Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ρε Κυριάκο εγώ αύριο γυρνάω και εσυ φεύγεις? Άντε καλά να περάσεις και αν βρεις κανένα καραφακι Μην με ξεχάσεις.... ;-)

Καλο μηνα, καλη λευτερια, πολλα μπανια, πολλα μωρα στους αγαμους, καλες δουλειες στους μη εχοντες διακοπας, και αερα στα πανια σας!

Καλο....(ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ)................................

Καλο μηνα! Να δουμε τι θα δουμε και τον Αυγουστο.

Εχουμε και ευχολογιο.
Καλη πρωτοχρονια.

Καλό μήνα.
Αν και θερμός μήνας, τα μαστορέματα συνεχίζονται!!! :)

Καλό μήνα.
Αν και θερμός μήνας, τα μαστορέματα συνεχίζονται!!! :)
Καλο μηνα!
Κανενα μπανιο κανεις ή σε εχουν φαει τα πριονιδια?

Καλο μηνα!
Κανενα μπανιο κανεις ή σε εχουν φαει τα πριονιδια?

Καλο μηνα
Ασε τα πριονιδια στον Νικολα θα ειναι παντου μεσα στις σαγιοναρες η παπουτσια,στις μπλουζες,στις τσεπες των παντελονιων :flipout:
Μου αρεσει που λεει δεν μαστορευει καθε μερα,αυτο και αν ηταν ανεκδοτο :flipout:
Καλα κανει ομως και ασχολειται εχει ενα ενδιαφερων,και ακονιζει το μυαλο του,αλλοι στην ηλικια του ειναι χασομερηδες και αργοσχολοι και ειναι ολο το 24 ωρο στίς καφετερίες.

Καλο μηνα
Ασε τα πριονιδια στον Νικολα θα ειναι παντου μεσα στις σαγιοναρες η παπουτσια,στις μπλουζες,στις τσεπες των παντελονιων :flipout:
Μου αρεσει που λεει δεν μαστορευει καθε μερα,αυτο και αν ηταν ανεκδοτο :flipout:
Καλα κανει ομως και ασχολειται εχει ενα ενδιαφερων,και ακονιζει το μυαλο του,αλλοι στην ηλικια του ειναι χασομερηδες και αργοσχολοι και ειναι ολο το 24 ωρο στίς καφετερίες.

Χθες και σήμερα είχα άδεια Σάκη. Από δευτέρα όμως παραλαμβάνω γύρω στα 35 τετράμετρα δοκάροσανίδια.... :p
Άλλοι ακονίζουν το μυαλό τους και άλλοι το ***λι τους και ο νοών νοείτω!!! :p

Καλησπερες...Θα πάρω το 18V ποδήλατο μου και θα ψάξω να βρω τον Μπάμπη που έχει χαθεί τώρα τελευταία....:grandpa:

Καλησπερες...Θα πάρω το 18V ποδήλατο μου και θα ψάξω να βρω τον Μπάμπη που έχει χαθεί τώρα τελευταία....:grandpa:

Χαχα. Αν έχει δύο μπαταρίες είναι καλύτερα βέβαια γιατί είναι πολύ μικρή η απόσταση που διανύει με μία

Χαχα. Αν έχει δύο μπαταρίες είναι καλύτερα βέβαια γιατί είναι πολύ μικρή η απόσταση που διανύει με μία
8-8.5 χιλιόμετρα δεν είναι και λίγο με μια μπαταρία. Άλλωστε και ο Μπάμπης κάπου εδώ κοντά θα είναι.... Χαχαχα!

Καλημερα..! Good news: τελος οι περιορισμοι στις αγορες μεσω ιντερνετ! ..πριν λιγο το ειπε στην ΕΡΤ.