Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλό μήνα σε όλους! Πολύ κίνηση είχε το site του Ντέτσικα σήμερα για κάποιο λόγο!

Χαχαχαχα!
Παναγιώτη από Χιο δεν το είχαμε φέρει το δικό σου? Αν θυμάμαι καλά ήταν οικονομικό.
Τι διάρκεια ζωής έχει αυτό?
Έχω ακούσει πως δουλειά κάνει και το κρέπ.

Σωτήρη πολλά συγχαρητήρια για την κόρη σου! Καλή σταδιοδρομία εύχομαι! Η ειδικότητα που διάλεξε θα έχει αρκετή πέραση τα επόμενα χρόνια, μπράβο της!

Ειναι κανεις απο νοτια ή μεσογεια ρε παιδια; Και να χει κ ρουτερ εννοειται.... ;) θελω μια μικροαγγαρεια γτ το δικο μου δε βγαινει πλεον

Καλησπέρα Γιάννη. Τι αγγαρεία θες ;
Ίσως να μπορω να βοηθήσω, αλλά οπως θα ξέρεις γυναίκα, αυτοκίνητο και εργαλεία, δεν δανείζονται... (το εργαλεία δικό μου)

Καλησπέρα Γιάννη. Τι αγγαρεία θες ;
Ίσως να μπορω να βοηθήσω, αλλά οπως θα ξέρεις γυναίκα, αυτοκίνητο και εργαλεία, δεν δανείζονται... (το εργαλεία δικό μου)

καλησπερα! θελω να κανω 2 στρογγυλες φωλιες στη βαση ενος τραπεζιου που φτιαχνω.. σε ποια περιοχη βρισκεσαι εσυ?

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα Κυριακο!

Το lidl θα φερει τη σεγα παγκου και το δισκοπριονο παγκου τη μεθεπομενη βδομαδα.
Εσωτερικη πληροφορηση...

Ρε σεις με τα πρωταπριλιάτικα αστεία σας μας έχετε τρελάνει.
Άντε και του χρόνου να μαστε καλα να τα ξανακάνουμε.

Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψιν του αυτόν τον τάκο που χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό των γυαλόχαρτων?Είναι μάλλον από λάστιχο και το περνάς μια φορά από το γυαλόχαρτο και το κάνει καινούργιο.Το έχει δει κανένας σας πουθενά?

Αν έχεις παλια παπούτσια (αθλητικά κλπ) περνά τις σολες απο τα τριβεια και γίνονται καινούργια τα γυαλοχαρτα .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tα πρωταπριλιατικα αστειακια μας δεν μπορει παρα να ειναι μονο μαστορικα :)))

Eτοιμα για αποστολη (μεσω Κυριακου) τα κατωθι εργαλειακια

Ο φακος Οlight του Ηλια, το multi detector του Παναγιωτη και ο καταδυτικος φακος του Βασιλη.

25564314793_4d19cba3ae_c.jpg

Έχω stand by την σακούλα του φαλτσοπριονου για σένα .

Κκαλημερα,
να πω και εγω συγχαρητηρια για το κοριτσι στον Σωτηρη, η χαρα τους ειναι μεγαλη, γιατι ακομα μεγαλυτεροι ηταν οι κοποι τους μεχρι εδω, και να ευχηθω εις ανωτερα.
Να εισαι καλα να τη στηριζεις, για να σου δινει παντα χαρες, και γιατι οχι, καποια μερα με το εργο της να δωσει χαρα και να κανει περηφανους ολους τους Ελληνες ανα τον κοσμο.

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα βρεθηκαμε με τον Toasted στον Ισθμο ηπιαμε καφεδακι στα γρηγορα, γιατι ειχαμε κανονισει να παρουμε τον ΚΤΜ απο τον Πειραια, και μετα ολοι πηγαμε στον βιδα, και καναμε τα οικονομικα μας σαν της Ελλαδας.
Ειχαμε παρει και μια πλανη-ξεχονδριστηρα κιτρινη, δωρο για τον Κυριακο (βαλαμε και οι 3 λεφτα) αλλα επειδη δεν χωραγε μεσα στο αυτοκινητο και την ειχαμε δεσει στην οροφη, και σε μια στιγμη απροσεξιας μας την εκλεψαν.
Ειχαμε τραβηξει και φωτο, αλλα κατα λαθος ανοιξε το κινητο του ΚΤΜ, πηρε φως το φιλμ και μας ενημερωσε χτες αργα οτι τελικα καηκαν ολες και δεν σωθηκε καμμια.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλό Σ/Κ.

