Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Να ευχαριστησω και δημοσια τον Μιχαλη(χιωτη)για το καταδυτικο φακουδακι που μου εστειλε απο την Ρουμανια και το παρελαβα στην μαστοροσυναντηση απο τον παναγιωτη(panava).ελπιζω να μπορεσει να ερθει καποια στιγμη στην ευβοια να φαμε κανενα φρεσκο ψαρακι που θα εχω βγαλει με την βοηθεια του φακου.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ωραίος ο Μιχάλης,τό έχεις καί μέ τήν τσαγγαρική :BDGBDGB53:,τί έπαθε τό καστόρι ξεκόλλησε η σόλα και έβαλες βενζινόκολλα ?
Γιατί δέν φαίνεται καί πολύ πατημένο τό παπούτσι

Οπως τα λες, ακριβως:))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ευχαριστησω και δημοσια τον Μιχαλη(χιωτη)για το καταδυτικο φακουδακι που μου εστειλε απο την Ρουμανια και το παρελαβα στην μαστοροσυναντηση απο τον παναγιωτη(panava).ελπιζω να μπορεσει να ερθει καποια στιγμη στην ευβοια να φαμε κανενα φρεσκο ψαρακι που θα εχω βγαλει με την βοηθεια του φακου.

Hταν χαρα μου και το ξερεις. Να τον χαρεις ευχομαι:))

Αυτό δέν τό ξέρει κανείς φίλε Γιάννη,ο σεισμός είναι τό μόνο πράγμα που μάς πιάνει στόν ύπνο,εφόσον δέν υπάρχει πρόγνωση
Τι έχεις σπουδάσει;

Καλημέρα & καλή βδομάδα σε ολους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα, καλή Κυριακή.

Δημήτρη, αν είσαι κοντά ευχαρίστως να σου το φτιάξω. Δεν έχει καμιά σχέση το τηλέφωνο αυτό με το δικό μου, όπως είναι τώρα. Θα παθεις πλάκα. Ειδάλλως πμ και σε καθοδηγώ τηλεφωνικώς
Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα.

Κοντα δεν το λες οτι ειμαι, αλλα αν εισαι ανεκτικος με τους "βλακες" μπορω να ξεκινησω μια προεργασια ρωτωντας σε, και αν μεχρι το "μεγαλο βημα" δεν εχω καταφερει να μπω στην "μηχανικη" του θεματος, θα παρω την βοηθεια της τηλεδιασκεψης.
Θα σε παω σιγα σιγα για να μην σε κουρασω και για να σχηματισω μια εικονα στο μυαλο μου.
Κατ' αρχην driver για συνδεση σε πι-τσι, ωστε να φαινονται τα αρχεια που εχει μεσα το τηλ που να μην ειναι σε ιδεογραμματα, και καποιο προγραμμα (δοκιμασμενο απο σενα) δουλευει για μπακ απ των παντων εκει μεσα, και αν ειναι δυνατον σε μορφη αναγνωρισιμη απο καποιο προγραμμα σε πι-τσι. Εννοω να μην ειναι ενα αρχειο bkp πχ που δεν ξερεις τι εχει μεσα και δεν μπορεις να το ελεγξεις καπου (πχ backup file viewer).
Αν υπαρχουν τα παραπανω βεβαια.

Υ.Γ. WinXP 32 pc

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους συμφορουμίτες.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γιατι εσπασε ο μαγνητης απο το τσοκ του παλμικου

Άδικα τους λένε earth magnets νομίζεις? ;)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Και μια φωτογραφία του τι έκανα χθες παράλληλα με τη δουλειά... Έσκασε ο ένας σκληρός δίσκος κι έπρεπε να πάρω τα μέτρα μου. Χθες το βράδυ είχα καταφέρει να αντιγράψω στους νέους δίσκους τα μισά, τα άλλα μισά δε νομίζω να τα σώσω... Ευτυχώς το περιεχόμενο αφορά συλλογή ταινιών, οπότε μικρό το κακό - τις ξαναβρίσκω σχετικά εύκολα. Αν ήταν τα αρχεία μου ή η μουσική μου συλλογή, εκεί θα είχα θέμα!

2016-04-17 19.41.46.jpg

Όντως, στα βασικά πρέπει να κρατάμε πάντα τη λογική του 3-2-1 backup... Άσχετα που λίγοι το κάνουμε. Εγώ την έχω πατήσει 2 φορές με σημαντικά αρχεία και δεν την ξαναπατάω [μέχρι την επόμενη χαχαχα (φτου φτου)].

Πουλάω έναν αντίστοιχο 6μετρο με λευκά μάρμαρα, ενδιαφέρεσαι? ;)

Ποςο με νευριάζουν οι γείτονες...ποςο...
Κανει η άλλη όπισθεν να μπει στο Πάρκιν της πολυκατοικίας και πήρε αμπάριζα την πόρτα του αυτοκινήτου και ευτυχώς οχι εμενα μαζι της...
Μαμω την καταδίκη μου...άντε τώρα βρες χρόνο να ασχοληθείς με τις κ@λο ασφαλιστικές και τα φαναριτζιδικα και θέλω να πάω και την μικρή στο χωριό και θα βρίσκομαι ελλαδα όλες και όλες δυο μέρες έως το πασχα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Μου την δινει που η bosch στα μπλε 10.8v δε βγαζει ενα πνευματικο τυπου uneo αλλα με κανονικο sds... Τι ωραιο εργαλειο που θα ηταν... Και αν ηταν μαγκες θα το βγαζαν να παιρνει 2 μπαταριες, εν σειρα συνδεμενες, οποτε θα ηταν σα εργαλειο 22volts.. Τουρμπο θα ηταν, και κομπακτ μεγεθος...

Ποςο με νευριάζουν οι γείτονες...ποςο...
Κανει η άλλη όπισθεν να μπει στο Πάρκιν της πολυκατοικίας και πήρε αμπάριζα την πόρτα του αυτοκινήτου και ευτυχώς οχι εμενα μαζι της...
Μαμω την καταδίκη μου...άντε τώρα βρες χρόνο να ασχοληθείς με τις κ@λο ασφαλιστικές και τα φαναριτζιδικα και θέλω να πάω και την μικρή στο χωριό και θα βρίσκομαι ελλαδα όλες και όλες δυο μέρες έως το πασχα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Καλα ξεμπερδεματα!