Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπερα σας .
Ρωταω εδω , και αν ειμαι σε λαθος thread πειτε μου !

Ψαχνω καποιον να μου φτιαξει καποιους αποστατες απο χαλκο ή αλουμινιο , σε τορνο...
Οι τιμες που ακουσα σε τοπικο μηχανουργειο , ηταν πολυ τσιμπημενες....

Καμια σκεψη ?

Παππού Κώστα, αν μπορείς βάλε κάτι με βελόνες στα σημεία πάνω από το αυτοκίνητό σου, όπως κάνουν στα νεοκλασικά κτήρια, για να μη μπορούν να κάτσουν, δες και εδώ ή πάρε αεροβόλο και πυροβόλα τον ιδιοκτήτη τους...:rifle: (πλάκα κάνω)

Παναγιώτη τις ξέρω αυτές τις βελόνες, θα έφτιαχνα κ στην δουλειά συστοιχίες ολόκληρες, αλλά δεν μπορώ να τις βάλω κάπου για να με βοηθήσουν.

Αν ο ιδιοκτήτης δεν κάνει κάτι, θα σημαδέψω από κάτω κ θα ρίξω 3 κομμάτια στουπί με πετρέλαιο (σβησμένα ε !!!) στα περβάζια.
Διάβασα στο Διαδίκτυο ότι αν μυρίζει πετρέλαιο το μέρος που συχνάζουν, φεύγουν για άλλα μέρη μακρινά.

εσύ θα ειδοποιήσεις ή το Δήμο ή την υγειονομική υπηρεσία ή την αστυνομία και θα φροντίσουν αυτοί για τα παρακάτω....αυτό το μπαλκόνι είναι εστία μόλυνσης και κίνδυνος για την δημόσια υγεία...

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πες το ψέμματα, κάθε φορά που το πλένω όλο & κάτι συμβαίνει.
Τηλε-ξεμάτιασμα θα σου ζητήσω, με λάδι συνθετικό !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν το αφήσεις, όπως εγώ 2 μέρες & το δει ο ήλιος το έχασες το παιχνίδι.
Μα τι τρώνε τα σκασμένα !!!

Κυριάκο,
Όταν σπούδαζα δούλευα (&) ως ελαιοχρωματιστής σε συγγενή (δεν ήταν τότε τις μοδός οι καφετέριες). Την είχα μάθει καλά την δουλειά & είχα πάρει & μερικές μικρο εργολαβίες, μικρά διαμερίσματα φρεσκάρισμα. Αυτό που με "σκότωνε" ήταν το τρίψιμο με το πατόχαρτο - αν το θυμάμαι καλά & το βάψιμο με το πινέλο στα κάγκελα των μπαλκονιών.
Ο μπάρμπα - μάστορας μου είχε δώσει μια συμβουλή...........
Κώστα όταν φθάσεις στην επιλογή των χρωμάτων, μην ακούσεις ΠΟΤΕ τον άντρα τι θα σου πει, αλλά ΜΟΝΟ την νοικοκυρά.
Έχε το κατά νου. Βάλε δυο καλές κυλινδρισιές πρώτο & δεύτερο χέρι σε τοίχο που να έχει καλο φωτισμό άστο να στεγνώσει καλά, πάρε "συζυγική έγκριση" & μετά ξεκίνα το βάψιμο !!!

Εγκρίνω κι επαυξάνω. Κι αν σε ρωτησει αν σου αρέσει, η σωστή απάντηση ειναι : άμα αρέσει σ εσένα, μου αρέσει κ εμένα.
Για οποιαδήποτε άλλη απαντηση, θα το μετανιώσεις οταν το βαρεθει το χρωμα (ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙ). Και τοτε θα ακούσεις οτι ΕΣΥ το διάλεξες το χρωμα (σκέψου να ναι και δικη σου επιλογή !) :) :)

εσύ θα ειδοποιήσεις ή το Δήμο ή την υγειονομική υπηρεσία ή την αστυνομία και θα φροντίσουν αυτοί για τα παρακάτω....αυτό το μπαλκόνι είναι εστία μόλυνσης και κίνδυνος για την δημόσια υγεία...

Αυτό μάλλον θα κάνω. Θέλει επωνυμη καταγγελία, είπα να μην μπλεξω, αλλά δεν πάει άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ρε σεις τραβάω κανάλι κ δεν με συμμερίζεται λιγουλάκι. Κοιτάξτε πως έχουν κάνε το μπαλκόνι τα περιστέρια.
Θα κολλήσουμε καμιά αρρώστια στο τέλος.
Ο ιδιοκτήτης είναι ανεύθυνος σας ξανά λέω.

Η λύση ειναι πιτσούνια με πιλάφι και καλο κρασί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τα σιχαίνομαι τα βρωμόπουλα μόνο και που τα ακούω.

Η καταγγελία είναι επώνυμη μεν....αλλά προστατευόμενη δε....δηλαδή εάν ρωτήσει ο ιδιοκτήτης ποιός τον κατήγγειλε θα του πούνε οι γείτονες γενικά και αόριστα ή και τίποτα ακόμη.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα τι έγινε στο παλιό σπίτι που ζούσα στην Πεύκη, 2 πολυκατοικίες κολλημένες, 5 όροφοι ύψος, κάποια στιγμή στην 2η πολυκατοικία το διαμέρισμα του 4ου ξενοικιάστηκε....πέρασε ο χειμώνας και μόλις την άνοιξη βγήκαμε στα μπαλκόνια τα περιστέρια είχαν κάνει μία ανάλογη κατάσταση με την δικιά σου....ειδοποιήθηκαν οι Αρχές από πολλούς και διαφορετικούς γείτονες....στο προβληματικό μπαλκόνι ζούσαν επί μήνες τουλάχιστον 30 περιστέρια....ο ιδιοκτήτης δεν βρέθηκε και τελικά ήρθε η αστυνομία με κλειδαρά άνοιξαν το διαμέρισμα για λόγους δημόσιας υγείας και ο δήμος καθάρισε το θέμα....μετά από καιρό βρέθηκε ο ιδιοκτήτης, δεν ξέρω τι πρόστιμο πλήρωσε αλλά τουλάχιστον έκλεισε το μπαλκόνι του με τέντες από πάνω μέχρι κάτω ώστε να μην χωράνε να μπούνε ξανά περιστέρια.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

0 - 2 στο 70'

Τον πίνουμε κανονικά εμείς οι Ολυμπιακοί.

Ε, εγω χορτασμενος ειμαι με το Θρυλο, δεν εχω παραπονο, ασε να παρει και το γλυκο ΑΕΚακι τιποτα.

10807111456_8f7f8f4f2a_b.jpg

Θρύλε με πίκρανες σήμερα,αλλά εντάξει μην τα θέλουμε και όλα.
πιστεύω το άξιζε σήμερα η κούλα.

Κυριακο και λοιπα μαστορια ,το σαββατο θα κανουμε καμμια συναντηση;;;

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριακο και λοιπα μαστορια ,το σαββατο θα κανουμε καμμια συναντηση;;;

Καλησπέρα στην παρέα. Εγω δήλωσα αδυναμία αυτο το Σάββατο.
Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης !

Καλημέρα.
Δάσκαλος σήμερα. Ενημέρωση νέων συνεργατών με θέμα: Η χρήση δυναμικών αντλιών στην βιομηχανία.