Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το βεβαιο ειναι πως η κυβερνηση ΔΕΝ εχει την νομιμοποιηση και εξουσιοδοτηση πλεον του λαου.

Τωρα τι κανουν ειναι αλλου παππα ευαγγελιο...

Τα δυο μετρα και δυο σταθμα δεν τα καταλαβαινω. Οι προηγουμενοι ειχαν νομιμοποιηση και εξουσιοδοτηση; Τωρα τι αλλαξε; Το δημοψηφισμα ηταν ενα συγκεκριμενο ερωτημα πανω σε μια συγκεκριμενη προταση, δεν ελεγε "θελετε μνημονια;" ναι η οχι.
Το παιζω στοιχημα οτι κανεις δεν θα κανει λογο για εκλογες. Ποιος θελει να εφαρμοσει τα μετρα; Η τακτικη τωρα λεει "ασε τον χαζο να εφαρμοσει τα μετρα, να φθαρει πολιτικα" και μολις παει να τελειωσει βγαινουμε στο κλαρι ζητωντας εκλογες διαλαλωντας οτι θα του σωσουμε. Ποιος θα θυμαται ποιοι δημιουργησαν αυτο το χρεος; Χαζος λαος εχει τους πολιτικους που του αξιζουν.

Ειμαστε πολυ τυχεροι παντως, εχουμε τοσους καλους ανθρωπους που θελουν διακαως να μας σωσουν, και πραγματικα μας εχουν σωσει τοσες πολλες φορες. Υποχρεοι ειμαστε.

Παναγιώτη δες με τι υποσχέσεις βγήκε ο Αλεξακος στην κυβέρνηση. Επίσης τι έλεγε το δημοψήφισμα και πες μου αν μιλάω για δύο μέτρα και δύο σταθμα.

Οι άλλοι είναι ταγμενοι μνημονιακοι και γιαυτό τους μαυρησε ο λαός.

Παναγιώτη δες με τι υποσχέσεις βγήκε ο Αλεξακος στην κυβέρνηση. Επίσης τι έλεγε το δημοψήφισμα και πες μου αν μιλάω για δύο μέτρα και δύο σταθμα.

Οι άλλοι είναι ταγμενοι μνημονιακοι και γιαυτό τους μαυρησε ο λαός.

Επιμενω για δυο μετρα και δυο σταθμα. Στο Ζαππειο δεν εγινε λογος για σκισιμο μνημονιων; Πραγματικα ομως πιστευω οτι σε αυτη τη χωρα ειναι ηλιθιος οποιος προσπαθει. Ειναι δεδομενο οτι οι πολιτες δεν θα θυμουνται ποιος δημιουργησε το χρεος.

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είσαι ο μόνος,πίστεψέ με..Χτες που πήρα το πριόνι μου την είπε το κορίτσι γιατί είχαμε πει να μην ξαναψωνίσουμε γερμανικό προϊόν..

Eιναι παρηγορο ισως να σκεφτουμε οτι ενα μεγαλο μερος μενει στην Κινα οπου κατασκευαζονται τα parkside και αλλο ενα σημαντικο μερος παει σε μισθους/φορους/εισφορες/ενοικια/κλπ στην Ελλαδα...

Τι ρόλο παίζει αν ειναι γερμανικό ισπανικό ολλανδικό κλπ . Απο οποία χώρα και να ειναι τα λεφτα πανε σε συγκεκριμένο μπλοκ ανθρώπων που διοικουν παγκοσμίως...
Πίσω απο το αμαζον ποιοι ειναι ; Πίσω απο το eBay ;
Ας ειναι καλα η δεκαετία του 80 που κλεισανε η τότε κυβέρνηση σε χρόνο ντετε όλες τις ελληνικές εταιρίες απο πιτσος και ιζολα μέχρι την πονυ και τα αυτοκίνητα . Κλωστοϋφαντουργία , αγροτιά τα πάντα . Η δεκαετία του λακη του εισαγωμενου , νεα "μόδα" προχωρημένη , ευρωπαϊκή...
Απο τότε ξεκίνησε το σχέδιο που υλοποιούν ξεκάθαρα τωρα...
Το μονο που εχει μείνει μονο και έχουμε χρέος να το κάνουμε ειναι να στηρίζουμε τα μικρά μαγαζιά της "γειτονιάς" μας , τις τοπικές αγορές..
Ουφ...ξεσκασα.....

Στο αλλο νημα ξεσκαμε :)))
Oντως το σχεδιο αποβιομηχανοποιησης -και οχι μονο- το βλεπουμε ξεκαθαρα. Ειναι αυτο ακριβως που εχουν αρχισει να κανουν και στην Ρουμανια εδω και περιπου 10 χρονια.

Έχεις δίκιο , δεν χτυπάς μια μεταφορά...

Τι ρόλο παίζει αν ειναι γερμανικό ισπανικό ολλανδικό κλπ . Απο οποία χώρα και να ειναι τα λεφτα πανε σε συγκεκριμένο μπλοκ ανθρώπων που διοικουν παγκοσμίως...
Πίσω απο το αμαζον ποιοι ειναι ; Πίσω απο το eBay ;
Ας ειναι καλα η δεκαετία του 80 που κλεισανε η τότε κυβέρνηση σε χρόνο ντετε όλες τις ελληνικές εταιρίες απο πιτσος και ιζολα μέχρι την πονυ και τα αυτοκίνητα . Κλωστοϋφαντουργία , αγροτιά τα πάντα . Η δεκαετία του λακη του εισαγωμενου , νεα "μόδα" προχωρημένη , ευρωπαϊκή...
Απο τότε ξεκίνησε το σχέδιο που υλοποιούν ξεκάθαρα τωρα...
Το μονο που εχει μείνει μονο και έχουμε χρέος να το κάνουμε ειναι να στηρίζουμε τα μικρά μαγαζιά της "γειτονιάς" μας , τις τοπικές αγορές..
Ουφ...ξεσκασα.....

Πολύ σωστός. Οταν λοιπόν έχουν ξηλώσει κυριολεκτικά τον παραγωγικό ιστό της χώρας δεν μπορείς να κινηθείς προς άλλη κατεύθυνση.

Η κυβέρνηση εκανε βασικά λάθη .

1) Αφησε τις τελευταίες εβδομάδες πριν τα κάπιταλ να φύγουν μερικά δις στις τράπεζες του εξωτερικού. Μπορούσε να το αποφύγει.
2) Το έφτασε στα άκρα χωρίς να έχει plan Β και το βασικότερο ενώ γνώριζε οτι ειναι αδύνατον να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Στα θετικά είναι οτι με την τελευταία πράξη φάνηκε ξεκάθαρα το πρόσωπο της Γερμανίας πρός όλους του Ευρωπαικούς λαούς.
Το δημοψήφισμα αν και δεν βοήθησε διαπραγματευτικά πιστεύω οτι θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα .

Οσον αφορά τον Πρωθυπουργό τον θεωρώ φιλότιμο και αναμφισβήτητα προσπάθησε με οτι μέσο είχε . Θεωρώ οτι δεν υπήρχε άλλη απόφαση που θα μπορούσε να λάβει την δεδομένη στιγμή.

Πολύ σωστός. Οταν λοιπόν έχουν ξηλώσει κυριολεκτικά τον παραγωγικό ιστό της χώρας δεν μπορείς να κινηθείς προς άλλη κατεύθυνση.

Η κυβέρνηση εκανε βασικά λάθη .

1) Αφησε τις τελευταίες εβδομάδες πριν τα κάπιταλ να φύγουν μερικά δις στις τράπεζες του εξωτερικού. Μπορούσε να το αποφύγει.
2) Το έφτασε στα άκρα χωρίς να έχει plan Β και το βασικότερο ενώ γνώριζε οτι ειναι αδύνατον να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Στα θετικά είναι οτι με την τελευταία πράξη φάνηκε ξεκάθαρα το πρόσωπο της Γερμανίας πρός όλους του Ευρωπαικούς λαούς.
Το δημοψήφισμα αν και δεν βοήθησε διαπραγματευτικά πιστεύω οτι θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα .

Οσον αφορά τον Πρωθυπουργό τον θεωρώ φιλότιμο και αναμφισβήτητα προσπάθησε με οτι μέσο είχε . Θεωρώ οτι δεν υπήρχε άλλη απόφαση που θα μπορούσε να λάβει την δεδομένη στιγμή.

Έτσι είναι ακριβώς Προφ.
Μακάρι αυτά τα λάθη να είχαν κάνει και τα λαμόγια του παρελθόντος. Θα είχαμε ανάπτυξη τώρα...

