Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ναι laminate αλλά και ψεκασμο με φάρμακο από γεωπονο για το σαρακι. Φαντάζομαι αυτοί θα έχουν ενδεδειγμενα σκευάσματα. Η επιφάνεια από κάτω τι είναι γνωρίζεις?
Ίσως χρειαστεί γέμισμα αν δεν είναι πάτωμα κανονικό.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί το δάπεδο αυτό. Προβληματίζομαι, όμως, γιατί γνωρίζω από τη χρήση του σε άλλους χώρους ότι παράγει ένα υπόκωφο ήχο στο περπάτημα.

Η βάση, Κυριάκο, είναι τσιμέντο και πάνω σ' αυτό είναι κολλημένα οι σανίδες 44Χ5 εκ σε σχήμα ψαροκόκκαλου.
Στο παρελθόν έχω καλέσει πατωματζήδες για να ξηλώσουν τις φαγωμένες σανίδες και να τις αντικαταστήσουν και είπαν ότι δεν υπάρχουν στην αγορά σ' αυτές τις διαστάσεις.

Η ιδέα για επίσκεψη σε γεωπόνο είναι καλή

Μόλις πρόσεξα το banner για το Lidl που έχει προστεθεί πάνω δεξιά.
Καλή η κίνηση και έυχομαι να έγινε με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά...

Αν ειναι επίπεδο το πάτωμα που θα τοποθετηθεί (η βαση δλδ) ή αν δεν ειναι φροντιςεις να γίνει υπάρχουν εύκολοι τρόποι...καθως και πρόσθεσεις ενα καλο υπόστρωμα (για θερμομόνωση και ηχομόνωση)...τοτε δεν εχεις κανένα πρόβλημα...δοκιμασμένο... ;)

Η βάση είναι επίπεδη, αφού πάνω σ' αυτή είναι κολλημένες οι σανίδες.
Το θέμα που με απασχολεί είναι αν με το μονωτικό υλικό που έχουν οι σανίδες laminate και το υπόστρωμα πους λες εξαφανίζεται ο κούφιος ήχος που έχω στο μυαλό μου από αντίστοιχο δάπεδο.

Αν παρεις ποιοτικο επωνυμο laminate και οχι τυπου praktiker, οικονομικο μονο με 5.99 δεν θα εχεις προβλημα. Ουτε χρουτσου χρουτσου ουτε γνταπ γνουπ. Εχω αυτο εδω και δυο χρονια σε υπνοδωματιο με απλο υποςτρωμα και δεν ακουγεται τιποτα.
http://www.kronotex.gr/dapeda-kronotex-exquisit

Για το νεο δαπεδο πηρα αλλου τυπου υποστρωμα για να εκμεταλλευτω το επιπλεον παχος του για καλυτερη ισοπεδωση ανισοσταθμιων, που οι προδιαγραφες του ομως ειναι καλυτερες για θορυβο κλπ
http://www.kronotex.gr/kronotherm-sound-hxomonwtiko-systhma

Τιμη 12 +φπα για το δαπεδο και 3 το υποστρωμα αν θυμαμαι καλα. Συνολικα βγαινει δηλαδη περιπου 20 /τμ.

Ευχαριστώ, Νεκτάριε, και περισσότερο για την προσωπική σου εμπειρία από το συγκεκριμένο προιόν.

Νομίζω ότι είναι πολλά για laminate ωστόσο αν είναι έτσι όπως τα λες τότε αξίζει.
Σίγουρα δεν πρόκειται να πάρω των 6 ευρώ αλλά μέχρι και 8-9 ευρώ πιστεύω παίρνεις κάτι καλό δεδομένου ότι αυτό που κοιτάς οφείλει και ένα μέρος της τιμής του στην ανάγλυφη αποτύπωση...

Ενα καλο laminate ειναι η αληθεια οτι ειναι αθανατο και εγω ειχα κινηθει σε καλη ποιοτητα καθως το οπτικο αποτελεσμα ειναι κατι το οποιο σε αποζημειωνει στο τελος...
οποιος το ειχε δει το ειχε ερωτευτει γιατι ηταν ΣΑΝ πραγματικο παλαιωμενο δαπεδο...
επισης η αντοχη του ηταν πολυ καλη...

χωρις λογια :))

51la0yKmdRL._SL1000_.jpg

http://www.amazon.de/TRIXES-Telesko...cLl6j3L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160,160_

Δηλώνω και εγώ συμμετοχή (εκτός απροόπτου), αν και δεν θεωρώ ότι συγκαταλέγομαι στους μαστόρους όπως εσείς οι υπόλοιποι.