Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ηλία είσαι πολύ τυχερός.
Μαστορέματα, φύση και θάλασσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Ίσως και μία δίμετρη κολωνάτη για τα λίγα λεπτά της ημέρας που θα βαριέσαι.. :p

Μπραβο για την απόφαση Ηλία. Ποιότητα ζωηςςςςςς....καλή συνεχεια

Ηλία είσαι πολύ τυχερός.
Μαστορέματα, φύση και θάλασσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Ίσως και μία δίμετρη κολωνάτη για τα λίγα λεπτά της ημέρας που θα βαριέσαι.. :p
Χαχαχα...Ενα ενα Νικόλα ..!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπραβο για την απόφαση Ηλία. Ποιότητα ζωηςςςςςς....καλή συνεχεια

Οπως το λες ακριβώς , σε ευχαριστω πολυ ! Ονειρο χρόνων που διάφορες περιστάσεις δεν το άφηναν... Χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ υποχρεώσεις πλέον , βουρ ολα για ολα ! :-)

Ηταν σε λάθος νήμα Κυριάκο . :-)

Παίδες σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές στα διαφορα νήματα ! :-)
Είμαι σε φάση μετακόμισης και απεχω λιγο , πολλα δρομολόγια και πολλες ώρες μαστορεματος αλλα ενα όνειρο υλοποιείται !!!!!!
Φεύγω απο Αθήνα και πάω Χαλκουτσι στο εξοχικό μου για μόνιμα , 300 μέτρα απο την θάλασσα με θέα όλον τον εβοικο . Σπίτι 140τμ , τα τελευταία χρόνια ψιλοεγκατελειμενο και 1,5 στρέμματα οικόπεδο , όπως καταλαβαίνετε η χαρα του μάστορα !!!
Δύσκολο να γράφω απο εκει , πολυ αργό Ίντερνετ απο κινητο ακόμα αλλα σας παρακολουθώ όσο μπορω !

Ηλίας ...

Σε ζηλευω!

Χαλκούτσι
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Συντεταγμένες: 38°19β€²50β€³N 23°44β€²02β€³E Το Χαλκούτσι είναι το βορειότερο παραθαλάσσιο χωριό της Βορειοανατολικής Αττικής, του Δήμου Ωρωπού. Κατά μήκος της ακτογραμμής βρίσκεται βόρεια της Σκάλας Ωρωπού και νότια του Δηλεσίου.

Έχει μικρή τοπική αγορά, θερινό κινηματογράφο και σχολικές εγκαταστάσεις, ενώ διαθέτει και χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου. Το τελευταίο αποτελεί έδρα της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, του Α.Ο. Χαλκουτσίου, η οποία αγωνιζόταν το 2007 στην Γ' κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Ανατολικής Αττικής.[1]. Το λιμάνι του διέθετε παλιότερα μικρή τσιμεντένια προβλήτα στην όποια ελλιμενίζονταν αλιευτικά σκάφη, τα τελευταία χρόνια όμως δημιουργήθηκε νέος λιμενοβραχίονας, οπότε εξυπηρετούνται πλέον και αρκετά μικρά σκάφη αναψυχής.

Στη νότια είσοδό του Χαλκουτσίου βρίσκονται και οι εκβολές του Ασωπού, ο οποίος λόγω της υψηλής μόλυνσης που υφίστανται τα νερά του, καθιστά απαγορευτική την κολύμβηση στις παραλίες του χωριού που βρίσκονται κοντά στις εκβολές. Το χωριό γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση κατά τους θερινούς μήνες, οπότε και αυξάνεται ο πληθυσμός της περιοχής λόγω έλευσης παραθεριστώ-ριστριων τόσο σε αυτό όσο και σε κοντινούς οικισμούς.

Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός έχει αυξηθεί. Ο κόσμος προτιμάει να το επισκέπτεται για τις ωραίες εγκαταστάσεις του, αλλά και για το τοπίο του. Συνδυάζει βουνό με θάλασσα, ενώ υπάρχουν και κάποια κομμάτια πεδιάδας.

Πορεία του πληθυσμού:
Έτος 2001 2011 2015
Πληθ. 2.082 2.094 2.109 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ, ενας, αλλα λυκος....

όπως καταλαβαίνετε η χαρα του μάστορα !!!

και η χαρά του σερφά επίσης είναι το Χαλκούτσι.. Κατεβαίνω για σερφάκι που και που.. Θα κατέβαινα και το ΣΚ τώρα για κάτι αγώνες αλλά ένεκα του γάμου, τους χάνω..

και η χαρά του σερφά επίσης είναι το Χαλκούτσι.. Κατεβαίνω για σερφάκι που και που.. Θα κατέβαινα και το ΣΚ τώρα για κάτι αγώνες αλλά ένεκα του γάμου, τους χάνω..

Ναι όντως Μπαμπη , έρχονται πολλοί . :-)

Αν και η πραγματικη χαρα του σερφα ειναι το Λαυριο κοντα στη Δεη.... Εκει μπορειτε να δειτε τα παντα !!!!

Εκεί που λες στο Λαύριο, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί σηκώνει τόσο αέρα ενώ είναι θεωρητικά κόλπος, με τη Μακρόνησο απέναντι να κόβει... Όμως γίνεται χαμός από surfers, και πάνε του σκοτωμού μάλιστα.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ωραιος ηλια σιγουρα η δουλειες σε ενα εξοχικο δεν τελειωνουν ποτε .εγω στο σπιτι που μενω τωρα (ευβοια) εκανα πληρη ανακιανηση εσωτερικα με συνεργειο και σχεδον τρια χρονια παλεβω με μερεμετια κατασκευες με το εξωτερικο τμημα -κηπο -αποθηκη του σπιτιου μονος μου.

Σας ευχαριστω Βασίλη Κυριάκο και εγω αυτο πιστεύω...μακάρι να μου βγει ! :-)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριακο υπεροχος ο βολος εμεινα 4 χρονια,αγαπημενη πολη !!

Η μόνη πόλη που θα έμενα άνετα μόνιμα. Έχω και μια ιδιαίτερη λατρεία προς το Πήλιο...

Πήλιο είναι κορυφαίο.
Έχω έρθει εννέα φορές εδώ και είναι μαγικό.
Ευτυχώς ήρθα για μια δουλειά στα πλοία μας εδω σε συνδυασμό με βόλτα.
Τώρα πάω Σκιάθο και δυστυχώς επιστροφή το βράδυ στο κλείνον αστυ....

Τι έγινε ρε παιδιά? Το καφενείο είναι κλειστό την Κυριακή?

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο φευγω και εγω συναδελφοι για 8 μερες Δωδεκανησα!!!

Patmos-to-nisi-tis-apokalypsis-spilaio-apokalipsis-dealway.gr-ingolden.gr-paralia-psili-ammos-xrysi..jpg

Καλά τώρα δεν γύρισες ??? μας δουλεύεις ρε !!

ΤΥΧΕΡΕ !!!!!

Last edited: