Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πολλές καλημέρες και σε σένα Ιωάννη, άκου μια καλημέρα, με το ζύγι τις δίνεις ; :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα Γιωργο!

Επιτελους Παρασκευη!!! Ας κυλησει ηρεμα σημερα να παμε για το ΣΚ!!!

Σιγά μην κυλήσει ήρεμα, σήμερα θα κάνουμε τις πιο πολλές δουλειές !!
Εμένα πάντως μόνο η Κυριακή μ αρέσει, όπως τα στρουμφάκια ξέρεις... αχαχαχαχαχα

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερες!! Κυριακο αν θυμαμαι καλα ειχες πει με αφορμη ενα εκκεντρο οτι υπαρχει μαγαζι με μικρη εκπτωση για dewalt ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελεια!εχει το σετακι της dewalt 10.8v με 229 . Θα μπορουσες να μαθεις τιμη ή να παρω εγω κατευθειαν;

210 παιζει εξω

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ο Νικολακης το καλο παιδι, στη γειτονια σας.
Μοιραζει τις παραγγελιες...

Ειδα και το μινι τροχο στα 10,8V
Δυναμη! Αν μου περισσεψουν θα το παρω!

Μόλις τα έπαιξε το πλυστικο μου. Karcher, 8 ετών και δουλεμένο αρκετά... Το έλυσα, χάνει νερό από το σώμα της αντλίας. Μίλησα με το service, και μου είπαν αυτό που περίμενα, δεν αξίζει η επισκευή του. Τι να κοιτάξω μέχρι 200€?

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ο Νικολακης το καλο παιδι, στη γειτονια σας.
Μοιραζει τις παραγγελιες...

Ειδα και το μινι τροχο στα 10,8V
Δυναμη! Αν μου περισσεψουν θα το παρω!

Κομμένες οι εκπτώσεις. Τιμές καταλόγου από τώρα!
Έπρεπε να σε ψεκάσω με το WD40 να δεις εκεί χαμόγελο!!!

Μόλις τα έπαιξε το πλυστικο μου. Karcher, 8 ετών και δουλεμένο αρκετά... Το έλυσα, χάνει νερό από το σώμα της αντλίας. Μίλησα με το service, και μου είπαν αυτό που περίμενα, δεν αξίζει η επισκευή του. Τι να κοιτάξω μέχρι 200 ?

Θανάση άφησες νερό μέσα?
Αν ναι λογικό αυτό και πάλι καλά που στο έβγαλε στα 8 χρόνια.
Όταν τελείωνεις το πλύσιμο, αποσύνδεε το λάστιχο και βάλτο να δουλέψει (max 1 λεπτό) για να φύγουν όλα τα νερά από μέσα.
Έτσι η αντλία θα παραμείνει περισσότερο ζωντανή.

Μπορώ να σου δώσω πολύ καλή τιμή σε Karcher αλλά πρέπει πρώτα να ξέρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τωρινού σου (το μοντέλο θα ήταν το ιδανικότερο).

Θανασση μιλα με τον κυριο της φωτογραφιας!

Σε μένα αναφέρεστε κύριε?

Ναι αγαπητε, εξυπηρετηστε τον συναδελφο!

Χαχαα.. Ο ιδιοκτήτης του κατάστηματος μου είπε να μην έχω πολλές συναλαγές online αλλά εγώ δεν τον ακούω!!! :p

Θανάση άφησες νερό μέσα?
Αν ναι λογικό αυτό και πάλι καλά που στο έβγαλε στα 8 χρόνια.
Όταν τελείωνεις το πλύσιμο, αποσύνδεε το λάστιχο και βάλτο να δουλέψει (max 1 λεπτό) για να φύγουν όλα τα νερά από μέσα.
Έτσι η αντλία θα παραμείνει περισσότερο ζωντανή.

Μπορώ να σου δώσω πολύ καλή τιμή σε Karcher αλλά πρέπει πρώτα να ξέρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τωρινού σου (το μοντέλο θα ήταν το ιδανικότερο).

Σε μένα αναφέρεστε κύριε?
Όχι Νίκο, το πρόσεχα πολύ, δεν άφηνα νερό μέσα και πάντα πρόσεχα να γεμίζει όλο το κύκλωμα πριν πάρει η αντλία μπροστά ώστε να μην δουλέψει στο κενό.. Ήταν η ώρα του μάλλον. Το μοντέλο ήταν το K 2 59.

Περίεργο.
Μήπως είναι καμιά τσιμούχα, το άνοιξες να δεις αν έχει ραγίσει όντως η αντλία?

Πάντως απ ότι βλέπω έχεις μικρό πλυστικό οπότε θα σου πρότεινα κάτι που θα αντέξει περισσότερο όπως K4 Compact ή K4 FC.

Ειδικά το τελευταίο είναι ετοιμοπαράδοτο με 230 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά στην πόρτα σου.
Αν σε ενδιαφέρει μου λες.
Αξίζει σαν μηχάνημα γιατί είναι υδρόψυκτο και πιο ισχυρό από αυτού που είχες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τι να κοιτάξω μέχρι 200 ?

Διαβολάκο Νικόλα, και εγώ θέλω μία πρόταση για πλυστικό ας είναι και φτηνότερο,μάλλον θα χρειαστώ, 90%.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Διαβολάκο Νικόλα, και εγώ θέλω μία πρόταση για πλυστικό ας είναι και φτηνότερο,μάλλον θα χρειαστώ, 90%.

Παναγιώτη
Το Κ4 FC είναι ότι καλύτερο για τον μέσο χρήστη.
Αν θες κοιτάμε και το K4 Compact αλλά δεν νομίζω να μπορούμε να εξασφαλίσουμε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή του καταλόγου προσφορών (γύρω στα 185 με τα μεταφορικα).