Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αλοίμονο ποιος είπε κάτι τέτοιο ; με τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως είπες αλλά και με την κατάλληλη παρέα !! :ADFADF1:

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θενκς Ντίαρ!

Θέλει τα απαραίτητα συνοδευτικά!
Ούζο η τσίπουρο και καλή παρέα!!!

Μια Απαλαρινα θέλει το χταπόδι και καλό ψωμάκι.
Να φας ένα πλοκαμακι με δύο φέτες ψωμί ψημένο στα κάρβουνα να πιεις ένα καραφακι.

Μου φαίνεται κατά εκεί θα περάσουμε να οργανωθεί η επόμενη συναξη...

Χαχα γιατί το D'Artemis λίγο σου πέφτει?

Το ένα πλοκαμάκι για αρχή είναι σύντροφε!!!

Καλημέρα σε όλη την μαστοροπαρέα μας.

Καλή όρεξη !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα Πάνο !

Όρεξη υπάρχει, χταπόδι δεν έχουμε....χαχα (δικά σου; καλοφάγωτα)
ούζο όμως...
IMG_20160301_174614.jpg

καλή συνέχεια Γιώργο!

Δικά μου ; χαχα πολύ θα τόθελα, δε βαριέσαι άλλοι τα χαίρονται τώρα, αλλά που θα πάει θα έρθει κι η σειρά μας έτσι δεν είναι ;
Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε μου..

Νήμα "τι δεν θα παραλάβουμε ποτέ" έχουμε;;;; :bigcry:

Το dremel 8200 που είχα αγοράσει το έδωσα σε συγγενή μου που ήθελε ένα και το βιάζονταν. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω καθόλου, απλά φόρτισα τις μπαταρίες και το είχα βάλει 1-2 φορές μπρος.
Έχω κάνει εδώ και μέρες νέα παραγγελία στο eshop (ο μόνος που φέρνει το 8200-20), και δεν υπάρχει διαθέσιμο. Από μέσα Μαΐου και βλέπουμε... :frown:

Παραβιασες το πρωτο κανονα του μαστορα, πριν ακομη ολοκληρωθουν οι συνθηκες κι μαλιστα παρα φυσιν.
Δεν δανειζουμε ποτε εργαλεια, ποσο μαλλον δεν δινουμε/χαριζουμε/πουλαμε εργαλεια που μολις αγορασαμε!

Νήμα "τι δεν θα παραλάβουμε ποτέ" έχουμε;;;; :bigcry:

Το dremel 8200 που είχα αγοράσει το έδωσα σε συγγενή μου που ήθελε ένα και το βιάζονταν. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω καθόλου, απλά φόρτισα τις μπαταρίες και το είχα βάλει 1-2 φορές μπρος.
Έχω κάνει εδώ και μέρες νέα παραγγελία στο eshop (ο μόνος που φέρνει το 8200-20), και δεν υπάρχει διαθέσιμο. Από μέσα Μαΐου και βλέπουμε... :frown:

:flipout:

Εγώ πάλι μόλις δάνεισα μια μηχανή γκαζόν bosch στον γείτονά μου και μία μεσινέζα και χαίρομαι με την χαρά του που καθάρισε τον κήπο του και το διπλανό οικόπεδο να μην πάρουμε καμιά φωτιά και τρέχουμε.....και μου έδωσε 3 κεφάλια τυρί από την Νάξο που έχουνε ζώα και φτιάχνουνε ...

Εγώ πάλι μόλις δάνεισα μια μηχανή γκαζόν bosch στον γείτονά μου και μία μεσινέζα και χαίρομαι με την χαρά του που καθάρισε τον κήπο του και το διπλανό οικόπεδο να μην πάρουμε καμιά φωτιά και τρέχουμε.....και μου έδωσε 3 κεφάλια τυρί από την Νάξο που έχουνε ζώα και φτιάχνουνε ...

Εξαίρεσις.

