Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Eχει δίκιο ο Μιχάλης,αυτοί οι πάγκοι σού λύνουν τά χέρια έχω τον Black&decker καί είμαι ευχαριστημένος,καί λίαν προσεχώς θά πάρω καί άλλον έναν νά υπάρχει,γιατί έχω διαπιστώσει στήν πράξη ότι σέ ένα μεγάλο κομμάτι που θέλω νά επεξεργαστώ χρειάζονται δύο παράλληλα.

pagkos10.jpg

Εγώ πάλι τον ειχα και τον χάρισα καθώς από σταθερότητα μηδέν.
Να κόψω με χειροπριονο ήθελα και πήγαινε και ερχονταν.

Εγώ πάλι κόβω μιά χαρά Κυριάκο μέ χειροπρίονο,πιστεύω νά πιέζεις μέ τό αριστερό χέρι (αν εισαι δεξιόχειρας) τόν πάγκο,άν τό αριστερό χέρι είναι στόν αέρα σαφώς και δέν μπορείς νά κόψει,η θα σε δυσκολέψει,και μπορώ να σού ότι έχω δουλέψει καί ροκάνι σέ αυτόν τόν πάγκο πατώντας βέβαια μέ τό ένα πόδι πάνω στήν τραβέρσα πού έχει από κάτω

Δημήτρη με το που είδα τέτοια συμπεριφορά τον χάρισα σου λέω.
Ήθελα να βάλω το κολωνατο επάνω αλλά και για γενικής χρήσης.
Κατέληξα στον γνωστό B&D και βρήκα την υγεία μου!

Δημήτρη με το που είδα τέτοια συμπεριφορά τον χάρισα σου λέω.
Ήθελα να βάλω το κολωνατο επάνω αλλά και για γενικής χρήσης.
Κατέληξα στον γνωστό B&D και βρήκα την υγεία μου!

Κυριάκο ο B&D πού έχεις επάνω το φαλτσοπρίονο πόσα κιλά είναι ? ο δικός μου είναι 7 κιλά,πιστεύεις ότι στόν δικό μου δέν θά μπορούσες νά βάλεις φαλτσοπρίονο επάνω ?

Eχει δίκιο ο Μιχάλης,αυτοί οι πάγκοι σού λύνουν τά χέρια έχω τον Black&decker καί είμαι ευχαριστημένος,καί λίαν προσεχώς θά πάρω καί άλλον έναν νά υπάρχει,γιατί έχω διαπιστώσει στήν πράξη ότι σέ ένα μεγάλο κομμάτι που θέλω νά επεξεργαστώ χρειάζονται δύο παράλληλα.

pagkos10.jpg

Ε άμα είναι να πάρουμε μαζί από έναν. Έχουμε πουθενά άκρη?

Οι παγκοι που συζηταμε φιλοξενουν θαυμασια ολα τα εργαλεια μου proxxon, ακομα και το ρουτερ παγκου και την πριονοκορδελα!!...και το μικρο κολωνατο... :))

24481579322_a074cc0560_b.jpg

Σημερα εκανα γενικο καθαρισμο και αναδιοργανωση εργαλειων. Τη δευτερα περιμενω ενα λιγο πιο μικρο γραφειακι σαν αυτο κατω αριστερα για να ειμαι πληρης!

Δώσε φίλε Μιχάλη power -bye- νά χαίρεται τό μάτι μας χά χά

Γείτονα matallikas έχω γράψει στό παρακάτω νήμα γιά κάτι εκπτώσεις από τό κέντρο Βίδας.

Δώσε φίλε Μιχάλη power -bye- νά χαίρεται τό μάτι μας χά χά

Γείτονα matalikas έχω γράψει στό παρακάτω νήμα γιά κάτι εκπτώσεις από τό κέντρο Βίδας.

χαχαχα, το δυαρακι θελει καλοπεραση και proxxon :)))

Nα'σαι καλα Δημητρη, καλη βδομαδα φιλε!!

Φίλε Μιχάλη η πριονοκορδέλα proxxon έχει σταθερότητα επάνω στό πάγκο ?

Edit : Eν λειτουργία εννοώ

Φίλε Μιχάλη η πριονοκορδέλα proxxon έχει σταθερότητα επάνω στό πάγκο ?

