Να αλλαξω λιγο το κλίμα με την εξής ερωτηση .... Βρηκα σε αγγελια παρα πολυ φθηνά 20 , ενα Bosch δραπανοκατσαβιδο σχεδον καινουριο αλλα οι μπαταρίες απο οτι ειπε ο ιδιοκτήτης ειναι τελείως ψόφιες και δεν ειναι λιθίου ... Να το παρω ? φτιανχονται ?
Να αλλαξω λιγο το κλίμα με την εξής ερωτηση .... Βρηκα σε αγγελια παρα πολυ φθηνά 20 , ενα Bosch δραπανοκατσαβιδο σχεδον καινουριο αλλα οι μπαταρίες απο οτι ειπε ο ιδιοκτήτης ειναι τελείως ψόφιες και δεν ειναι λιθίου ... Να το παρω ? φτιανχονται ?
Λεει οτι το ειχε και καθότανε για αυτο ψόφησαν.... Ρε παιδια αληθεια δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω εμπιστοσύνη σε ολα τα πραγματα του lidl ... Αντί να δόσω 50-60 στο lidl προτιμώ να δόσω παραπανω και να παρω κατι επώνυμο ... Βεβαια απο σοβαρα εργαλεια μονο το δισκοπριονο εχω απο lidl.
Εχεις Λίνκ ? ... Παντα αγόραζα καλα πραγματα και τα εχω μια ζωη ... Εκτος απο τα 3-4 τελευταια χρονια που λογο κατάστασης έπεσα στα ενχελ .... Το βασικό μου κατσαβίδι ειναι ενα AEG που το ειχα παρει πριν 4-5 χρονια 230 αν θυμαμαι καλα .... Του εχω πιει το αιμα στην κυριολεξία γιατι τοτε δουλευα σε μια εταιρια που βάζαμε πάτωματα deck εξωτερικού χώρου και πηγα σε 2-3 δουλειες με αυτο .... Του άλλαξα μονο μια μπαταρία και τελος ... Ακομα αντεχει
Εγώ που είμαι αρκετά μεγάλος για να μεταναστεύσω ...λυπάμαι που αφού τα δίνετε που τα δίνετε δεν βάζετε κάτι πάρα πάνω να τα αγοράσετε από αυτά τα ρημάδια τα ελληνικά καταστήματα. Ειλικρινά λυπάμαι που ψάχνετε μέχρι και γυαλόχαρτα να αγοράσετε απ έξω.
Τέλος πάντων ....μην μου δίνετε σημασία ...είμαι γερο γκρινιάρης :grandpa:
Εγώ που είμαι αρκετά μεγάλος για να μεταναστεύσω ...λυπάμαι που αφού τα δίνετε που τα δίνετε δεν βάζετε κάτι πάρα πάνω να τα αγοράσετε από αυτά τα ρημάδια τα ελληνικά καταστήματα. Ειλικρινά λυπάμαι που ψάχνετε μέχρι και γυαλόχαρτα να αγοράσετε απ έξω.
Mαζι σου Νικολα,και να ηταν μονο τα γυαλοχαρτα .....
Θα αρχισουν τωρα να σου πουνε γλυτωνουμε στο συνολο 10 ευρω εκαστος αν τα παιρναμε απο Ελλαδα,και θα τα αποθηκευσουν, κανεις δεν θα χρησιμοποιηση τοσα σε συντομο διαστημα,και θα τα φαει η υγρασια και οταν θα τα θελουν θα γινουν σφουγγαρια τα γυαλοχαρταγιαυτο παμε σαν χωρα κουφετο,γιατι λειτουργουμε σκεφτομενοι σαν μοναδα ,οχι σαν συνολο
Εγώ χωρίς να ξέρω για ποιους αναφέρεσαι προτείνω να τους εξοστρακίσουμε από το forum αλλά και κατ ιδίαν αν θες.
Καλώς η κακώς οι πιο ενεργοί εδώ μέσα είμαστε (βάζω και τον ευατό μου μέσα πάντα) καμιά 10αριά άτομα, οπότε είναι λογικό να βλέπεις συνεχώς τα ίδια ποστ.
Επίσης θα σου το ξαναπώ γιατί δεν το κατάλαβες. Να μην είσαι ειρωνικός. Πες ότι είναι να πεις αλλά μην προσβάλεις τον άλλο, δεν θα σου δώσω παραδείγματα γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει τον τρόπο με τον οποίο μιλάς σε ξένους ανθρώπους χωρίς να τους έχει δει κλπ.
Να φανταστώ ότι εσύ είσαι νομοταγής πολίτης και όχι "κοπρόσκυλο" δημόσιος υπαλληλος που δουλεύουν οι ιδιωτικοί να τον πληρώνουν.
Επίσης αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος η επιχειρηματίας, κόβεις αποδείξεις και τιμολόγια κανονικά και είσαι φορολογικά τακτοποιημένος.
Εγώ σε αυτά που θα παραγγείλουμε θα πληρώσω κανονικά ΦΠΑ και λοιπόυς φόρους, δεν θα τα πάρω μαύρα.
Επίσης αν αυτά που έλεγες είχαν πρακτική σημασία, τότε δεν θα έπρεπε και οι Γερμανοί και οι λοιποί να έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές γιατί διαρρέει το χρήμα έξω.
Στην Ελλάδα κοιτάμε την πινέζα και χάνουμε το βουνό.
Εσύ βέβαια είσαι γνωστό πνεύμα αντιλογίας και κακώς σου απαντάω αλλά τέλος πάντων. Σε προκαλώ βέβαια να μας δείξεις τις κατασκευές σου, τα εργαλεία σου και να μας πεις πόσο Βέρος Έλληνας είσαι.
Μάλλον για ΧρυσοίΑβγεί μου κάνεις απ ότι έχω καταλάβει. Εγώ δυστυχώς είμαι τουρκόσπορος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.