Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα

τον Γιωργή τον γνώρισα προσωπικά το καλοκαίρι που ημουν διακοπές στη σιφνο!
Πρεπει να ειναι ωραιος τυπος.

Παιδιά Κατεβάστε ταπαταλκ τα δείχνει σε android
Τι ειναι αυτο το ταπαταλκ που εχετε "λυσαξει" ολοι τωρα τελευταια. Ειναι καλο; Σε τι συσκευασιες υπαρχει; Θελει πινελο ή ρολο;

Κυριακο "μακαριοι οι εχοντες ΣΚ ελευθερο". Απο τοτε που μας μαμησανε το Σαββατο στη δουλεια, δεν μπορω να φερω βολτα τη ζωη μου οπως θελω.

Καλημέρα Παίδες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα

Πρεπει να ειναι ωραιος τυπος.

Τι ειναι αυτο το ταπαταλκ που εχετε "λυσαξει" ολοι τωρα τελευταια. Ειναι καλο; Σε τι συσκευασιες υπαρχει; Θελει πινελο ή ρολο;

Κυριακο "μακαριοι οι εχοντες ΣΚ ελευθερο". Απο τοτε που μας μαμησανε το Σαββατο στη δουλεια, δεν μπορω να φερω βολτα τη ζωη μου οπως θελω.

Δημήτρη, με νεράκι φίλε αραίωση!!! :p

Μπα εγω το δουλευω σκέτο .... Στο καθάρισμα βαζω λιγο νέφτι ...
Περα απο την πλακα ειναι μια καλη εφαρμογή γιατι σε κρατάει update στα ποστ που γράφεις η που παρακολουθείς .... Και βολευει γιατι ανεβάζεις και φωτο απευθείας ....

Ποια η διαφορα (εκτος απο φωτο) απο το να μπεις κανονικα στο φορουμ απο ιντερνετ κινητου; Δεν εχω σχεση με κινητα, αλλα οτι μαθαινεις για καλο ειναι.

Ειναι πολυ πιο ευκολ γιατι δεν περιμενεις να ανοιξει η σελίδα η να ψάξεις κατι ... Βαζεις ποιες κατηγορίες θες να παρακολουθείς και οταν καποιος γράψει κατι σου βγαζει μήνυμα ... Οπωτε δεν εχεις καθολου ψάξιμο και βλεπεις μονο αυτα που σε ενδιαφέρουν ...

Και αν εισαι μέλος και σε αλλα φόρουμ ... Μπορεις να τα συνδέσεις και αυτα ... Ετσι ανοίγεις μονο μια εφαρμογή και βλεπεις ολα τα φόρουμ που παρακολουθείς ... Δεν σερφάρεις απο το ενα στο αλλο

Οκ ευχαριστω, τωρα το καταλαβα.
Αν και βεβαια μια φορα με εβαλαν να γραψω στο βαιπερ (ειναι κατι σαν το σκαιπ στο τηλεφωνο) και σε 2 λεπτα, πεταξα το τηλ. που μου ειχαν δωσει.
Αι σιχτιρ κραμπα στα δακτυλα επαθα.

Παιδιά Κατεβάστε ταπαταλκ τα δείχνει σε android

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να ανοίγει τα forum στο κινητό απο browser.

Είναι αρκετοί που έχουν ανακαλύψει το tapatalk. Για μένα χωρίς tapatalk τέτοια νήματα δεν θα είχαν αξία.

Με tapatalk απλά κάνεις subscribe και ανάβει η κόκκινη λαμπίτσα μόλις κάποιος αναβαθμίζει το νήμα !

Απλά το Tapatalk έχει συχνά προβλήματα με τους σέρβερ του τελευταία και κάποτε ίσως να μήν ανοίγει τις εικόνες.

Επίσεις δεν ανοίγει τα smilies, και spoilers.

.... Και βολευει γιατι ανεβάζεις και φωτο απευθείας ....

Φίλε το είδα. Φυσικά οι φωτογραφίες μπαίνουν στο σέρβερ του forum φαντάζομαι (όχι του tapatalk) και υπόκεινται στους περιορισμούς 100MB maximum uploads του Forum αυτού…

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να ανοίγει τα forum στο κινητό απο browser.

Εγώ πχ και ο λόγος είναι απλός. Επειδή τα φόρουμς που παρακολουθώ έχουν πολύ καλό mobile site, δε βρίσκω λόγο για ένα μόνο φόρουμ να βάλω την εφαρμογή tapatalk.
Αν το AVclub αναβαθμίσει πλατφόρμα κάποια στιγμή το πιο πιθανό είναι να κόψει και το tapatalk.

To σπαστικό από το κινητό δεν ειναι τόσο τα spoilers αλλά το ότι αν πας στα notifications η δεξιά στήλη είναι άχρηστη. Οτι και να πατήσεις αυτό πατάει το κουμπί search.

Τεστ απο ταπαταλκ.

036a3c96f9e3e631a808caa89e18db5b.jpg

To link είναι:
//uploads.tapatalk-cdn.com/20160226/036a3c96f9e3e631a808caa89e18db5b.jpg

Άρα συμπεραίνω ότι είναι σερβερσ του ταπαταλκ

.......
Αν το AVclub αναβαθμίσει πλατφόρμα κάποια στιγμή το πιο πιθανό είναι να κόψει και το tapatalk.....

Το tapatalk έχει την δική του χάρη γιατί μπορείς να συμπτύξεις όλα τα νήματα ή μέρη και από άλλα forums και να κτίσεις ένα δικό σου φόρουμ στα μέτρα σου και να έχεις πρόσβαση εις αυτά από μία μοναδιαία πλατφόρμα !

Είναι πιό εύκολο στην χρήση απο τον Browser και για πολλούς άλλους λόγους. Μέγεθος γραμμάτων, Σελιδοποίηση, άνοιγμα απο ένα κουμπί, αυτόματη εισαγωγή φωτογραφιών (δεν ξέρω τους περιορισμούς σε αυτό το σημείο για αυτό αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μας δώσει τα φώτα του), και πολλά άλλα functions.

Σχετικά με το εύκολο ανέβασμα φωτογραφιών νομίζω πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο απο το tapatlk. Ειπάρχει κανείς που γνωρίζει φίλοι?

Αθανάσης.