Κκαλημερα,
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα βρεθηκαμε με τον Toasted στον Ισθμο ηπιαμε καφεδακι στα γρηγορα, γιατι ειχαμε κανονισει να παρουμε τον ΚΤΜ απο τον Πειραια, και μετα ολοι πηγαμε στον βιδα, και καναμε τα οικονομικα μας σαν της Ελλαδας.
Ειχαμε παρει και μια πλανη-ξεχονδριστηρα κιτρινη, δωρο για τον Κυριακο (βαλαμε και οι 3 λεφτα) αλλα επειδη δεν χωραγε μεσα στο αυτοκινητο και την ειχαμε δεσει στην οροφη, και σε μια στιγμη απροσεξιας μας την εκλεψαν.
Ειχαμε τραβηξει και φωτο, αλλα κατα λαθος ανοιξε το κινητο του ΚΤΜ, πηρε φως το φιλμ και μας ενημερωσε χτες αργα οτι τελικα καηκαν ολες και δεν σωθηκε καμμια.

Παραφύλαγε ο Κυριάκος...:ADFADF1::ADFADF1:
και τον φίλο μου τον Νικόλα (osatosa) το αφήσατε απ' έξω;

Ωραίος! Τέτοια κείμενα μας φτιάχνουν την μέρα. Καλή συνέχεια.

Last edited:

Ο ΚΤΜ πάντως ήταν έτοιμος να έρθει κολυμπωντας από την Σύρο!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: Και λίγα λες ! ! ! Από την μία σιχτίριζα την ατυχία μου να μην μένω Αθήνα :slapface: :drool1: από την άλλη το ότι το επόμενο πλοίο για Πειραιά θα περνούσε στις 16:00 από εδώ και θα ήταν εκεί στις 20:00...:furious3: Είχα σχεδόν κατέβει στο λιμάνι να ναυλώσω :idea: καΐκι για Πειραιά ή τουλάχιστον Σούνιο, :captain: και αν δεν τα κατάφερνα θα δοκίμαζα.....κολυμπώντας. :ban-aki: :fahne90:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα !!!
Kυριακο τωρα που ανοιξε ο καιρος δεν κανονιζουμε καμμια μαστοροσυναξη για καφεδακι;
καιρο εχουμε να μαζευτουμε!!!

Να ευχαριστησω κ στο καφενειο δημοσια τον Χρηστο (tzoutzis) που οχι μονο προσφερθηκε να ερθει με το ρουτερ του, αλλα εφτιαξε κ ο ιδιος το μερεμετι :) . Χρηστο κ παλι σ ευχαριστω για την βοηθεια φιλε

Να ευχαριστησω κ στο καφενειο δημοσια τον Χρηστο (tzoutzis) που οχι μονο προσφερθηκε να ερθει με το ρουτερ του, αλλα εφτιαξε κ ο ιδιος το μερεμετι :) . Χρηστο κ παλι σ ευχαριστω για την βοηθεια φιλε

Γιάννη το χάρηκα ιδιαίτερα και ευχαριστώ και για τον ωραίο καφέ. Εχεις ωραίο εργαστήριο και ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Καλημερα Κυριακο!

Το lidl θα φερει τη σεγα παγκου και το δισκοπριονο παγκου τη μεθεπομενη βδομαδα.
Εσωτερικη πληροφορηση...

Βρε Νεκτάριε, τώρα που πέρασε η πρωταπριλιά, δεν μας λες κι αν το post σου αυτο ήταν πρωταπριλιάτικο ; Γιατι ενδιαφέρομαι για δισκοπριονο παγκου και εχω συμφωνήσει με μέλος, για το δικό του.

Γιάννη το χάρηκα ιδιαίτερα και ευχαριστώ και για τον ωραίο καφέ. Εχεις ωραίο εργαστήριο και ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Βρε Νεκτάριε, τώρα που πέρασε η πρωταπριλιά, δεν μας λες κι αν το post σου αυτο ήταν πρωταπριλιάτικο ; Γιατι ενδιαφέρομαι για δισκοπριονο παγκου και εχω συμφωνήσει με μέλος, για το δικό του.
Το δικο μου ηταν πρωτομαγιατικο αλλα ειπα μα το θεσω ενα μηνα νωριτερα...:flipout: