Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερες!!!
Βασιλη το Σαββατο θα ειμαι σχεδον ολη μερα στο σπιτι για δουλειες, θελετε να βρεθουμε στα γαριδαδικα για ενα ουζακι εκει διπλα στα γαριδαδικα που ειναι και φημισμενα και εξυπηρετει και τον Παναγιωτη απο Ασδπροπυργο καθως ειναι δεκα λεπτα απο εκεινον και θα μπορω να κανω ενα διαλειμα ενα 2ωρακι???

Ναι κυριακο ακουω γιαυτα τα γαριδαδικα αλλα δεν εχω παει ποτε !αν ειναι και παναγιωτης μεσα ακομη καλητερα αλλιως μετα θα πεταχτω απο κει αφου ειναι κοντα να του δωσω κατι εργαλειακια που εχω!

Διάλειμμα ολίγων λεπτών !

Εγώ προτείνω να φτιάξουμε μπλουζάκια για τις μελλοντικές συνατήσεις των μαστόρων.
& σε γυναικείο !!!!

Την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσω & εγώ μάλλον.
Το Σάββατο είναι η ονομαστική μου εορτή & την Κυριακή η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ !!!

Last edited:
Καλημερα. Μια βοηθεια στο παρακατω.
Βρηκα στο Ebay.uk απο Αγγλο, το Evolution RAGE-3 255μμ σε πολυ καλη τιμη, μεταχειρισμενο. Γραφει οτι το ανοιξε μονο για φωτογραφιες.
Ο πωλητης εχει 100% posi feed (1537 αξιολογησεις), το πριονι ειναι στα 110V, δεν δεχεται επιστροφες και δεν αναφερει τιποτα για εγγυηση.
Να το ρισκαρω?

Κώστα ωραία ιδέα χαχαχα! Αν φτιάξετε όντως μπλουζάκια, κάντε το "We Love Woodworking" να είναι πιο σωστό.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα. Μια βοηθεια στο παρακατω.
Βρηκα στο Ebay.uk απο Αγγλο, το Evolution RAGE-3 255μμ σε πολυ καλη τιμη, μεταχειρισμενο. Γραφει οτι το ανοιξε μονο για φωτογραφιες.
Ο πωλητης εχει 100% posi feed (1537 αξιολογησεις), το πριονι ειναι στα 110V, δεν δεχεται επιστροφες και δεν αναφερει τιποτα για εγγυηση.
Να το ρισκαρω?

Οχι με την καμια που λενε. 110v αμερικη.

Ωραίο τό λαδί μιάς πού τέτοια T-shirt φοράω κάθε μέρα στήν δουλειά ,θά τό προτιμούσα σέ Ελληνικά γράμματα π.χ εμείς αγαπάμε τήν ξυλουργική αντί τό We Love Woodworking (πολύ Εγγλέζικο καί θά ξεχάσουμε τήν γλώσσα μας στό τέλος συνάδελφοι)

Κώστα ωραία ιδέα χαχαχα! Αν φτιάξετε όντως μπλουζάκια, κάντε το "We Love Woodworking" να είναι πιο σωστό.

ότι θέλει ο Πελάτης λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραίο τό λαδί μιάς πού τέτοια T-shirt φοράω κάθε μέρα στήν δουλειά ,θά τό προτιμούσα σέ Ελληνικά γράμματα π.χ εμείς αγαπάμε τήν ξυλουργική αντί τό We Love Woodworking (πολύ Εγγλέζικο καί θά ξεχάσουμε τήν γλώσσα μας στό τέλος συνάδελφοι)

χαχα, ωραιος Δημητρη, να προτεινουμε και στο AVClub να μετονομαστει σε "Λεσχη Ηχου και Εικονας" -Λεσχη ΗΕ:)))

Ωραιος Κωστα! To παραπανω πρασινωπο φουτερακι μου αρεσει οπως ειναι -σε σκουρο μπλε η σκουρο γκρι χρωμα!!

Εγω ειμαι μεσα, αφου βεβαια πρωτα εξασφαλισουμε την αδεια της Διευθυνσης οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το λογοτυπο μαζι με το 'woodworking' απο κατω.

Ωραιος Κωστα! To παραπανω πρασινωπο φουτερακι μου αρεσει οπως ειναι -σε σκουρο μπλε η σκουρο γκρι χρωμα!!

Εγω ειμαι μεσα, αφου βεβαια πρωτα εξασφαλισουμε την αδεια της Διευθυνσης οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το λογοτυπο μαζι με το 'woodworking' απο κατω.

Φυσικά να πάρουμε (να πάρετε εσεις οι συντονιστές την άδεια) από την Διευθ.

Δεν νομίζω ότι το κόστος θα ξεπεράσει τα 25 $ / τεμάχιο.
Σιγά, θα πάρουμε 3 κουτάκια λιγότερα λάμες για την σέγα μας αυτόν το μήνα !

Αγαπητοί μαραγκοί.... για να ταιριάζει με το πνεύμα του club θα ήταν προτιμότερο κάτι σε "κατασκευές" γιατί μόνο ξύλο είναι περιοριστικό.