Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ναι έχω ένα NAS που του έχω πει τι παρακολουθώ και αναλαμβάνει να κατεβάζει κάθε φορά που βγαίνει νέο επεισόδιο ή κάποια ταινία.

Είσαι πολύ προχωρημένη !!!! :worshippy:
Αλλά προέρχεσαι και από τον χώρο των υπολογιστών ...μην το ξεχνάμε.
Εγώ είμαι σε manual κατάσταση :flipout::flipout::flipout:

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εννοείται αλλά μην ξεχνάς ότι και πριν από 20 χρόνια για να πάρεις εργαλείο μάτωνες...
Τώρα παίρνεις όποτε θες που λέει ο λόγος!!!

Καί όμως φίλε Νίκο πρίν 20 χρόνια π.χ τό 1996 δέν μάτωνες ,έπαιρνες εργαλείο,γιατί υπήρχαν δουλειές κάργα,καί άς ήταν καί πιό ακριβά από σήμερα τά εργαλεία,π.χ είχα αγοράσει το 1998 ένα γωνιακό τροχό 115 mm stayer 22.000 δραχμές,σημερινά χρήματα 66 ευρώ,άντε βγάλε σήμερα μέ τήν κρίση 66 ευρώ που ο βασικος μισθος ειναι 480 ευρω στο χερι και οι ανεργία σαρώνει,τότε τά 22.000 χιλιάρικα ο βασικός ήταν καπου 170.000 τόν μήνα,σήμερα ματώνει κάποιος πού δέν βγαίνει τό μεροκάματο,καί μήν κοιτάς εμάς τούς 100-200 ¨λοξούς¨ πού μπορεί νά κάνουμε από αλλού οικονομία γιά τά εργαλεία.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Το 96 ο βασικός ήταν χαμηλότερος, γιατί τότε έφυγα από την "οικοδομή" και μπήκα σε "γραφείο" στο ολυμπιακό μετρό και ο πρώτος καλοπληρωμένος μισθός αρκετά πάνω από τον βασικό ήταν 175000.
τα ξένα τσιγάρα είχαν 500 δρχ , απλό σάντουιτς ψωμάκι - γύρο ~ 150δρχ...... Με ένα χιλιάρικο πάντως όταν πηγαίναμε για ρετσίνα έτσι και πλήρωνε ας πούμε ο καθένας ότι έτρωγε, έτρωγα 5 σουβλάκια,μια μερίδα πατάτες και έπινα 2 μπύρες η μια ρετσίνα και μια μπύρα.
οι τιμές σε σχέση με τότε για τα ίδια πράγματα είναι περίπου 7-10 φορές μεγαλύτερες....οπότε εκείνο στο stayer σήμερα δεν θα έκανε 66 αλλά καμιά 500 ...

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καί όμως φίλε Νίκο πρίν 20 χρόνια π.χ τό 1996 δέν μάτωνες ,έπαιρνες εργαλείο,γιατί υπήρχαν δουλειές κάργα,καί άς ήταν καί πιό ακριβά από σήμερα τά εργαλεία,π.χ είχα αγοράσει το 1998 ένα γωνιακό τροχό 115 mm stayer 22.000 δραχμές,σημερινά χρήματα 66 ευρώ,άντε βγάλε σήμερα μέ τήν κρίση 66 ευρώ που ο βασικος μισθος ειναι 480 ευρω στο χερι και οι ανεργία σαρώνει,τότε τά 22.000 χιλιάρικα ο βασικός ήταν καπου 170.000 τόν μήνα,σήμερα ματώνει κάποιος πού δέν βγαίνει τό μεροκάματο,καί μήν κοιτάς εμάς τούς 100-200 ¨λοξούς¨ πού μπορεί νά κάνουμε από αλλού οικονομία γιά τά εργαλεία.
++1

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

οπότε εκείνο στο stayer σήμερα δεν θα έκανε 66 αλλά καμιά 500 ...

Καμμιά σχέση,γιά πλάκα τό είχα αγοράσει τότε,μέ τά δεδομένα τής εποχής,καί δέν ήμουν κανας υψηλόμισθος.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Τι μου θυμισατε 1998 ιανουαριος πρωτος μισθος 168000 ακομα εχω το φυλλο μισθοδοσιας.

Παίδες αύριο πρέπει να κατέβω Κόρινθο. Τι παίζει με τα μπλόκα???
Δεν ξέρω για αύριο αλλα για Παρασκευή ξέχασε το στα σίγουρα..

Πληροφοριακά να αναφέρω ότι σήμερα προς το μεσημεράκι φόρτωσα την προπληρωμένη της Πειραιώς και αμέσως μετά παρήγγειλα στην thomann.de ένα 15¨ μεγάφωνο Celestion για την κατασκευή του ενισχυτή που φτιάχνω. Σύνολο με τα μεταφορικά 138 .
Με όσα διάβαζα περίμενα ότι δεν θα περάσει η αγορά αλλά το απόγευμα μου έστειλαν mail ότι η παραγγελία εκτελέστηκε με DHL.
Άρα πέρασε η πληρωμή.
Τα λέω ενημερωτικά για τους αγοράζοντες από την διεθνή αγορά. :flipout:

Πληροφοριακά να αναφέρω ότι σήμερα προς το μεσημεράκι φόρτωσα την προπληρωμένη της Πειραιώς και αμέσως μετά παρήγγειλα στην thomann.de ένα 15¨ μεγάφωνο Celestion για την κατασκευή του ενισχυτή που φτιάχνω. Σύνολο με τα μεταφορικά 138 .
Με όσα διάβαζα περίμενα ότι δεν θα περάσει η αγορά αλλά το απόγευμα μου έστειλαν mail ότι η παραγγελία εκτελέστηκε με DHL.
Άρα πέρασε η πληρωμή.
Τα λέω ενημερωτικά για τους αγοράζοντες από την διεθνή αγορά. :flipout:

Είναι μπάχαλο Νικ. Αλλού περνάει και αλλού όχι.
Δοκίμασε πχ να κάνεις συναλλαγή στο ebay και αν περάσει σφύρα μου...
Εδώ και σε πολλές συναλλαγές στην Ελλάδα δεν περνάει!

Το θέμα είναι όμως ότι με την Revolut έχεις ισοτιμία τραπεζών για αγορές σε ξένο συνάλλαγμα, οπότε δεν σε κλέβει και από εκεί το paypal!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

αχχχ το κακό είναι πως και αυτή η μέρα ΔΕΝ είναι εργάσιμη....:bigcry:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα. .. σε εμάς έχει Λιακάδα αλλά φυσάει αεράκι! Κρίμα και έλεγα μετά τη δουλεια να κολλήσω κάγκελα στο σπίτι με την αργκόν!