Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νίκο μην πάρεις κάπως την έκφραση μου παρακάτω απλά πως να το πω κατανοητά.
Ο συντονιστής δεν είναι η καθαριστρια που θα τρέχει σε όλα τα νήματα να μαζεύει τα σπασμένα.
Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να προσέχει που γράφει και τι γράφει.

Όπως δεν θα γράψεις για εργαλεία κήπου στο νήμα βαφή ξύλου έτσι δεν θα αναλυθεί η κατάσταση το 1990 με το σήμερα στο νήμα των προσφορών εργαλείων.

Γραφω κάτι λάθος?

Καθόλου λάθος ...πρώτα προσέχουμε εμείς που γράφουμε ...και αν συμβεί ο συντονιστής το μεταφέρει.

Αγάπη ο Πρόεδρος γράφει όπου θέλει .... γι αυτό είναι πρόεδρος :grinning-smiley-043(και η μοναδική γυναίκα των εργαλείων μπορεί να γράφει όπου θέλει):handkiss:
Η συζήτηση με τον Κυρ. έγινε για άλλο θέμα εντός πλαισίων αγάπης :ernaehrung004:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κιομμως Κυριακο, ο συντονιστης ειναι και "καθαριστρια". Στην αναγκη αν χρειαστει θα μεταφερει και ποστς, θα διαγραψει και μηνυματα, θα συντονισει και τη κουβεντα αν ξεφυγει, θα ριξει και καμια καμπανα αν μπορει.

Απλα πρεπει τα μελη να προσεχουν τι καινπου το γραφουν. Απλα καποιες φορες μπορει να ξεφυγει η κουβεντα. Εκει παρεμβαινει ο συντονιστης και αν χρειαστει σουλουπωνει και τη περιοχη.

jpg images

Βρε παιδιά, λίγη κατανόηση για τον διαχειριστή. Μην ξεχνάμε ότι και αυτοί μέλη του φόρουμ είναι, και δικαιούνται και αυτοί να απολαμβάνουν το φόρουμ, όπως και εμείς οι υπόλοιποι. Αν τους φορτώσουμε με δουλειά, και καταντήσει αγγαρεία, είναι πρόβλημα. Αλλά (και φυσικά τίποτα καλό δεν περιμένεις να ακούσεις μετά από ένα αλλά) τις περισσότερες φορές η κουβέντα ξεκινά από μια ασήμαντη αφορμή, εκτός θέματος για το νήμα, και συχνά έχει το δικό της ενδιαφέρον ή είναι διασκεδαστική, που εγώ παρασύρομαι εύκολα... :blush:
(Μια υπόνοια για τηλεόραση εναντίον προβολέα αρκεί... :flipout: Και επειδή τον Γιάννη τον ξέρω και ξέρω και την συμπάθειά του για τους προβολείς, αρκεί και η λέξη προβολέας... :flipout:)

Πάντως θεωρώ ότι και μόνο που πρέπει να διαβάζουν όλη την κατηγορία μην τυχόν και γίνει κάτι, είναι πολύ δουλειά από μόνη της. Μην περιμένουμε και παραπάνω πράγματα...

Σήμερα εδώσα το τραπέζι του ρουτερ με ενα ρουτερ μακιτα και άλλο ένα ρουτερ παρκ σαηντ. Κρατησα και για το μαγαζί ένα απλά επειδή δεν θα φύγω πριν το καλοκαίρι και επειδή έχω ανάγκη για ένα ρουτερ ανάποδο για μικροπράγματα μου είπε ένας φίλος να πάρω τη βάση φρεναρίσματος ντρενελ 231 που ίσως θα μπορούσα να την πάρω και μαζί μου φευγοντας. Αξιζει καθολου η τσαμπα θα την παρω?

Καθαρίζουμε Νεκτάριε και συμμαζευουμε αλλά αν κάποιος μια δυο τρεις δεν καταλαβαίνει η σκούπα γυρνάει και ανάποδα.

Σωστά το θέτει ο Γιώργος και απόλυτα by the book ο Ιωάννης.
29 μυνηματα μετέφερα αν θυμάμαι καλά στο καφενείο.
Δλδ αν δεν μπορούσα να μπω μια μέρα το θεωρείς σωστό να γεμίσουν τα θέματα άσχετα με το θέμα τους μυνηματα?

