Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Δημητρη μη σου κανει περιεργο.
Ετσι και εγω εμεινα για πολλοστη φορα όταν ειδα τα εργαλεία της Kreator σε τιμες 40-50 % πανω από ότι σε αλλα μαγαζια.

Οσο για πελατεια?
Φουλ!!!!!!!!!

Πολυς κοσμος λεει "Που να τρεχω τωρα θα παω εκει που είναι όλα μαζεμένα..."

Δημητρη μη σου κανει περιεργο.
Ετσι και εγω εμεινα για πολλοστη φορα όταν ειδα τα εργαλεία της Kreator σε τιμες 40-50 % πανω από ότι σε αλλα μαγαζια.

Οσο για πελατεια?
Φουλ!!!!!!!!!

Πολυς κοσμος λεει "Που να τρεχω τωρα θα παω εκει που είναι όλα μαζεμένα..."

Κυριάκο μιλώντας για kreator, που μπορω να βρω την μεταλλική ρυθμιζόμενη γωνία ; Αυτο που οι αμερικανοί λένε speed square ?
Την έφερνε κάποτε το πρακτικερ αλλα όχι πλέον. Κι οταν την έψαξα δεν την βρήκα ιντερνετικα. Ισως να έψαχνα με λάθος όνομα.

Χρήστο κάνε ένα τηλ στο toolshouse.gr έχουν μεγάλη γκάμα της εταιρείας αυτής αλλά δεν τα έχουν στο σαιτ τους.

Οκ ευχαριστω. Αυτοί ειναι που ειναι στην Χιο ;

Το πρακτικερ είναι μόνο για βόλτα τα έχει όλα πανάκριβα επώνυμα και κινέζικα.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

https://db.tt/g5RrUe4r
μαστορια γυρνωντας σπιτι απ την δουλεια βρηκα μεσα στην αυλη μου αυτο το κουταβακι .τι ειναι ξερει κανεις;;

Tο Καφενείο των Μαστόρων

μαστορια γυρνωντας σπιτι απ την δουλεια βρηκα μεσα στην αυλη μου αυτο το κουταβακι .τι ειναι ξερει κανεις;;

Βασιλη για κόκερ μου μοιάζει αλλα ζήτησα βοήθεια απο το κοινό. Αν μάθω θα σου πω.
Λαμπραντορ λέει η αδελφή μου αλλα θέλει κι άλλες φωτο για σιγουριά. Ειχε πολλα σκυλιά και ξέρει. Αν βγάλεις άλλες...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θυμιζει διασταυρωση labrador και κοπρου (με την καλη εννοια:)

Τον ταισα προχειρα οτι ειχα αυριο θα παρω σκυλοτροφες .δεν ξερω αν μπορω να τον κρατησω διοτι λογο δουλειας λειπω αρκετα σιγουρα δεν θα τον παρατησω μεχρι να βρεθει κατι σιγουρο δεν εχω εμπειρια με σκυλους και μαλλον καποιος τον ""πεταξε""στην αυλη μου καθως μονος δεν νομιζω να μπηκε.

Ναι γιαννη αν τον θες πες μου!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ

Παιζει να ειναι golden retriever με κατι αλλο ... Οχι Labrador ... Τα χρώματα του αυτα ειναι ... Μπορει να ειναι και καθαρόαιμο αλλα το βλεπω χλωμό

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιζει να ειναι golden retriever με κατι αλλο ... Οχι Labrador ... Τα χρώματα του αυτα ειναι ... Μπορει να ειναι και καθαρόαιμο αλλα το βλεπω χλωμό

Sent from my iPad using Tapatalk

αστα αυτα κ παρτο ρε γρουσουζη.. κυριος φαινεται!

Αυριο γυρω στις 11:15 θα εχουμε διελευση ελληνικων και αμερικανικων αεροσκαφων απο την ακροπολη για φωτογραφιση. Οσοι γουσταρετε βγειτε ταρατσα και ετοιμαστε φωτογραφικη.

Χα χα κυριος ειναι .τι να του παρω να φαει κονσερβα η κροκετα ;γαλα;