Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα συνάδελφοι !!! Σας ευχόμεθα τα καλύτερα και υγεία πάνω από όλα !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, του τιμίου σταυρού σήμερα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν βρεχει και αυριο στις 2μμ, ισως να βρεθουμε στο εργαστηριο, αν δεν υπαρχει αντιρρηση.
Εκει βεβαια θα εχει μονο Ελληνικο καφε και Χιωτικη μανταριναδα :)

Αν βρεχει και αυριο στις 2μμ, ισως να βρεθουμε στο εργαστηριο, αν δεν υπαρχει αντιρρηση.
Εκει βεβαια θα εχει μονο Ελληνικο καφε και Χιωτικη μανταριναδα :)

Δέν θά βρέχει αύριο Μιχάλη,δέν θά έχει αστάθεια καί δέν έχει υγρασία ικανή γιά βροχή στά μεσαία - ανώτερα στρώματα τής τροπόσφαιρας.

Δυστυχώς δέν θά μπορέσω νά παρευρεθώ αύριο στήν συνάντηση,κωλύομαι αρκετά στήν ώρα άν ήταν 10-11-βία 12 τό πρωί,η μετά τίς 5 τό απόγευμα,σάς εύχομαι καλά να περάσετε.

Εχουμε πει να βρεθουμε 2 το μεσημερι στην πλατεια.

Ο Δημητρης θα περασει το πρωι κατα τις 10-11 απο το εργαστηριο για καφε καθως δεν μπορει στις 2.

Koντεψαμε το τριωρο στην καφεδια που ηπιαμε στην πλατεια Βριλησσιων!

Πανος panoss, Αντωνης sharkman, Μπαμπης συντονιστης, Νικος ολυμπιος και Χιωτης.
Ο Δημητρης weatherman ηρθε το πρωι (πολυ πρωι:) απο το εργαστηριο και ρουφηξαμε την καφεδια μας!

Περασε η ωρα αστραπη! Παραδοξως κυριαρχησαν θεματα αυτοκινητου και τραπεζικα -και δευτερευοντως τα μαστορικα:)

Nα ειναι καλα ο Αντωνης που μας γεμισε δωρακια απο τον 3D εκτυπωτη!

44646596712_909685f80b_c.jpg

Απο αριστερα: ενα παχυμετρο, 4 κωνους για στερεωση αντικειμενων για βαφη και δεξια μια χρησιμοτατη βαση για παχυμετρα!

Αντωνη, φυλαξε μου σε παρακαλω και την αλλη βαση που την ειχες για τον Κυριακο αλλα δεν ηρθε, οποτε δεν την δικαιουται :))
Πραγματικα η μικρη αυτη βαση ειναι παρα πολυ βολικη και λειτουργικη!! Για ολα τα μεγεθη των παχυμετρων!

Iδανικη ιδιως για τα παχυμετρα απο carbon fiber που δεν κολλανε στην μαγνητικη μπαρα.
44646919792_150a33a50e.jpg

Τέλεια περάσαμε! Πολύ ωραία παρέα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άντονυ που μας γέμισε δώρα αλλά μιλάει πολύ ρε παιδί μου...
Δε σταυρώσαμε λέξη. :flipout:

Όντως περάσαμε τέλεια,χωρίς να καταλάβουμε πως πέρασε η ώρα με την κουβέντα και εύχομαι να το ξανακάνουμε.
Χάρηκα που γνώρισα τον Αντώνη και τον Νίκο από κοντά.
Τα εκτυπώσιμα εργαλεία που μας δώρισε ο Αντώνης, πραγματικά έργα τέχνης και ευχαριστώ πολύ,επίσης τα δημόσια συγχαρητήρια μου στον Μιχάλη για το πλήρες και άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριό του!!!

Μπράβο συνάδελφοι πάντα τέτοια,δυστυχώς δέν μπόρεσα νά παρευρεθώ τό μεσημέρι λόγο δουλειάς,καί θά ήθελα νά τα ξαναπούμε μέ όλους τούς συναδέλφους καί ειδικά μέ εκείνους πού έχουμε καιρό να ανταμώσουμε,ήπιαμε βέβαια τόν πρωινό καφέ στό φιλόξενο εργαστήριο τού Μιχάλη,πού κάνει όπως πάντα μπρικάτο special καφέ.
Μπράβο στόν Αντώνη καί γιά τά ωραία δώρα πού έκανε στήν παρέα.