Ναι αυτό αποτελεί εξαίρεση.
Αν ξέρεις τον γείτονα σου δανείζεις, ειδάλλως μακρυά...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παραβιασες το πρωτο κανονα του μαστορα, πριν ακομη ολοκληρωθουν οι συνθηκες κι μαλιστα παρα φυσιν.
Δεν δανειζουμε ποτε εργαλεια, ποσο μαλλον δεν δινουμε/χαριζουμε/πουλαμε εργαλεια που μολις αγορασαμε!

Τι να κάνω, που το αγόρασα να βρίσκεται... :flipout:
Που να φανταστώ ότι σε ολόκληρη χώρα θα υπήρχε διαθέσιμο... μόνο 1... :smash:

(Το αστείο είναι ότι μου έστειλα μαιλ να το αντικαταστήσουν με ένα στα 7.2V. Εδώ πληρώνω 50 ευρώ καρατιάτικα για να αγοράσω την μόνη έκδοση με μπαταρίες στα 2Ah, και αυτοί μου προτείνουν ότι βρήκαν ξεχασμένο στην αποθήκη...)

Καλησπέρα.
Αυτό που έκανα σήμερα δεν ταιριάζει απόλυτα σε καμιά άλλη κατηγορία (ούτε κήπος-αγρός είναι,ούτε μικροξυλοκατασκευή-χόμπυ,ούτε μαστόρεμα),οπότε ήρθα στην ασφάλεια του καφενείου!
Λοιπόν μερικές απ`τις πιπερίτσες μου (οι jalapenos) πήραν λίγο μπόι και χρειαζόντουσαν ένα στήριγμα,κάτι απλά να ακουμπάνε επάνω.Αλλά μου φάνηκε πολύ βαρετό απλά να βάλω ένα ξυλαράκι στο πλάι.Οπότε αποφάσισα να θυμηθώ τα μικράτα μου,τότε που ήμουν πρόσκοπος και έφτιαχνα τρελλές κατασκευές με "σχοινοσυνδέσεις",και να φάω όλη μέρα φτιάχνωντας "μινι σκαλωσιές" για να στηρίξω τα φυτά μου.
IMG_20160426_160732.jpg
IMG_20160426_161010.jpg
Τελικά η "τέχνη" δεν είχε ξεχαστεί,αλλά σίγουρα είναι ευκολότερο να διαχειριστείς ξύλα και σχοινιά παρά καλαμάκια και κλωστές!

Μια Απαλαρινα θέλει το χταπόδι και καλό ψωμάκι.
Να φας ένα πλοκαμακι με δύο φέτες ψωμί ψημένο στα κάρβουνα να πιεις ένα καραφακι.

Μου φαίνεται κατά εκεί θα περάσουμε να οργανωθεί η επόμενη συναξη...

Το απαλαρινα τι λέει;
Δέχεσαι παραγγελίες ;

Δεν ειναι εργαλειο αυτο Σωτο. Κι εγω δάνεισα στο γείτονα ενα κονταροπριονο να κόψει τα κλαδιά του που μπαίνανε στο χώρο μου. Το δισκοπριονο παγκου του το δίνεις;

Δημήτρη στον κήπο ταιριάζει καλύτερα και λέω να το μεταφέρω εκεί!
Επίσης με το καλό να βγουν τα πιπερακια να φέρεις κανένα στη Μαρμίτα μπας και φάμε ένα καυτερό μπουγιουρντι ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.....

Χρήστο για εμένα είναι κορυφαίο ουζακι. Αν θέλεις να σου φέρω από την Χίο!

Δημήτρη στον κήπο ταιριάζει καλύτερα και λέω να το μεταφέρω εκεί!
Επίσης με το καλό να βγουν τα πιπερακια να φέρεις κανένα στη Μαρμίτα μπας και φάμε ένα καυτερό μπουγιουρντι ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.....

Χρήστο για εμένα είναι κορυφαίο ουζακι. Αν θέλεις να σου φέρω από την Χίο!

Ναι Κυριάκο μου. Ευχαριστω
Και ειναι παραγγελια (αλλιώς δεν παραλαμβάνω).
Τα αλλα δεν τα εχει ο συμπατριώτης σου. Τον ρωτησα.
Θα παρηγορηθώ όμως με το ουζάκι.
Καλές γιορτές να έχουμε.