Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Στην εφαρμογή δεν σου δείχνει χρέωση ;

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Οχι παναγιωτη. 0$ pending λεει και εχει μεσα χρηματα και μαλιστα σε $

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο εδω βλεπω συγκεκριμενα. Και φυσικα αν πατησω πανω του δε βγαζει τπτ
JQno3s2.jpg

Καλησπέρα. Είχα πει ότι περιμένω μια παραλαβή. Δεν έχω παραλάβει, αλλά θα ήθελα ναδειτε κ όποιος μπορεί να βοηθήσει.
8f869f857b91e1064dd4d2583769b50a.jpg

Έχει αυτό μια γνωστή. Θέλει να μου το πουλήσει, όμως δεν έχει χαρτιά ούτε η ίδια. Το είχε πάρει ο γιος από κάποιον κάποτε, χωρίς να μεταβιβαστει. Υπάρχει τρόπος να το πάρω, να το ανακατασκευασω κ ίσως να το κυκλοφορήσω νόμιμα;;;

να στο πουλήσει δεν μπορεί .Δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν είναι δικό σου. Πρέπει να βρεις από την Νομαρχία , ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του , και να προσπαθήσεις να τον βρεις . Αν δεν τον βρεις πρέπει να πας δικαστικά , όχι εσύ αλλά η πωλήτρια .Θα έλεγα μην μπλέξεις , γιατί δεν ξέρεις αν είναι κλεμμένο , και πας για κλεπταποδοχή . Εξάλλου , βλέποντάς το και μαστορικώς , συμφέρει να επισκεαύσεις αυτό το ερείπιο ?

Όχι, πάνε στο paypal και ξανα πάτα link and confirm.
Αν σου ξαναπει για χρέωση συνέχισε, θα τα πάρεις πίσω.
Αν δεν δουλέψει και έτσι τότε στείλε μύνημα.
Έχεις βάλει τα στοιχεία της κάρτας σωστά έτσι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

να στο πουλήσει δεν μπορεί .Δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν είναι δικό σου. Πρέπει να βρεις από την Νομαρχία , ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του , και να προσπαθήσεις να τον βρεις . Αν δεν τον βρεις πρέπει να πας δικαστικά , όχι εσύ αλλά η πωλήτρια .Θα έλεγα μην μπλέξεις , γιατί δεν ξέρεις αν είναι κλεμμένο , και πας για κλεπταποδοχή . Εξάλλου , βλέποντάς το και μαστορικώς , συμφέρει να επισκεαύσεις αυτό το ερείπιο ?

Αν έχεις κάποια χρήματα αξίζει με το παραπάνω.
Τέτοια αυτοκίνητα είναι συλλεκτικά πλέον!

Αν και βλεπω αρκετες σκουριες ακομη και στον ουρανο και εγω πιστευω πως θα γινει κουκλα οταν φτιαχτει.
Αν βρεις τον ιδιοκτητη που φαινεται στην τελευταια αδεια εκεινον μπορει να σου κανει μια υπευθυνη δηλωση πωλησης και να βγει στο ονομα σου σαν ιστορικο οχημα αλλα οχι για καθημερινη χρηση.

Φυσικά κ μόνο σαν ιστορικό είχα στο μυαλό μου. Οι σκουριές είναι επιφανειακές συν ότι δεν λείπει τίποτα ( Φανάρια , εσωτερικό κλπ).
Φοβάμαι δεν θα βρω άκρη. Ενώ το έχουν στην κατοχή τους (το κυκλοφορούσαν καθημερινά αλλά χωρίς πινακιδα) 15 χρόνια, για την άδεια μου τα μπερδεύουν. Δεν είχαν βγάλει λέει άδεια, μόνο "συμβόλαια" έκαναν λέει κ κάτι τέτοια! Κρίμα πάντως να πεταχτεί για περισσότερα..

