Καλημέρα, μόλις άκουσα καιρό στο ραδιόφωνο και προβλέπουν βροχές από το μεσημέρι στα Δυτικά και Βόρεια. You have been warned!
Sent from my C6833 using Tapatalk
Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει.Το δικό μας αυτοκίνητο (ανθρακί χρώμα) εδώ και 13 χρόνια που τρώει κουτσουλιές (όχι πολλές) δεν έχει θέματα με το βερνίκι..
Επίσης κατά έναν περίεργο λόγο και εγώ όταν πλένω το αυτοκίνητο μετά από λίγο ο καιρός χαλάει και κάποιες φορές βρέχει..
Μην μάθω ότι πήρες αεροβόλο και σκοτώνεις τα περιστέρια γιατί θα έρθω κάτω!!!
Και εμείς είχαμε κάποτε φοβερό πρόβλημα με τα περιστέρια. Βάλαμε σίτες στα μπαλκόνια εκεί που κάνανε τις φωλιές τους και όλα οκ.
Αεροβόλο όχι ακόμα. Ο γείτονας όμως είναι ανευθυνος. Τα αμάξι της κόρης μαύρο κ αυτό Nissan micra το σημάδεψε κ αυτό. Του πεθερού (ναι μωρέ σόγαμπρος είμαι ή ερωτικός μετανάστης όπως λέω εγώ) ασημί χρώμα Ford focus 10ετίας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Νομίζω ότι το μαύρο χρώμα τραβάει πιο πολύ την ηλιακή ακτινοβολία κ κάνει τα "εγκαύματα".
Μήπως χρειάζεσαι ξεμάτιασμα?
Να στείλω την μαμή?![]()
Να παρεις ενα weighraugh!
Ειναι τοξικες οι κουτσουλιες τους για τον ανθρωπο και φαινεται και απο το τι κανουν στα βερνικια!
Παντως Κωστα το αζαξ να το αποφευγεις στο βερνικι καθως και αυτο κανει ζημια.
Μουσκευε την με ενα σφουγκαρι να μαλακωσει και επειτα θα βγει μονη της.
Ενα καλο κερι θα βοηθησει στο να μην εχει τοσο αρνητικες συνεπειες.
Κωστα και Χρηστο σας παρακαλω εξ ονοματος της Ελληνικης αυτοκινητιστικης κοινοτητας σταματηστε να πλενετε τα αμαξια σας!!
:SFGSFGSF:...(ναι μωρέ σόγαμπρος είμαι ή ερωτικός μετανάστης όπως λέω εγώ)....
:SFGSFGSF:
Kώστα είναι καινούργιο καλαθάκι μου πού λενε καί τραβάει επάνω του πολλά (κλειδιά,κουτσουλιές ,κ.τ.λ)
Η λύση είναι η νά παρκάρεις αλλού πού δέν έχει περιστέρια από πάνω του,η καλύτερα νά τού βάλεις μιά κουκούλα από πάνω (μπελάς τό ξέρω βγάλε-βάλε αλλά τουλάχιστον θά έχεις τό κεφάλι σου ήσυχο από θέμα κουτσουλιών).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.