Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Tα πρωταπριλιατικα αστειακια μας δεν μπορει παρα να ειναι μονο μαστορικα :)))

Eτοιμα για αποστολη (μεσω Κυριακου) τα κατωθι εργαλειακια

Ο φακος Οlight του Ηλια, το multi detector του Παναγιωτη και ο καταδυτικος φακος του Βασιλη.

25564314793_4d19cba3ae_c.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Η πλάκα με το κέντρο βίδας έπρεπε να λήξει νωρίτερα. Έφτασα Κόρινθο κ γυρνώ πίσω γιατί ήθελα τον τορνο. Ας προσεχα βέβαια, αλλά το "αστείο" του Κυριακού σε εμένα στοίχισε 40 ευρώ.
Ρε φιλε αν δεν κανεις και εσυ πλακα, ας προσεχες. Επρεπε να ψιλλιαστεις το ποσοστο προσφορας, οτι δεν υπαρχει στο site, οτι ειναι πρωταπριλια.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ρε φιλε αν δεν κανεις και εσυ πλακα, ας προσεχες. Επρεπε να ψιλλιαστεις το ποσοστο προσφορας, οτι δεν υπαρχει στο site, οτι ειναι πρωταπριλια.
Ναι ρε φίλε, αλλά εδώ μέσα είμαστε μια κοινότητα, σοβαρή. Όταν κάποιος κ πόσο μάλλον ο διαχειριστής λέει κάτι, έχει κ ευθύνη. Φυσικά δεν εννοώ να αποζημειωθω για την ταλαιπωρία (είπα, εγώ φταίω) αλλά από εδώ κ μπρος θα είμαι πιο προσεκτικός σε όσα διαβάζω εδώ μέσα.

Kαθε πρωταπριλια, ολοι μας πρεπει να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι...:)))

H αληθεια ειναι οτι και εγω νομιζα οτι εκανες πλακα στον Κυριακο!!

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πολλοι σωστα το ειπες ειμαστε μια κοινοτητα ,αρα εχουμε και τα αστεια μας και τον χαβαλε μας και λογω της ημερας τις πρωταπριλιατικες πλακες . Αν την εκανε καποιο μελος και δεν την εκανε διαχειριστης θα ειχε καμμια διαφορα?
Kαι χωρις να θελω να παρεξηγηθω αλλα αφου εισουν κορινθο στο ιντερνετ και ειδες την προσφορα, δεν ηταν πιο ευκολο να μπεις στο site να το επιβεβαιωσεις η να τηλεφωνησεις, απο το κανεις τοσα χιλιομετρα?

Ειναι κανεις απο νοτια ή μεσογεια ρε παιδια; Και να χει κ ρουτερ εννοειται.... ;) θελω μια μικροαγγαρεια γτ το δικο μου δε βγαινει πλεον

Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψιν του αυτόν τον τάκο που χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό των γυαλόχαρτων?Είναι μάλλον από λάστιχο και το περνάς μια φορά από το γυαλόχαρτο και το κάνει καινούργιο.Το έχει δει κανένας σας πουθενά?

Kαλό μήνα σέ όλους,η αλήθεια είναι ότι τήν σημερινή μέρα πρέπει νά είμαστε σέ θέση stand-by γιά ιστορίες μέ φίδια πού λένε.

Νίκο 9:47 με μαρτυρησε ο πατριώτης μου λέγοντας πως δεν έχει προσφορές το μαγαζί.
Ο ΚΤΜ πάντως ήταν έτοιμος να έρθει κολυμπωντας από την Σύρο!
Λυπάμαι αν ταλαιπωρησα άθελά μου κάποιον.
Καλό μήνα σε όλους

Νίκο 9:47 με μαρτυρησε ο πατριώτης μου λέγοντας πως δεν έχει προσφορές το μαγαζί.
Ο ΚΤΜ πάντως ήταν έτοιμος να έρθει κολυμπωντας από την Σύρο!
Λυπάμαι αν ταλαιπωρησα άθελά μου κάποιον.
Καλό μήνα σε όλους
Πλάκα έκανα κ εγώ! Φυσικά κ δεν έφυγα για Αθήνα αλλά κ να το έκανα, δεν θα ζητούσα κ τα ρέστα! Μη σου πω δεν θα το έλεγα καν για να μην γελάτε!! Καλό μήνα σε όλους!

Πλάκα έκανα κ εγώ! Φυσικά κ δεν έφυγα για Αθήνα αλλά κ να το έκανα, δεν θα ζητούσα κ τα ρέστα! Μη σου πω δεν θα το έλεγα καν για να μην γελάτε!! Καλό μήνα σε όλους!

Αν σού πώ Νίκο ότι εσύ ήσουν πιό πιστευτός από τόν Κυριάκο,τί θα πείς ? :worshippy:
Εγώ πάντος δέν γέλασα,απλά στεναχωρέθηκα πού είπες πώς ταλαιπωρήθηκες δέν ήταν γιά γέλια,αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Sanding belt cleaning sticks/blocks λεγονται αυτα.
Βγαζει η Silverline με 1-2 ευρω, τα οποια ειναι καταπληκτικα, αλλα δεν αποστελλονται πλεον Ελλαδα απο amazon.uk/de.

Eδω ενα πιο ακριβο. Μπορεις να βρεις φτηνοτερα και στο ebay. Aξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω.

https://www.amazon.de/gp/cart/view.html/ref=gno_cart

Καλό μήνα!
Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψιν του αυτόν τον τάκο που χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό των γυαλόχαρτων?Είναι μάλλον από λάστιχο και το περνάς μια φορά από το γυαλόχαρτο και το κάνει καινούργιο.Το έχει δει κανένας σας πουθενά?

Λέγονται και Abrasive Cleaning Stick
Δες και αυτό εδώ της Wolfcraft

Στον ταινειολιαντήρα και στα στρογγυλά γυαλόχαρτα κάνει δουλεία, βασικά στα γυαλόχαρτα που γυρνάνε γρήγορα

Last edited:

Έλα ρε τώρα ....Πατρινός και να κάνει τέτοια μ@λακία .... απορώ πως το πιστέψατε !!!! Θα τον εξωστρακίζαμε :flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πανάγο έχεις γίνει ειδικός στην επεξεργασία ξύλου και υλικών απ´ότι βλέπω !!!!:worshippy:

Έλα ρε τώρα ....Πατρινός και να κάνει τέτοια μ@λακία .... απορώ πως το πιστέψατε !!!! Θα τον εξωστρακίζαμε :flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πανάγο έχεις γίνει ειδικός στην επεξεργασία ξύλου και υλικών απ´ότι βλέπω !!!!:worshippy:

Το κατά δύναμη Νικόλα...-bye-