Είδα ανακατασκευασμενο το vw που είχαν οι χιπιδες στην Αμερική, η έκδοση με τα τζάμια γύρω γύρω, μάλιστα με κωδικό gr , δηλαδή είχε φτιαχτεί για Ελλαδα αλλά κατέληξε Αμερική, να πωλείται 100.000 σε δημοπρασία. Είναι από τα πιο περιζητητα αυτοκίνητα...

Όχι, πάνε στο paypal και ξανα πάτα link and confirm.
Αν σου ξαναπει για χρέωση συνέχισε, θα τα πάρεις πίσω.
Αν δεν δουλέψει και έτσι τότε στείλε μύνημα.
Έχεις βάλει τα στοιχεία της κάρτας σωστά έτσι?

Ναι βρε όλα σωστά είναι. Σήμερα το πρωι ξανα πάτησα confirm και πήγε και τραβηξε 1$ επιτέλους το Paypal. Το θέμα είναι ότι πατώντας πάνω στη συναλλαγή δε μου δίνει το κωδικό.
εχεις ιδέα αν το εμφανίζει πουθενά αλλού; Γιατί Pending είναι ακόμα

3lFOPvb.png

pnMV5vr.png

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Από τα λίγα που ξέρω σχετικά με το θέμα...έχουμε τα εξής στοιχεία:
οι τωρινοί ιδιοκτήτες δεν έχουν άδεια οπότε το όχημα δεν έχει και πινακίδες, φυσικά ούτε και κτεο, τέλη, ασφάλεια και αυτό για 15 χρόνια....

αρχικά για να βρεθεί σε ποιόν ανήκει τώρα το αμάξι (το πιθανότερο είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης να τα έχει τινάξει...και θεωρώντας πως δεν είναι κλεμμένο) μπορείς να κάνεις κάτι και αυτό δύσκολα με το αριθμό πλαισίου στο υπουργείο που ήταν γραμμένο το αμάξι αρχικά (που δεν ξέρεις πιο είναι), μία λύση για αυτό μόνο εάν έχεις φίλο ασφαλιστή είναι να ψάξει στην βάση των ασφαλιστών με τον αριθμό πλαισίου ή φίλο εφοριακό να ψάξει στην βάση της εφορίας και ίσως να βρεθεί κάποιο στοιχείο του ιδιοκτήτη.

εάν λοιπόν με το καλό βρεθεί κάποια άκρη σε αυτά, πράγμα δύσκολο, μετά πάμε στα οικονομικά του θέματος....
για να γίνει μία μεταβίβαση θα πρέπει το αμάξι να μην έχει βάρη....αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρωθούν κάποια πράγματα με τις νόμιμες προσαυξήσεις και πρόστιμα φυσικά....

μόλις συμβεί και αυτό (και έχεις ακόμη χρήματα), θα μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις...

γνώμη μου δεν αξίζει να ασχοληθείς με το θέμα....

Από τα λίγα που ξέρω σχετικά με το θέμα...έχουμε τα εξής στοιχεία:
οι τωρινοί ιδιοκτήτες δεν έχουν άδεια οπότε το όχημα δεν έχει και πινακίδες, φυσικά ούτε και κτεο, τέλη, ασφάλεια και αυτό για 15 χρόνια....

αρχικά για να βρεθεί σε ποιόν ανήκει τώρα το αμάξι (το πιθανότερο είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης να τα έχει τινάξει...και θεωρώντας πως δεν είναι κλεμμένο) μπορείς να κάνεις κάτι και αυτό δύσκολα με το αριθμό πλαισίου στο υπουργείο που ήταν γραμμένο το αμάξι αρχικά (που δεν ξέρεις πιο είναι), μία λύση για αυτό μόνο εάν έχεις φίλο ασφαλιστή είναι να ψάξει στην βάση των ασφαλιστών με τον αριθμό πλαισίου ή φίλο εφοριακό να ψάξει στην βάση της εφορίας και ίσως να βρεθεί κάποιο στοιχείο του ιδιοκτήτη.

