Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναι, οντως, μα τι εγινε σημερα? :))

Ξύπνιος μέχρι τις 4:45 - 5:00 λόγω βήχα, με ξέσκισε...όχι πως ξύπνησα τώρα... τώρα άναψα για λίγο το pc.

Κώστα -bye-

Πανάγο σε είδα χθες αργά μέσα ...και προβληματίστηκα :flipout::flipout:

Και εμένα με "ξανακύλησε" λίγο γμτ. Αλλά φουντάρω μια πίπα και ηρεμώ τον βήχα !!! :flipout::flipout:
Γαργάρες με σόδα !!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Στο βάθος δεξιά (στην δευτερη φωτό) τι φαίνεται???

Είναι ένα διακοσμητικό "δένδρο" του μαγαζιού, περασμένο με ωραίο βερνίκι, μια όμορφη σύνθεση από ξύλα θαλάσσης.

Έχω την εντύπωση, αν κάνω λάθος διορθώστε με, ότι υπάρχει η τεχνη (τεχνοτροπία καλύτερα) που λέγεται driftwood art, δημιουργίες από "θαλασσόξυλα".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χαχα σε έριξα κατευθείαν στα βαθιά!!! :)
Χαλαρά Παππού!

Έτσι μπράβο Νικ.
Προηγούνται το τήλιο, το χαμομήλι, & η ματζουράνα μου !!!

Λέτε να πιάνουν τα χέρια του ;;;

OP98Jdpl.jpg

12ωρο- ύπνος - 12ωρο -ύπνος -12ωρο .......

Καλό βράδυ σε όλους κ μην αρχίσετε το φαγοπότι κ απόψε για να πάτε κ καμιά Εκκλησία αύριο.

Έχασα επεισόδια.
Περαστικά παιδιά!

Όλος ο κόσμος άρρωστος φίλε μου, από το Μ.Σάββατο κι εγώ με πυρετό, βήχα, πόνος σε όλο το κορμί, ρίγος, τι άλλο να πω ; σήμερα μετά από 8 μέρες είδα βελτίωση, άσε μην το ψάχνεις μας το φύλαγε Πασχαλιάτικα..

Περαστικα σας κυριοι! Οι αλλαγες του καιρου φταινε συνηθως. Μια κρυο μια ζεστη κλπ κλπ.

Τώρα που βγαίνει σε σύνταξη μπορεί να γραφτεί στο forum οπότε θα τσεκαριστεί !!!

Τι να γραφτεί και τι να τσεκαριστεί, αυτός μόνο καμμιά τρομπέτα, κανένα σαξόφωνο ξέρει να γαργαλάει, τα υπόλοιπα τα κάνουν άλλοι γι αυτόν...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περαστικα σας κυριοι! Οι αλλαγες του καιρου φταινε συνηθως. Μια κρυο μια ζεστη κλπ κλπ.

Να σου πω, ένα οφθαλμόλουτρο με διάφορα εργαλεία κ.λ.π. νομίζω ότι είναι το καλύτερο φάρμακο (για μας τους υποτιθέμενους tools lovers )