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το ανεφερα και γω οτι μπορει να γυρισει η σκουπα αναποδα. Οπως και οτι τα μελη πρεπει να προσεχουν.

Σύμφωνοι λοιπόν!
Χαίρομαι!

Μόλις γύρισα από ακόμη μια έρευνα για κέντρο για την δεξίωση το καλοκαίρι μετά τον γάμο.
Παιδιά είναι από τα πλέον ψυχοφθορα πράγματα που πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι....

Άστα τα περασα και εγω...αλλα τυχερός...
Έκλεισα χώρο μέσα σε ενα σκ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ποια περιοχή θέλετε να κινηθείτε...

Σύμφωνοι λοιπόν!
Χαίρομαι!

Μόλις γύρισα από ακόμη μια έρευνα για κέντρο για την δεξίωση το καλοκαίρι μετά τον γάμο.
Παιδιά είναι από τα πλέον ψυχοφθορα πράγματα που πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι....

Ολα του γαμου δυσκολα,και το μετα να δεις τι ψυχοφθορο ειναι αφού βαρυγκομας απο τωρα για την δεξιωση.
Προτεινω να κατσεις στα αυγα σου,δεν ειναι εποχες για γαμους την σημερον Κυριακο,δινε παρατα στην παρατα λογο κρισης,δεν σε πηραν δα και τα χρονια :grandpa:

Δεν θελω να σε αγχωσω,αλλα το πιο φυχοφθορο σε ένα ζευγαρι...είναι ο γαμος...-bye-

Η ωρα η καλη ευχομαι!

Ευγενιε που?

La fouchete ή κάπως ετσι απέναντι ακριβώς απο το αεροδρόμιο Τατοΐου...εξαιρετικός χώρος ενας μικρός κήπος (ειδικα εμείς που κάναμε μικρο γάμο ηταν δυςκολο να βρούμε χώρο που να μην ειναι μεγάλος) εξαιρετικό φαί (βασικά ειναι ενα απο τα βασικά κετερινγκ για γάμους που δίνει στα περισσότερα κτήματα του είδους)...
Και καλη τιμη...μετα απο τα σχετικά παζάρια...

Να είστε καλά παιδιά.
Σάκη δύσκολη εποχή δύσκολο εγχείρημα αλλά η ζωή προχωράει και μαζί και εμείς!
Λέτε να κάνω λίστα γάμου στο
κέντρο βίδας????

ΚΥΡ...
Ενας σοφός ειπε...
Γυναικα ευτυχής...και άνδρας ευτυχής... Να θυμασαι οτι αυτη η ημερα ειναι κυρίως για τις γυναίκες μας...εσυ δες το σαν να κανεις παρτάκι για φίλους...εγω ετσι έκανα και δεν βαρυγκωμησα για τίποτα...

Σάκη δύσκολη εποχή δύσκολο εγχείρημα αλλά η ζωή προχωράει και μαζί και εμείς!

Ναι αλλα μετα δεν θα εχεις φραγκα ουτε για κατσαβιδι χειρος να αγορασεις οχι Dewalt,θα τα δινεις αλλου τα φραγκα,και μηπως νοιωσεις καταπιεσμενος εν συγκριση απο την σημερινη ελευθερια κινησεων αγορων,σκεψου το δευτερη φορα,πριν κανεις το μεγαλο βημα .:flipout:

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ναι αλλα μετα δεν θα εχεις φραγκα ουτε για κατσαβιδι χειρος να αγορασεις οχι Dewalt,θα τα δινεις αλλου τα φραγκα,και μηπως νοιωσεις καταπιεσμενος εν συγκριση απο την σημερινη ελευθερια κινησεων αγορων,σκεψου το δευτερη φορα,πριν κανεις το μεγαλο βημα .:flipout:

Καλα βρε Σάκη...δεν παει και φυλακή... Οικειοθελώς παντρεύεται δεν τον σέρνουν στην εκκλησία... Χαχαχαχαχαχαχα
με τον σωςτο τροπο εκατερωθεν ολα μπορούν να μείνουν σχεδον όπως πριν...!!!