Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Φοβερό!

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ψάχνω για επιστόμιο πόρτας παλιάς ντουλάπας υπνοδωματίου που είναι χωνευτό, όπως αυτό της φωτο, που λείπει το επιστόμιο και πέφτει το κλειδί.
Έψαξα στο δίκτυο, τηλεφώνησα σε μερικούς με υλικά και είδη επιπλοποιίας αλλά δεν μπόρεσα να βρω αυτό που θέλω.
Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;

Attachments

• IMG_20160415_175532.jpg
    IMG_20160415_175532.jpg
    24.8 KB · Views: 208
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Επέτυχε έγραφε το χαρτί με την πρώτη και ένα μόνο λάθος!
Για τα μαθήματα οδήγησης τώρα, ίδωμεν...
Έχουν απεργεία και κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει!!

Καλα ρε δεν εχεις διπλωμα οδηγησης? και πως κυκλοφορεις με το...ποδηλατο? :antlers:

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλα ρε δεν εχεις διπλωμα οδηγησης? και πως κυκλοφορεις με το...ποδηλατο? :antlers:

Σε λίγο θα ψάχνεις και την πινακίδα του ποδηλάτου...

Καλημέρα μάστορες καί μαστόρισσα (νά κλέψω κάτι τού Παναγιώτη)

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα και καλο ΣΚ.
Coolpad F1 μου

Παναγιωτη το κατεχεις καθολου με αυτο το τηλ; Θελω να βγαλω τις κινεζιες, το τηλ, ειναι ροοτ, αλλα επειδη ειναι της συμβιας φοβαμε να φλασαρω μονος μου γιατι απο Adroid τζιφος. Εχω ξεμεινει στα WinCE απο τοτε που σεταριζα gps.
Θεωρω πως εκει μεσα καποιες εφαρμογες εχουν αυτονομηθει και επανασταστησει εναντια στον αφεντη, και δεν μου αρεσει καθολου αυτο.
Πρεπει να της το εχουν παρει απο καποιο μαγαζι που λεγεται t2c η καπως ετσι.

Καλημέρα, καλό Σ/Κ και καλή μαστοροσύναξη!! (όσοι μπορείτε)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα και καλο ΣΚ.
Παναγιωτη το κατεχεις καθολου με αυτο το τηλ; Θελω να βγαλω τις κινεζιες, το τηλ, ειναι ροοτ, αλλα επειδη ειναι της συμβιας φοβαμε να φλασαρω μονος μου γιατι απο Adroid τζιφος. Εχω ξεμεινει στα WinCE απο τοτε που σεταριζα gps.
Θεωρω πως εκει μεσα καποιες εφαρμογες εχουν αυτονομηθει και επανασταστησει εναντια στον αφεντη, και δεν μου αρεσει καθολου αυτο.
Πρεπει να της το εχουν παρει απο καποιο μαγαζι που λεγεται t2c η καπως ετσι.

Δημήτρη το κατέχω αρκετά καλά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τελευταίο φλασάριαμα με Lollipop 5.1.1 και είναι τέλειο.
Διάβασεεδώ πως γίνεται το όλο σκηνικό.

to2c.com λέγετε το μαγαζί.

Ευχαριστω Παναγιωτη, γιατι εκει μεσα γινετε ο κακος χαμος και αν δεν ανηκεις στην "γενια του adroid" και πηγαινεις με φιλοσοφια Win, ε τοτε πας σαν τυφλος. Το τηλ εχει απο τον κινεζο 4,2,036 που πρεπει να λεγεται Jelly Bean. Αυτο που δεν μπορω αρχικα να κανω με τιποτα, ειναι να μπορεσει να μπει ενα αξιοπιστο προγραμμα στο πι-τσι για να τραβηξω επαφες, φωτο, αρχεια βαιπερ. Ολες οι προσπαθειες ακομα και με καποιους drivers που ειχε το τηλ απετυχαν. Δεν υπαρχει ενα προγραμμα σαν το ActiveSync δηλαδη. Επισης επειδη στα WinCe δουλευα, εγραφα προγραματα μενου και τσεκαρα με emulator, ουτε σε αυτο βρηκα μια ικανοποιητικη λυση.
Με εχει φοβησει οτι κατα καιρους κανει κατι κουλα οπως να μπαινει στην αρχικη μαυρη οθονη (πριν το τσεκουρι) με το ρομποτακι και ενα μενου που θες μικροσκοπιο να το διαβασεις, εχει χασει το play store, και ειδα και επαθα να το επαναφερω, και ενω δειχνει να προσπαθει να περασει μια επισημη αναβαθμηση, δεν μπορει να την φτασει μεχρι τελος. Με εκνευριζει φοβερα που πεταγονται σαν Π....ς ενα σωρο μαλ.....να προγραμματα και προσπαθουν να κανουν αναβαθμηση, και το οτι ενω κλεινεις τα data αυτα ξανανοιγουν μονα τους (μεχρι που τα κοψαμε απο τον παροχο).
Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να κανω καμμια ζημια γιατι το χρησιμοποιει το τηλεφωνο, και δεν ειναι σαν και μενα που το εχω κλειστο εδω και 4 χρονια, και το ανοιγω μονο σε περιπτωση αναγκης.

Re: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Είπαμε, για φωτογραφίες στον Χιώτη, έχει και *αμώ τις κάμερες, απορώ που δεν έβγαλε καμία αναμνηστική, εκτός και τις κράτησε για πάρτη του χαχαχαχα

Να η καλη φωτογραφικη που λες. Την φωτογραφισα με μια αλλη :))

Panasonic LX7. Kατα τη γνωμη μου απο τις καλυτερες compact ψηφιακες.

26443108076_17b746753c_b.jpg

Last edited:
Re: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Fill in δεν λεγεται αυτο Μιχαλη;

Ναι, οπως το'πες. To λεγομενο day light flash.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχαλη μπορεις να δωσεις σε παρακαλω ενα λινκ για τη μηχανη;Με ενδιαφερει..

http://www.katerelos.gr/product/24003/panasonic-lumix-dmc-lx-7.html?ref=3

http://www.amazon.de/gp/product/B008MWQ8R2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A8KICS1PHF7ZO

Στο amazon γερμανιας εχει και 'used' αντικειμενα. Εαν αναγραφει 'like new' σημαινει οτι η συσκευασια εχει ατελεια. Eαν γραφει 'good' ισως εχει καποια γρατζουνια το αντικειμενο. Σε καθε περιπτωση ειναι απολυτως λειτουργικο.
Η εκπτωση μπορει να ειναι πολυ σημαντικη και τις περισσοτερες φορες συμφερει.

Καλημέρα, καλή Κυριακή.

Δημήτρη, αν είσαι κοντά ευχαρίστως να σου το φτιάξω. Δεν έχει καμιά σχέση το τηλέφωνο αυτό με το δικό μου, όπως είναι τώρα. Θα παθεις πλάκα. Ειδάλλως πμ και σε καθοδηγώ τηλεφωνικώς

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk