozilla με τα τοσα διαφορετικα addons που υπαρχουν και καποιες ρυθμισεις στο about:config. Αλλος τροπος σερφαρε με tor![]()
Πώς βοηθάς τα sites αφού τα χρήματα έρχονται μόνο με τα clicks σε διαφημίσεις; Η απλή εμφάνιση δεν παίζει ρόλο.
Σχετικά με τα cookies, όλο και κάποιο καθάρισμα θα γίνει ανά εξάμηνο.