Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

...και γω Hyundai Santa Fe, oταν μας λεγανε οτι δεν θα αποτελει τεκμηριο κλπ κλπ...και τελικα τον ηπιαμε

Eδω ο γατος των 8,300 κιλων αναπαυεται.
Λιγα δευτερολεπτα πιο πριν, κοιμοταν εντελως ανασκελα με χερια ποδια τεντωμενα, χαρμα οφθαλμων ηταν -αλλα τον ξυπνησα :))

20282120616_974ff29c81_z.jpg

Γάταρος.

Θα τρώει και κανένα ποντίκι γι αυτό έβαλε παραπανίσια!!!

Θα τρώει και κανένα ποντίκι γι αυτό έβαλε παραπανίσια!!!

Μπα τα ποντίκια δεν έχουν καθόλου λιπαρά. :grandpa:

Όσο για τη μείωση των τελών κυκλοφορίας πέραν της 10ετίας, καλά θα ήταν αλλά όχι.

Μπα τα ποντίκια δεν έχουν καθόλου λιπαρά. :grandpa:

Όσο για τη μείωση των τελών κυκλοφορίας πέραν της 10ετίας, καλά θα ήταν αλλά όχι.

Γιατί βλέπεις να τα κυνηγάει? :p

Και ομως αυτο το γομαρι ανεβαινει τα δεντρα σαν αιλουρας της ζουγκλας! Δεν σου γεμιζει το ματι αλλα ειναι δαιμονας :))

Και φυσικα φερνει συχνα πυκνα τροπαια κυνηγιου, οπως ποντικακια και πτηνα, χωρις να τα τρωει..!

Renault Megane 1600 του 1999...3600 ευρώ τεκμήριο....ούτε μετά την 20ετία δεν μασάνε οι εκάστοτε κυβερνήσεις

Και ομως αυτο το γομαρι ανεβαινει τα δεντρα σαν αιλουρας της ζουγκλας! Δεν σου γεμιζει το ματι αλλα ειναι δαιμονας :))

Και φυσικα φερνει συχνα πυκνα τροπαια κυνηγιου, οπως ποντικακια και πτηνα, χωρις να τα τρωει..!

Το τελευταίο το κάνει γιατί θέλει να σου μάθει να κυνηγάς. Ψάξτο λίγο στο νετ να δεις.
Σε θεωρεί γιό του!!! :)

Το τελευταίο το κάνει γιατί θέλει να σου μάθει να κυνηγάς. Ψάξτο λίγο στο νετ να δεις.
Σε θεωρεί γιό του!!! :)

Nαι, αλλα οταν ο γατος εξαφανιζεται για κυνηγι, ποτε δεν με προσκαλει, ουτε με παιρνει μαζι του για να με μαθει.

Μαλλον θελει να με ευχαριστησει και μου φερνει δωρα :)

Κι εμένα η δικιά μου γάτα ενα καλοκαίρι μου έφερνε δεκάδες τζιτζίκια στο κρεβάτι..

Σαν ξερολούκουμο με κοιτάει!!!

Έχω αδυναμία στους γάτους με μεγάλα κεφάλια να ξέρεις!

Εδώ ο δικός μου που συγχωρέθηκε πριν από 1.5 χρόνο...

Ο Δικός σου είναι πιο καρδαμωμένος.

Κεραμιδόγατα είναι και τα 2, τώρα τι έχουν μέσα αυτό κανείς δεν το ξέρει...
Μπορεί να έχουν και τίγρη!!!

Καλημέρα παιδιά. Μου αρέσει πολύ που αγαπάτε τις γάτες και γενικότερα τα ζώα. Εχω κι εγώ 2 που με κάνουν οτι θέλουν..

Να ρωτήσω γιατι το έχω απορία..

Με το πιστόλι θερμού αέρα πυρώνουν τα κάρβουνα; ή να μην το προσπαθήσω καν.. 2 φορές που εχω ανάψει BBQ το έχω κάνει με φωτιά κανονικά.

Και βεβαια μπορεις να αναψεις τα καρβουνα με πιστολι θερμου αερα, παιρνει καποιο χρονο ομως.
Οπως μπορεις να το αναψεις και με φλογιστρο, και με τα ασπρα κυβακια που δεν ειναι τοξικα. Ειτε με συνδυασμο ολων.

ωραία Μιχάλη θα το προσπαθήσω ευχαριστώ. Θα γίνει και κρας τεστ στο θερμοπίστολο της parkside.

Καλημέρα συνάδελφοι!!!!!
Αύριο μεσημέρι δυστυχώς αναχώρηση για Αθήνα.
Χθες το απογευματακι από ένα παλετοξυλο τσουπ ξεπηδηξε το Νήσος Πάτμος ένα όμορφο ψαροκαϊκακι!!!

collage_1439022726017.jpg

Ελπίζω να σας αρέσει!!!

Νίκο θα σε πάρω το βραδάκι για ένα ουζακι που βρήκα και νομίζω δεν το έχω ξαναδεί!

Καλημερα Κυριάκο πολύ ωραίο το καικάκι!

Ζήλεψα θέλω να φτιάξω κι εγώ ενα για το νησί, να το δώσω στην μάνα μου που της αρέσουν κάτι τέτοια :)

Μπράβο Κυριάκο. Ωραιότατο.. Να είχαμε κι ενα κανονικών διαστάσεων...