Ρε φιλε αν δεν κανεις και εσυ πλακα, ας προσεχες. Επρεπε να ψιλλιαστεις το ποσοστο προσφορας, οτι δεν υπαρχει στο site, οτι ειναι πρωταπριλια.Η πλάκα με το κέντρο βίδας έπρεπε να λήξει νωρίτερα. Έφτασα Κόρινθο κ γυρνώ πίσω γιατί ήθελα τον τορνο. Ας προσεχα βέβαια, αλλά το "αστείο" του Κυριακού σε εμένα στοίχισε 40 ευρώ.
Ναι ρε φίλε, αλλά εδώ μέσα είμαστε μια κοινότητα, σοβαρή. Όταν κάποιος κ πόσο μάλλον ο διαχειριστής λέει κάτι, έχει κ ευθύνη. Φυσικά δεν εννοώ να αποζημειωθω για την ταλαιπωρία (είπα, εγώ φταίω) αλλά από εδώ κ μπρος θα είμαι πιο προσεκτικός σε όσα διαβάζω εδώ μέσα.Ρε φιλε αν δεν κανεις και εσυ πλακα, ας προσεχες. Επρεπε να ψιλλιαστεις το ποσοστο προσφορας, οτι δεν υπαρχει στο site, οτι ειναι πρωταπριλια.
Πλάκα έκανα κ εγώ! Φυσικά κ δεν έφυγα για Αθήνα αλλά κ να το έκανα, δεν θα ζητούσα κ τα ρέστα! Μη σου πω δεν θα το έλεγα καν για να μην γελάτε!! Καλό μήνα σε όλους!Νίκο 9:47 με μαρτυρησε ο πατριώτης μου λέγοντας πως δεν έχει προσφορές το μαγαζί.
Ο ΚΤΜ πάντως ήταν έτοιμος να έρθει κολυμπωντας από την Σύρο!
Λυπάμαι αν ταλαιπωρησα άθελά μου κάποιον.
Καλό μήνα σε όλους
Πλάκα έκανα κ εγώ! Φυσικά κ δεν έφυγα για Αθήνα αλλά κ να το έκανα, δεν θα ζητούσα κ τα ρέστα! Μη σου πω δεν θα το έλεγα καν για να μην γελάτε!! Καλό μήνα σε όλους!
Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψιν του αυτόν τον τάκο που χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό των γυαλόχαρτων?Είναι μάλλον από λάστιχο και το περνάς μια φορά από το γυαλόχαρτο και το κάνει καινούργιο.Το έχει δει κανένας σας πουθενά?
Έλα ρε τώρα ....Πατρινός και να κάνει τέτοια μ@λακία .... απορώ πως το πιστέψατε !!!! Θα τον εξωστρακίζαμε
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πανάγο έχεις γίνει ειδικός στην επεξεργασία ξύλου και υλικών απ´ότι βλέπω !!!!:worshippy:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.