Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το λαμάκι έκατσε μια χαρα. Δεν το δοκίμασα ακόμα.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

κυριακο,μιχαλη βλεπω τωρα χιο στο 60 λεπτα ελλαδα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το είδαμε ρε το χωρίο !!!! Ωραίο !!!! Ωραία και τα ζωγραφιστά ....Πάντως εσύ μοιάζεις λίγο του Κολόμβου... να το ψάξεις :flipout:

Καλημέρα καλό ΚΤΕΟ ! Εμενα η golfo πέρασε πρόσφατα αλλα κόπηκε στα καυσαέρια.. Πρέπει να βρώ αξιοπιστο μάστορα για golf..

Σήμερα εχουμε μαυρη Παρασκευή .. εχετε το νου σας μη παίξει καμια καλή προσφορά. Βέβαια περίσυ δεν θυμάμαι κάτι αξιοσημείωτο απο amazon.

Last edited:

Μαυρη Παρασκευη Θοδωρη!
Ναι οποιος βρει κατι καλο ας το ποσταρει.
Αρκει να μην κανει μια περιουσια οπως τα γωνιομετρα που ειδα χθες και αναγκαστω να του ριξω ban...
Χαχαχαχα

Καλημέρα καλό ΚΤΕΟ ! Εμενα η golfo πέρασε πρόσφατα αλλα κόπηκε στα καυσαέρια.. Πρέπει να βρώ αξιοπιστο μάστορα για golf..

Σήμερα εχουμε μαυρη Κυριακή .. εχετε το νου σας μη παίξει καμια καλή προσφορά. Βέβαια περίσυ δεν θυμάμαι κάτι αξιοσημείωτο απο amazon.

Ε δεν τον πιστεύω, έχει καυσαέρια το golf?
Τα Volkswagen γενικά είναι πολύ καθαρά, εντύπωση μου κάνει!! :)

Καλημέρα συναγωνιστές!

Μαυρη Παρασκευη Θοδωρη!
Ναι οποιος βρει κατι καλο ας το ποσταρει.
Αρκει να μην κανει μια περιουσια οπως τα γωνιομετρα που ειδα χθες και αναγκαστω να του ριξω ban...
Χαχαχαχα

Ναι Παρασκευή μπερδεύτηκα χαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ε δεν τον πιστεύω, έχει καυσαέρια το golf?
Τα Volkswagen γενικά είναι πολύ καθαρά, εντύπωση μου κάνει!! :)

Καλημέρα συναγωνιστές!

χεχε .. Ασε ολο προβλήματα το golf.. Επίσης ενα πετυχημένο που διάβασα στο διαδύκτιο για τα gofl .. Ελεγε οτι με το golf ειναι σαν να εχεις κάθε μέρα χριστούγεννα αφου το λαμπάκι του service αναβοσβήνει καθε τρεις και λίγο.

Δυστηχώς ισχύει.

Πάντως το δικό μου golf plus αν εξαιρέσουμε τον κλιματισμό που χάλασε το 2013, δεν έχει πάθει το παραμικρό (είναι 9,5 χρονών ήδη).

Πάντως το δικό μου golf plus αν εξαιρέσουμε τον κλιματισμό που χάλασε το 2013, δεν έχει πάθει το παραμικρό (είναι 9,5 χρονών ήδη).

Ισως το plus να βγήκε καλό. Αν μπείς στο forum της VW θα δείς οτι υπάρχουν αρκετά θεματάκια και μάλιστα ειναι και κοινά ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα.

Εγώ εχω το 5 κοντά 10 χρόνια.

Γενικά απο βενζίνη πως τα πάει; ρουφάει; Εμένα στην αρχή ηταν καλα τα πράγματα .. Μόλις πέρασε τα 5 χρόνια αρχισε να πίνει αρκετά..

Δεν ξέρω να σου πω, είναι το μόνο αυτοκίνητο που είχα ποτέ. Έχει 55 λίτρα ντεπόζιτο, και βγάζει κάπου 650 χιλιόμετρα με τον κλιματισμό πάντα σε λειτουργία (στο κρύο φυσικά). Αν και κινούμαι συνήθως μέσω αττικής οδού.

Νομίζω το plus είναι πολύ ψηλά σε λίστες με λιγότερες βλάβες (πιο ψηλά από το απλό golf).

Αμερικανοφερτη εορτή που αναλυεται παρακάτω από το Wikipedia ως το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Black Friday is the day following Thanksgiving Day in the United States (the fourth Thursday of November). Since the early 2000s, it has been regarded as the beginning of the Christmas shopping season in the US, and most major retailers open very early (and more recently during overnight hours) and offer promotional sales. Black Friday is not an official holiday, but California and some other states observe "The Day After Thanksgiving" as a holiday for state government employees, sometimes in lieu of another federal holiday

Πες ρε βρε παλικάρια και τίποτα παραπανω για πρακτικότητα κτλ κτλ μιας και το Golf plus diesel σκέφτομαι για μπαμπαδιστικο τούτου...
Που πονάει κτλ κτλ

C-max ford ειδες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

img host
Δεν ηξερα οτι οι cobra, ειναι τοσο παλια σχεδιαση,ουτε τα γαλλικα παπαγαλακια!

Πες ρε βρε παλικάρια και τίποτα παραπανω για πρακτικότητα κτλ κτλ μιας και το Golf plus diesel σκέφτομαι για μπαμπαδιστικο τούτου...
Που πονάει κτλ κτλ

Θα σου πω για το 5 που εχω ειναι οτι πρέπει για οικογένεια καλοτάξιδο και το νιώθεις ασφαλές μιας και ειναι ογκώδες αμάξι .Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Νομίζω το plus ειναι λιγο πιο μεγάλο.

Σκέψου ομως τα παρακάτω πριν κανεις το λάθος (κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα)

1)Τα service της VW κόστιζουν ακριβα. Ειτε BMW πάρεις είτε golf τα ιδια θα πληρώνεις. Το εχω δει στην πράξη. Βέβαια το BMW γνωστού δεν είχε βγάλει τίποτα οπότε δεν είχε πληρώσει πολλά στα σερβις περαν των τακτικών ελέγχων.

Το χειρότερο ειναι οτι δεν υπάρχουν αρκετοί αξιόπιστοι τεχνικοί για VW. Για τα επίσημα service να μην μιλήσουμε καλύτερα. Μεγάλη μπίζνα και λαμογιά.

2)Bγάζουν προβλήματα. Μια βόλτα απο το φόρουμ της VW θα σε πείσει.

Σκέψου το πριν πάς σε VW ..
Εγώ με γνωστούς και φίλους μαλώνω κυριολοεκτικά οταν μου λένε οτι θέλουν να πάρουν golf.. ανεβάζω πίεση με τόσα που μου χει βγάλει.

Ακόμη και το plus να εχει βγεί αστέρι δεν θα το έπαιρνα ουτε σε τιμή ευκαιρίας να το έβρισκα λόγο ακριβού και αναξιόπιστου σέρβις στην Ελλαδα.

Δεν θέλεις κατι παραπάνω.

Ξερετε καποιο VFM smart phone με δυο sim καρτες και καλη φωτογραφικη?
Για αγορα απο Ελλαδα.
Οι επιδοσεις δεν με πολυενδιαφερουν, να βγαζει καλες photo θελω.