Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καφενείο είναι .... και μιας και το έφερε η κουβέντα της παρέας μου το βάζω κι εδώ για όποιον του αρέσουν τα γνήσια!

Ένα από τα μεγάλα μπουζούκια που έφυγε πέρυσι, πριν την ώρα του ! :(

https://www.youtube.com/watch?v=d1LIK1uJyp8

καλημέρα & καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας..
1 ερώτηση..Η tengtools θεωρείτε καλή εταιρία σε εργαλεία;;
Ταιβαβεζικα είναι, δεν είναι σουηδικά. Εταιρείες όπως αυτή (αλλά και πολλές άλλες mannesman, kstools, force, bgs) δεν φτιάχνουν εργαλεία, δεν έχουν μονάδες παραγωγής. Απλώς παραγγέλνουν σε εργοστάσια της Κίνας και Ταιβάν εργαλεία με τη φιρμα τους. Αλλά είναι καλά, αλλά είναι σκουπίδια. Για το σετακι που έδειξες (35λιρες αν θυμάμαι καλά) δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλό, αλλά αν θέλεις κάτι οικονομικό με σταθερή ποιότητα κοιτα τα σετακια της proxxon. (και αυτά ταιναν είναι, δεν φτιάχνονται στη Γερμανία, αλλά η ποιότητα τους είναι σταθερή, δεν εξαρτάται απ' τις εκάστοτε παραγγελίες)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στην μαστοροπαρέα.
Νεκτάριε είπαμε, εντάξει ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά όχι και έτσι!:SFGSFGSF:

Καλημέρα στους ερωτοχτυπημένους ! :D
Και μέρα που είναι... να χαίρονται τους καρπούς των ερώτων τους ! ;)
Η κόρη μου έχει γενέθλια σήμερα ! :D

Χρόνια πολλά καί νά τήν χαίρεσαι Στέλιο,ότι καλύτερο.

Να είστε καλά όλοι παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές!!!!
Εύχομαι σε όλους χαρές να δούν από τα παιδιά τους, σαν αυτή που μας έδωσε πριν μερικούς μήνες
η δική μου, που με έκανε "δυο φορές" μπαμπά! :D

Να είστε καλά όλοι παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές!!!!
Εύχομαι σε όλους χαρές να δούν από τα παιδιά τους, σαν αυτή που μας έδωσε πριν μερικούς μήνες
η δική μου, που με έκανε "δυο φορές" μπαμπά! :D

Να τους βλέπεις πάντα γερούς και χαρούμενους και να τους μεταδίδεις τις γνώσεις σου!

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πολύχρονη η κορη σου...και απο οτι κατάλαβα εχεις και εγγονό/η οπότε να χαίρεστε δίπλα...

Να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις παντα Στελιο!!
Και μενα ειχε η μητερα μου γενεθλια χθες, και μου εστειλε μηνυμα να μου το θυμησει :)))

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

βρήκα αυτό το βίντεο από τον μάστορα αυτόν (που μου αρέσουν τα βίντεο που έχει ανεβάσει και τον παρακολουθώ)...pocket hole 200 κιλών αντοχής :drummer:

Ηθελα να γραψω ενα παραπονο ας το πουμε ετσι ,ελπιζω οι διαχειρηστες να μην το σβησουν το μυνημα θα το γραψω οσο πιο ευγενικα γινεται,και δεν θα αναφερω σε ποιους αναφερομαι,εκτος αν το επιτρεψουν οι διαχειρηστες
Οταν μπαινω στο forum μπαινω για να ξεχαστω λιγο απο την ρουτινα της καθημερινοτητας,και βλεπω 2 μελη ολο το 24 ωρο να κανουν post που για μενα ειναι κουραστικο,γιατι επαναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια ατέρμων,προσπαθω να τους προσπερνω με scrolling αλλα δεν τους προλαβαινω συνεχεια και ειναι σε ολα τα thread,πιστευω πολλοι συμφορουμιτες θα εχουν διαπιστωσει το ιδιο προβλημα με 2 μελη.
Το θεμα ειναι να τους το πουμε ευγενικα να κανουν λιγο κρατει,και να μην ποσταρουν ατερμων τα ιδια και τα ιδια ολο το 24 ωρο ;
H να συνεχισω το scrolling και να τους προσπερνω,κουραζοντας ομως λιγο τα δαχτυλα μου και τα ματια μου ;

Επισης τωρα τελευταια βλεπω οτι τα νευρα ολως ειναι τσιτωμενα και με το παραμικρο αρπαζεστε ολοι με ολους, ενα χρονο που ειμαι μελος και συμετεχω αυτο δεν υφισταται,δεν ξερω αλλα βγαινει οτι κατι εχει αλλαξει.

Ηθελα να γραψω ενα παραπονο ας το πουμε ετσι ,ελπιζω οι διαχειρηστες να μην το σβησουν το μυνημα θα το γραψω οσο πιο ευγενικα γινεται,και δεν θα αναφερω σε ποιους αναφερομαι,εκτος αν το επιτρεψουν οι διαχειρηστες
Οταν μπαινω στο forum μπαινω για να ξεχαστω λιγο απο την ρουτινα της καθημερινοτητας,και βλεπω 2 μελη ολο το 24 ωρο να κανουν post που για μενα ειναι κουραστικο,γιατι επαναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια ατέρμων,προσπαθω να τους προσπερνω με scrolling αλλα δεν τους προλαβαινω συνεχεια και ειναι σε ολα τα thread,πιστευω πολλοι συμφορουμιτες θα εχουν διαπιστωσει το ιδιο προβλημα με 2 μελη.
Το θεμα ειναι να τους το πουμε ευγενικα να κανουν λιγο κρατει,και να μην ποσταρουν ατερμων τα ιδια και τα ιδια ολο το 24 ωρο ;
H να συνεχισω το scrolling και να τους προσπερνω,κουραζοντας ομως λιγο τα δαχτυλα μου και τα ματια μου ;

Επισης τωρα τελευταια βλεπω οτι τα νευρα ολως ειναι τσιτωμενα και με το παραμικρο αρπαζεστε ολοι με ολους, ενα χρονο που ειμαι μελος και συμετεχω αυτο δεν υφισταται,δεν ξερω αλλα βγαινει οτι κατι εχει αλλαξει.

Φιλε Σακη, για το πρωτο δεν το συζηταμε, ειναι ακομψο και μονο σαν σκεψη...
Για το δευτερο εχεις δικιο, αλλα ειμαστε ενα μικρο μερος της γενικοτερα αναστατωμενης κοινωνιας μας, οπου και στην οποια δεν μπορουμε παρα να μοιαζουμε λιγακι :))

Εγώ χωρίς να ξέρω για ποιους αναφέρεσαι προτείνω να τους εξοστρακίσουμε από το forum αλλά και κατ ιδίαν αν θες.
Καλώς η κακώς οι πιο ενεργοί εδώ μέσα είμαστε (βάζω και τον ευατό μου μέσα πάντα) καμιά 10αριά άτομα, οπότε είναι λογικό να βλέπεις συνεχώς τα ίδια ποστ.

Επίσης θα σου το ξαναπώ γιατί δεν το κατάλαβες. Να μην είσαι ειρωνικός. Πες ότι είναι να πεις αλλά μην προσβάλεις τον άλλο, δεν θα σου δώσω παραδείγματα γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει τον τρόπο με τον οποίο μιλάς σε ξένους ανθρώπους χωρίς να τους έχει δει κλπ.