Edit : Eν λειτουργία εννοώ

Ποτε δεν με προβληματισε το θεμα εξ'αρχης Δημητρη. Την κορδελα την εχω βιδωσει στον παγκο. Ο ιδιος ο παγκος δεν κουνιεται. Εχει καλο ανοιγμα ποδιων και ελαστικα παπουτσακια οπως ξερεις.
Στην Αθηνα, σε παρομοιο παγκο εχω μονιμα τοποθετημενη, αναποδα, την σεγα χειρος στην γερμανικη βαση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη ποτέ δεν θα είσαι ολοκληρωμένος να το ξέρεις!!! :p

χεχε, ποτε δεν ειπα -και δεν προκειται να πω- εγω τετοιο πραμα :)))

Ποτε δεν με προβληματισε το θεμα εξ'αρχης Δημητρη. Την κορδελα την εχω βιδωσει στον παγκο. Ο ιδιος ο παγκος δεν κουνιεται. Εχει καλο ανοιγμα ποδιων και ελαστικα παπουτσακια οπως ξερεις.
Στην Αθηνα, σε παρομοιο παγκο εχω μονιμα τοποθετημενη, αναποδα, την σεγα χειρος στην γερμανικη βαση.

χεχε, ποτε δεν ειπα -και δεν προκειται να πω- εγω τετοιο πραμα :)))

Κάτι σαν να πήρε το μάτι μου γι αυτό!!! :P

Μιχάλη θα σου έλεγα να πάρεις ξύλα να φτιάξεις ένα γραφείο πάγκο εργασίας αλλά ίσως δεν αξίζει.
Πως θα τα φέρεις Ελλάδα στο μέλλον.

Θα το κάνει με ενώσεις και καβίλιες και θα το κομματιάσει όποτε θέλει!!!

Ναί καί μένα μιά χαρά μού φαίνεται ο πάγκος αυτός,καί παραξενεύτηκα μέ τόν Κυριάκο πού τόν έδωσε πίσω.
εχω κόψει μέ χειροπρίονο καδρόνι 4,5 χ 4,5 μιά χαρά,ποτέ δέν μέ έχει απογοητεύσει,μέχρι καί ροκάνι δούλεψα,εκεί βέβαια πάταγα καί έδινα βάρος μέ τό ένα πόδι στήν τραβέρσα,καί μέ τά άλλα δυό χέρια ροκάνιζα ,αλλά μιά χαρά τό πλάνισα τό πηχάκι τό έκανα από τετράγωνο - στρογγυλό στήν άκρη
Εχει καί τά παπουτσάκια σαφώς καί μειώνει τό γλύστρημα

Επίσης Καλή βδομάδα Μιχάλη νά έχουμε,καί σέ όλους τούς συναδέλφους επίσης

pagkos11.jpg

Δημήτρη ότι δεν βολεύει κάποιον δεν είναι απαραίτητο ότι δεν θα βολέψει τους πάντες.
Δεν θυμάμαι καν τι μάρκα ήταν.
Ήταν αγορά προ έξι εφτα χρόνια από Leroy Merlin.

Κύριοι μόλις ήπια ένα τσαγακι μπομπα, με Χιωτικο φασκομηλο, μια καυτερή πιπεριά, μέλι και τσικουδια Ρεθεμνιωτικη!
Έκανα και ένα μπογιαντισμα στα τανκερ μου και πάω για ύπνο.
Μιχάλη ψάχνω καπετανιους ψηνεσαι????????

DSC_1960.jpg

Μιχάλη θα σου έλεγα να πάρεις ξύλα να φτιάξεις ένα γραφείο πάγκο εργασίας αλλά ίσως δεν αξίζει.
Πως θα τα φέρεις Ελλάδα στο μέλλον.

Το ξυλινο γραφειο με ενα συρταρι κοστιζει 14 ευρω...οσο ακριβως και οι παγκοι εργασιας τυπου b&d.
Δεν αξιζει την ταλαιπωρια να φτιαξω κατι που ουτως η αλλως εδω θα το αφησω.

Για τα καραβια δεν κανω πατριωτακι μου, ειπαμε ο λογος που δεν εγινα καπετανιος ειναι που εχω δυσχρωματοψια, μη παιζεις με τον πονο μου βραδυατικα :)))

Θα το κάνει με ενώσεις και καβίλιες και θα το κομματιάσει όποτε θέλει!!!

Σιγα μην το εκανα με καβιλιες και ενωσεις, με λαμες στηριξης θα το'κανα και μια χαρα θα ηταν :))