Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα παιδια!
Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Εχω ακομη 3 δωματια να σπατουλαρω.

Ελπιζω τα απογευματα να τα καταφερω μεχρι το Σαββατο ωστε να παμε να βγαλουμε χρωματα να αρχισει το βαψιμο.

Το καινούργιο στον Πειραια Μιχάλη.
Στο πατρικό της Ξανθής.
Είναι καινούργιο δεκαετίας και δεν έχει κατοικηθει και θέλει σπατουλαρισμα και βαφή.
Για έλα μια βόλτα το ΣΚ με φόρμα...
Χεχεχε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαστόρια!!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα όλους :)

Μπαμπά τι όμορφο τραπέζι είναι δαύτο; Κάτι μου λέει ότι πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να διαβάζω όσα έχετε γράψει όλες αυτές τις μέρες :rofl:

Μαστορια παω λεροι δ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην πειραιως για ξυλεια οποιος περναει η ειναι κατα κει κερναω καφεδακ.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαστόρια!!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα όλους :)

Μπαμπά τι όμορφο τραπέζι είναι δαύτο; Κάτι μου λέει ότι πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να διαβάζω όσα έχετε γράψει όλες αυτές τις μέρες :rofl:

Καλώς ήρθες ....

Για πες μας στα γρήγορα ποιο είδος πρέσσας ακροχιτωνίων είναι καλύτερο με 4ρεις πλευρές ή 6 ?

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μαστορια παω λεροι δ

Στην πειραιως για ξυλεια οποιος περναει η ειναι κατα κει κερναω καφεδακ.

Παρε ενα τηλ μωρεεεεεεεεεεεεεεε.
Κριμα ειχα και τον φορτιστη μαζι!
Εφυγες?

Ωραία πράγματα!
Εβίβα Κυριάκο ! Το ταβερνάκι είναι αυτό το τελευταίο δίπλα από κει που κάνουν kai surf ? εάν το είχα δει νωρίτερα θα περνούσα μία βόλτα, 1200 μ είμαι απο κει, αλλά έχω μπλέξει αρκετές μέρες με μαστόρια...κάνω σταμπωτό δάπεδο 100τμ από το κήπο και θα ακολουθήσει σταμπωτός σοβάς στην μάντρα και στην πλατφόρμα....έχω αποκτήσει το μαύρισμα του μπετατζή χωρίς να έχω κάνει μπάνιο ακόμη...

Μπάμπη απλά καταπληκτικό το αποτέλεσμα με τα καφασωτά ! Το παιχνίδισμα του ήλιου είναι τρομερό !

Χα χα κυριακο νομιζα οτι θα σπατουλαριζες!ναι εφυγα ειμαι ηδη αρτακη.

Και μενα με ενδιαφερει τα δαπεδο σωτηρη!!

Κώστα, γαμάτο το έφτιαξες το σκαφάκι... Μόνο η ταπετσαρία με χαλάει λίγο. :flipout::flipout:

Ωραία πράγματα!

Μπάμπη απλά καταπληκτικό το αποτέλεσμα με τα καφασωτά ! Το παιχνίδισμα του ήλιου είναι τρομερό !

Σώτο σ´ ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:
Κι εντάξει, τόπιασα το υπονοούμενο... Τα καφασωτά κι ο ήλιος δεν είναι δικές μου κατασκευές, τα πήρα έτοιμα. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είδες;
Το μόνιμο πρόβλημα των πατεράδων... Τα παιδιά τους βαριούνται το διάβασμα. -bye-

Όταν τρέχω κ το Photo Gallery από κάτω, τότε λέω στον εαυτό μου .......Που πας ρε Καραμήτρο !!!!

:rifle: