Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Είμαι κομμάτια....50τμ με το πατόφτυαρο, ξεχορτάριασμα πεσμένος στα 4, παρτέρια στα δέντρα και στα λουλούδια και στο τέλος πότισμα....πονάει όλο μου το κορμί....με βοήθησαν πάρα πολύ οι επιγονατίδες του lidl...4 ώρες γυμναστική (ας το δω έτσι για να μην με πάρει από κάτω)....

Σώτο να σε πάω για μασάζ εδώ κοντά? :p

Ειρήνη υμίν!!!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Είμαι κομμάτια....50τμ με το πατόφτυαρο, ξεχορτάριασμα πεσμένος στα 4, παρτέρια στα δέντρα και στα λουλούδια και στο τέλος πότισμα....πονάει όλο μου το κορμί....με βοήθησαν πάρα πολύ οι επιγονατίδες του lidl...4 ώρες γυμναστική (ας το δω έτσι για να μην με πάρει από κάτω)....

Σωτο τά πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα λενε :drool1:
Δεν εκανες δα και κατι τοσο κοπιαστικο 50 τμ με πατοφτυαρο κανονικα θα επρεπε να το ειχες για πρωινο φιλε ,4 ωρες μονο δουλειας σε αυτο το στυλ ειναι για ζεσταμα :flipout:,και μετα βαράμε και 7 σέτ τών 40 κάμψεις και ριχνουμε και ενα γρηγορο περπατημα τουλαχιστον μιση ωρα καθε μερα πεζοπορία.Βεβαια δεν γνωριζω το σωματοτυπο σου,μπορει να εισαι υπερβαρος και εκει δικαιολογειται η κουραση,η τελειως αγυμναστος,η να καπνιζεις.
Πιστευω να σου εδωσα κουραγιο να το κανεις καθε μερα αυτον τον ρυθμο και μετα απο 1 μηνα θα σου φαινεται παιχνιδακι,και θα λες δωστε μου και αλλα χορτα να βγαλω,θελω πολλα χορτα.-bye-

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.Κάνω το πρώτο μου ποστ σ`αυτό το νήμα για μια πρώτη "γνωριμία" και να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου δώσατε (και εξακολουθείτε να μου δίνετε) στα πρώτα μου βήματα στις μικροκατασκευές (και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον).
Καλώς σας βρήκα και πάλι.Φιλικά Δημήτρης.

Καλως ηρθες Δημητρη!
Καλα ποσταρισματα και μαστορεματα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Σωτο τά πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα λενε :drool1:
Δεν εκανες δα και κατι τοσο κοπιαστικο 50 τμ με πατοφτυαρο κανονικα θα επρεπε να το ειχες για πρωινο φιλε ,4 ωρες μονο δουλειας σε αυτο το στυλ ειναι για ζεσταμα :flipout:,και μετα βαράμε και 7 σέτ τών 40 κάμψεις και ριχνουμε και ενα γρηγορο περπατημα τουλαχιστον μιση ωρα καθε μερα πεζοπορία.Βεβαια δεν γνωριζω το σωματοτυπο σου,μπορει να εισαι υπερβαρος και εκει δικαιολογειται η κουραση,η τελειως αγυμναστος,η να καπνιζεις.
Πιστευω να σου εδωσα κουραγιο να το κανεις καθε μερα αυτον τον ρυθμο και μετα απο 1 μηνα θα σου φαινεται παιχνιδακι,και θα λες δωστε μου και αλλα χορτα να βγαλω,θελω πολλα χορτα.-bye-

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, αλλά προς υπεράσπισή μου να πω ότι δεν ήμουν έτσι πριν το 2010....απο κει και μετά με πήρε η κατρακύλα....
έμεινα άνεργος ==> πάχυνα 15 κιλά οπότε έγινα υπέρβαρος ==> τελείως αγύμναστος αφού όλη μέρα κάθομαι ==> και καπνίζω 1 σακούλι καπνό κάθε μέρα...
οπότε έχω όλο το σετάκι που λες χε χε
ευελπιστώ τώρα που ανοίγει ο καιρός να αρχίσω πάλι να περπατάω 1 μισαωράκι κάθε μέρα με το σκυλί, να ξεκινήσω εργασίες συντήρησης στο σπίτι, τριψίματα, σοβατίσματα, βαψίματα, καμιά κατασκευή από ξύλο....
οπότε μετά απο μερικούς μήνες θα είμαι αρκετά σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι σήμερα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σώτο να σε πάω για μασάζ εδώ κοντά? :p

Ειρήνη υμίν!!!!
Αχχχ αυτά τα μασάζ εκεί κοντά.....πόσο τα έχω πεθυμήσει.....χε χε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Όποιος έχει συναντήσει τον madpax από κοντά ξέρει πόσο προσχαρος είναι. Φαντάσου για να γράψει το παραπάνω μήνυμα ΠΩΣ τον έκανεΣ να αισθανθεί

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρακαλω πολυ επιτελους, το θεμα εχει κλεισει.

Last edited by a moderator:

Μεταλικά μου τά παμε και δεν θα σου κάνω τη χάρη να ξαναεπανέλθω.

παιδιά μια ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν revolut. Την πέρασα στο paypal αλλά παραδόξως δε μου ζητάει confirmation. Γιατί;

Μια χαρά ζητάει επιβεβαίωση Αγάπη ( Link and confirm my card). Αν δεν μπορείς να το δεις δοκίμασε να πατήσεις old account view και εκεί θα το βρεις σίγουρα.

Υ.Γ: Ελπίζω να την φόρτωσες πρώτα με κάμποσα χρήματα έτσι?

εχει λεφτά μέσα. Αλλά στη revolut μου λέει pending 0$ από paypal
Σα να μην έκανε χρέωση είναι

Πρώτη φορά το συναντάω αυτό.
Κωδικό συναλλαγής για το paypal πήρες?

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τελευταία διακρίνω πολύ ένταση στη μαστοροπαρεα. Άντε ηρεμήστε, ήρθαν νέα μελη θα εγκληματιστουν σιγά σιγά. Ας ελπίσουμε ν επανέλθουν και οι παρεξηγημένοι οι λοιποί χαμένοι απο καιρό.

Πρώτη φορά το συναντάω αυτό.
Κωδικό συναλλαγής για το paypal πήρες?

Ε αυτο ψαχνω αλλα τπτ. Φαινεται 0 στη χρεωση διπλα paypal και στο status pending. Θα στείλω κανα μειλ αυριο στο support να δω τι θα μου πουν