Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

και εγώ είχα ετοιμαστεί σήμερα για κάτι κλαδέματα με το stihl παραπόδας , αλλά , φευ , άλλες οι βουλές των ανθρώπων , άλλες του κυρίου . Δε βαριέσαι , την άλλη κυριακή (hope so)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

την αλλη κυριακη θα χιονισει:Banane0:

εγω κλαδεψα σημερα τη κληματαρια με τη βοηθεια του φαδερ, ετοιμαστηκε ο χωρος να υποδεχτει τη νεα κατασκευη, σιγα σιγα...ας ελπισουμε να τη χαρουμε το καλοκαιρι.

Μια και μιλάμε για κλαδέματα, θελω να κλαδέψω αχλάδια, ροδιά, βερύκοκα, ειναι κατάλληλη εποχή η θέλει κανα μήνα μετά?

Μια και μιλάμε για κλαδέματα, θελω να κλαδέψω αχλάδια, ροδιά, βερύκοκα, ειναι κατάλληλη εποχή η θέλει κανα μήνα μετά?

Μια χαρα εποχή είναι.
Τώρα τα δέντρα διανύουν τον χειμερινό τους ύπνο οπότε ένα κλάδεμα και ένα ψέκασμα με χειμερινό πολτό στο καπάκι είναι ότι χρειάζεται...

πσσσσσσ..τι να λεμε τωρα

Πραγματικά "τι να λέμε τώρα"
Ο άνθρωπος λατρεύει να χαϊδεύει το ξύλο και να το επεξεργάζεται.
Που είναι τα παγκοδράπανα τα παγκοπρίονα ...τα μπαταρίας ή ρεύματος κόκκινα κίτρινα μπλε πράσινα που οι βίδες οι καβίλιες οι κόλλες και όλα τα γνωστά ....φτιάχνει παπάδες με εργαλεία που είχε και ο Χριστός όταν ήταν μαραγκός :worshippy::worshippy:

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

Απιστευτος ο τυπος παραπανω!
Μου θυμισε τις δουλειες του παππου μου στα σαμαρια, χειροπριονα, σκαρπελα και χειροτρυπανα ηταν τα μονα εργαλεια που ειχαν με μετεπειτα προσθηκη ενος B&D με προσθετο εξαρτημα σεγας.

Άντε να δούμε τώρα σε πόσα κομμάτια θα σπάσει το κόμμα.

Πάντως είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν και οι νεοφιλελεύθεροι!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τέτοιοι μαζόχες που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν και μας αρμόζουν. Sorry για το off topic, όμως νισάφι πια. Στο ίδιο έργο θεατές. Το τραγελαφικό πραγματικά του όλου θέματος ήταν οι χθεσινές επευφημίες και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί λες και δεν έχει συμβεί τίποτα από τα όσα έχουν συμβεί και έχουμε βιώσει όλοι μας τα τελευταία 6 και πλέον χρόνια. Τι να πω παραπάνω; Ντροπή μας.......

Ανθρωπος του συστηματος και δουλικο των ξενων συμφεροντων οπως η πλειοψηφια των πολιτικων, δυστυχως.
Τουλαχιστον αυτος ειναι πραγματικα ευφυης, οχι ηλιθιος. Αλλα τι να το κανεις.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

...όλοι μας τα τελευταία 6 και πλέον χρόνια...

Αυτο ειναι αποδηξη οτι δεν τα εχουμε βιωσει ολοι μας αγαπητε...!!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τέτοιοι μαζόχες που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν και μας αρμόζουν. Sorry για το off topic, όμως νισάφι πια. Στο ίδιο έργο θεατές. Το τραγελαφικό πραγματικά του όλου θέματος ήταν οι χθεσινές επευφημίες και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί λες και δεν έχει συμβεί τίποτα από τα όσα έχουν συμβεί και έχουμε βιώσει όλοι μας τα τελευταία 6 και πλέον χρόνια. Τι να πω παραπάνω; Ντροπή μας.......

Δεν τα χουμε βιώσει όλοι,μόνο εμάς του ιδιωτικού τομέα έχει γα****ει του δημοσίου μια χαρά τους πάει.Για πές μου υπάρχει ανεργία στο δημόσιο????ΟΧΙ.Απολύθηκε κανείς????ΟΧΙ
Λοιπόν όσο δεν μειώνει το άχρηστο και τεράστιο δημόσιο τόσο θα συνεχίζει να γ***ει των ιδιωτικό τομέα.