Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους. Χάρηκα κι εγώ που επιτέλους μετά από τόσο καιρό έκανα ξανά εμφάνιση, που γνωρίστηκαμε από κοντά με τους αγαπητούς κυρίους. Αντώνη σε ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια, ελπίζω να τα αξιοποιήσω σύντομα! :grinning-smiley-043

Μόνο βρε παιδιά, αν με φωνάξετε Νίκο στο δρόμο δε θα γυρίσω γιατί δε θα καταλάβω ότι εννοείτε εμένα. Έχω συνηθίσει από μικρός στο Νικόλα! :a0210: -bye-

Καλημέρα κ καλή Κυριακή. Εκκλησιασμός σήμερα.

Τους φτιάχνεις μερεμέτια? Με τη φόρα που έχεις πάρει, δε θα μου φαινόταν παράξενο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους. Χάρηκα κι εγώ που επιτέλους μετά από τόσο καιρό έκανα ξανά εμφάνιση, που γνωρίστηκαμε από κοντά με τους αγαπητούς κυρίους. Αντώνη σε ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια, ελπίζω να τα αξιοποιήσω σύντομα! :grinning-smiley-043

Μόνο βρε παιδιά, αν με φωνάξετε Νίκο στο δρόμο δε θα γυρίσω γιατί δε θα καταλάβω ότι εννοείτε εμένα. Έχω συνηθίσει από μικρός στο Νικόλα! :a0210: -bye-

Τους φτιάχνεις μερεμέτια? Με τη φόρα που έχεις πάρει, δε θα μου φαινόταν παράξενο!

Δύναμη παίρνω Νικόλα -bye-

Kαλη μερα μαστορες, καλη Κυριακη να εχουμε!

Συμπτωματικα πηγα και γω σημερα Εκκλησια!
Μικρος ημουν παπαδακι για πολλα χρονια και προς το τελος πηρα προαγωγη και φορουσα τα κοκκινα αμφια :)

Τέλεια περάσαμε! Πολύ ωραία παρέα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άντονυ που μας γέμισε δώρα αλλά μιλάει πολύ ρε παιδί μου...
Δε σταυρώσαμε λέξη. :flipout:
Σα δε ντρέπεσαι....
Koντεψαμε το τριωρο στην καφεδια που ηπιαμε στην πλατεια Βριλησσιων!

Πανος panoss, Αντωνης sharkman, Μπαμπης συντονιστης, Νικος ολυμπιος και Χιωτης.
Ο Δημητρης weatherman ηρθε το πρωι (πολυ πρωι:) απο το εργαστηριο και ρουφηξαμε την καφεδια μας!

Περασε η ωρα αστραπη! Παραδοξως κυριαρχησαν θεματα αυτοκινητου και τραπεζικα -και δευτερευοντως τα μαστορικα:)

Nα ειναι καλα ο Αντωνης που μας γεμισε δωρακια απο τον 3D εκτυπωτη!

44646596712_909685f80b_c.jpg

Απο αριστερα: ενα παχυμετρο, 4 κωνους για στερεωση αντικειμενων για βαφη και δεξια μια χρησιμοτατη βαση για παχυμετρα!

Αντωνη, φυλαξε μου σε παρακαλω και την αλλη βαση που την ειχες για τον Κυριακο αλλα δεν ηρθε, οποτε δεν την δικαιουται :))
Πραγματικα η μικρη αυτη βαση ειναι παρα πολυ βολικη και λειτουργικη!! Για ολα τα μεγεθη των παχυμετρων!

Iδανικη ιδιως για τα παχυμετρα απο carbon fiber που δεν κολλανε στην μαγνητικη μπαρα.
44646919792_150a33a50e.jpg
Μιχάλη έχω κρατήσει 2 σετ για τον Κυριάκο και τον Δημήτρη, αλλά θα τα πάρουν μετά από κόπο χεεχ
Χαιρομαι παιδια αλλα απο το τηλ που με Πηρε ο Νικος εβαλα ακομα 2 ωρες δουλειας. Ισα που προλαβα τον γαμο του φιλου μου.
Δεν πειράζει, την άλλη φορα
Όντως περάσαμε τέλεια,χωρίς να καταλάβουμε πως πέρασε η ώρα με την κουβέντα και εύχομαι να το ξανακάνουμε.
Χάρηκα που γνώρισα τον Αντώνη και τον Νίκο από κοντά.
Τα εκτυπώσιμα εργαλεία που μας δώρισε ο Αντώνης, πραγματικά έργα τέχνης και ευχαριστώ πολύ,επίσης τα δημόσια συγχαρητήρια μου στον Μιχάλη για το πλήρες και άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριό του!!!
Χαρά μου που σε γνώρισα και εγω
Μπράβο συνάδελφοι πάντα τέτοια,δυστυχώς δέν μπόρεσα νά παρευρεθώ τό μεσημέρι λόγο δουλειάς,καί θά ήθελα νά τα ξαναπούμε μέ όλους τούς συναδέλφους καί ειδικά μέ εκείνους πού έχουμε καιρό να ανταμώσουμε,ήπιαμε βέβαια τόν πρωινό καφέ στό φιλόξενο εργαστήριο τού Μιχάλη,πού κάνει όπως πάντα μπρικάτο special καφέ.
Μπράβο στόν Αντώνη καί γιά τά ωραία δώρα πού έκανε στήν παρέα.
Δεν πειράζει, next time

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Μιχάλη έχω κρατήσει 2 σετ για τον Κυριάκο και τον Δημήτρη, αλλά θα τα πάρουν μετά από κόπο χεεχ

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Καλησπέρα
Σαδιστή ε σαδιστή :flipout:
Μήπως χρειάζεται κάποιο καλό κλάδεμα η αγριοπιπεριά ? μήπως θέλει χειροποίητα σκουλαρίκια η σύζυγος ?

Γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Βαγγελη (festtool) και τον Κωστα (kostas79) κατα την παραδοση των εργαλειων.
Δυστυχως δεν υπηρχε χρονος σημερα για καφε. Να'στε καλα παιδια και ευχαριστω!

Πίνοντας καφέ στον Ρίον.
Θανάσης (Σώφρον), Osatosa & Costas1965.

Πάντα τέτοια συνάδελφοι
Ο Νικόλας μοιάζει κάπως μέ τόν Ιαβέρη (τόν παλαιό οδηγό αγώνων,όχι τόν Ιαβέρη τού Βίκτωρ Ουγκό οι Αθλιοι),τώρα πού τόν βλέπω καλύτερα ανφάζ. -bye-