εάν λοιπόν με το καλό βρεθεί κάποια άκρη σε αυτά, πράγμα δύσκολο, μετά πάμε στα οικονομικά του θέματος....
για να γίνει μία μεταβίβαση θα πρέπει το αμάξι να μην έχει βάρη....αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρωθούν κάποια πράγματα με τις νόμιμες προσαυξήσεις και πρόστιμα φυσικά....

μόλις συμβεί και αυτό (και έχεις ακόμη χρήματα), θα μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις...

γνώμη μου δεν αξίζει να ασχοληθείς με το θέμα....

+1 στα παραπάνω, δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση....

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παιδια αν καποιος ειναι συλλέκτης η εραστης των αυτοκινήτων ασχολείται και με ποιο μπερδεμένες καταστάσεις .... Μπορεις να το παρεις αν ειναι πολυ οικονομική η τιμη σαν ανταλακτικα και να ψάξεις να βρεις την ακρη αφου θα το εχεις στην κατοχή σου. Μετα αν δεν καταφέρεις να βγαλεις ακρη βρες ενα ιδιο ακομα πιο φτηνό μονο και μονο για την αδεια και κανε τράμπα ολα τα ανταλακτικα ... ... Ετσι θα φτιαξεις μια κουκλάρα και θα εισαι νομιμότατος....
Η λυση με τον ασφαλιστή ειναι καλη, με τον εφοριακό οχι ... Οι βασεις δεδομένων της εφορίας δεν ειναι τοσο σίγουρες, θα βρεις ομως τον τελευταίο νόμιμο ιδιοκτήτη και μπορει να σου κανει υπεύθυνη δήλωση οτι στο πούλησε για ανταλακτικα η ισως να βγαλεις και ακρη. Σαν δηλωμένο όχημα αν χρωστάει τέλη δεν αξιζει να το παρεις γιατι θα το πληρώσεις διπλό ....
Ακριβως γιατι ειναι ψιλοσπανια να τα βρεις σε καλη κατασταση, εγω θα το έπαιρνα ακομα και για ανταλακτικα θα το έβαζα στο γκαράζ και θα ξεκινούσα το ψάξιμο.
Εννοείτε οτι μιλαμε για ευκαιρια πραγματική και οχι να το πληρώσεις χρυσάφι για το γκαράζ ... Αν σου ζητάνε χρυσάφι αστο μαι ψάξε αλλο

Λήξη συναγερμού. εγινε Confirm η κάρτα απλά πήρε κάποια ώρα να μου εμφανίσει το code

Εχω την καρτα απο τον νοεμβριο και ειναι πολυ καλη λυση στα CC για αγορες απο εξωτερικο. Στο insomnia οχι ολοκληρο θεμα με οδηγο .Επισης στο εξωτερικο πριν 1,5 μηνα με γλυτωσε αρκετα χρηματα απο συναλλαγμα αφου εχει καλυτερες τιμες μετατροπης απο τις τραπεζες και δεν σε χρεωνει προμηθεια.

Τέλη χρωστάει σίγουρα, αφού τουλάχιστον 15 χρόνια είναι χωρίς άδεια και πινακίδα.

Στην βάση της εφορίας θα μπορέσει να βρει, υπό προϋποθέσεις βέβαια, εάν το αμάξι χρωστάει κάτι (από παραβάσεις ΚΟΚ, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς).

Φίλοι έχει κανείς άποψη σχετικά με τις κολλήσεις που μπορεί να κάνει ένα tourch με γκαζάκι μαζί με Silver Solder?
Σίγουρα δεν θα είναι τόσο δυνατές όσο στην ηλεκτρο-κόλληση. Έχει όμως κάποιος εμπειρία με τέτοιου είδους μαστορέματα?
Σόρρυ δια τις αγγλικές ορολογίες αλλά δεν έχω εμπειρία με αυτά τα εργαλεία.

Last edited:

Eξαρταται τι θελεις να κολλησεις.
Εγω χρησιμοποιω πολυ το φλογιστρο με καλαι (solder) για τις ενωσεις σωληνων χαλκου.