Παρακαλώ την βοήθεια σας. Θέλω να σταματήσουν να μου έρχονται ενημερωτικά mail (προσφορές κ.λ) από το amazon.de ή ακόμα και να κλείσω τον λογαριασμό μου εκεί. Επειδή δεν είμαι γνώστης των γερμανικών μπορεί κάποιος που τα κατέχει να με καθοδηγήσει τι να κάνω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Υπαρχει κανεις που να πιστευει 1) οτι θα εφαρμοστουν τα μετρα ολα αυτα και 2) οτι θα παει μπροστα ετσι η χωρα?

Υπαρχει κανεις που να πιστευει 1) οτι θα εφαρμοστουν τα μετρα ολα αυτα και 2) οτι θα παει μπροστα ετσι η χωρα?

Θέλω να πιστεύω πως όχι. Προσωπικά πιστεύω οτι έδωσαν παράταση ζωής 6 μήνου πριν την οριστικη χρεωκοπία

Παρακαλώ την βοήθεια σας. Θέλω να σταματήσουν να μου έρχονται ενημερωτικά mail (προσφορές κ.λ) από το amazon.de ή ακόμα και να κλείσω τον λογαριασμό μου εκεί. Επειδή δεν είμαι γνώστης των γερμανικών μπορεί κάποιος που τα κατέχει να με καθοδηγήσει τι να κάνω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Στο email που σου ερχεται δεν εχει κανα λινκ Unsubscribe from this list??

Η χρεοκοπία έχει συμβεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Απλώς θα συνεχίσουμε να ζούμε σε λίγο πιο άγριες συνθήκες και θα περιμένουμε την εξέλιξη της μάχης στα εσωτερικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αλλαγή ολόκληρου του ευρωπαϊκού συστήματος η οποία κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσει. Πιστεύω όταν τελειώσει το πείραμα της Ελλάδας και πάρουν σειρά και άλλες χώρες της Ένωσης.
Μόνο έτσι θα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους τους Ευρωπαίους.

Κουβέντιαζα με ένα πελάτη σήμερα 30ρης στην ηλικία ο οποίος μου είπε το εξής κουφό και με έστειλε αντάρτη , "φιλαράκι ο απώτερος σκοπός τους δεν ήταν ούτε η υποταγή μας αλλά ούτε και τα χρήματα, το μόνο που μας ζήλεψαν ήταν το χαμόγελο και η ξεγνοιασιά μας"

Γι αυτό ξεσκάστε όσο μπορείτε και το κεφάλι ψηλά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

attachment.php

Η παραλία είναι τοπική για όποιον ενδιαφέρεται απλά δεν πωλήται :fahne90:

Attachments

• gatos.jpg
    gatos.jpg
    114.4 KB · Views: 220

Εαν ταυτοχρονα δειξει οτι ξεσκιζει την διαφθορα και τα λαμογια αυτο θα δωσει ελπιδα σε πολλους οτι κατι γινεται επιτελους σε αυτη την χωρα, θα παρουν πιο ηρεμα τα μετρα. Ποιος δεν χαρηκε οταν μαζεψαν τον Μπομπολα και του εξηγησαν οτι εχει φυλακη αλλιως να πληρωσει; Για θυμηθειτε τι γινοταν με τους προηγουμενους; Πιαναν καθε φορα τον Λακη Γαβαλα, τον αφηναν και παλι ξανα.
Αντιλαμβανομαι ομως οτι οταν λεμε διαφθορα ειναι ενα ευρη φασμα, ξεκιναει απο την αστυνομια, λιμενικο, υπουργεια, εφοριες, δικηγορους και δικαστικους. Πως να το μαζεψεις ολα αυτα;

Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα μπει φυλακή ο μπομπολας οταν εγω ψωμολυσσαω και ο διπλανος μου ειναι στον δρόμο . Μου ειναι πολυ πιο δευτερεύον απο την ίδια την αξιοπρεπή επιβίωση του συνανθρώπου μου . Το να βάλουν 10 στην φυλακή και παράλληλα να νομοθετουν εις βάρος των πολιτών μου φαίνεται ανουσιο και ύπουλο ...
"Δεν θέλω το κακό του αλλού , θέλω το καλύτερο για μένα.."