Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Διαβάστε, έχει κάποιος γνώμη πάνω σε αυτό;

[URL="http://tomsnews.de/σπίτια-στη-γερμανία-πόσο-χόρτο-είχα-φά/[/URL]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα, μόλις άκουσα καιρό στο ραδιόφωνο και προβλέπουν βροχές από το μεσημέρι στα Δυτικά και Βόρεια. You have been warned!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Θα περιμένω! Κάθε φορά που το πλένω λες κ το βλέπει ο καιρός κ αλλάζει. Επίσης σε μπαλκόνι σπιτιού που δεν κατοικειται έχουν βρει στέγη περιστέρια κ έχω βασανιστεί. Δεν ξέρω αν τα τραβάει το μαύρο χρώμα. Άφησα μια κουτ@ουλιά στην οροφή για 2 ημέρες, το είδε ο ήλιος κ έκαψε το βερνίκι. Ο μάστορας μου είπε δεν παίρνει τίποτα. Έχω βασανιστεί με τα περιστέρια. Βρήκα τον ιδιοκτήτη κ του είπα να κλείσει το μπαλκόνι αλλά μάντολες. Με βλέπω για αεροβόλο τελικά.
Τώρα είμαι με το Αjax k το πανί στο πορτ μπαγκαζ συνέχεια.

Το δικό μας αυτοκίνητο (ανθρακί χρώμα) εδώ και 13 χρόνια που τρώει κουτσουλιές (όχι πολλές) δεν έχει θέματα με το βερνίκι..

Επίσης κατά έναν περίεργο λόγο και εγώ όταν πλένω το αυτοκίνητο μετά από λίγο ο καιρός χαλάει και κάποιες φορές βρέχει.. :p

Μην μάθω ότι πήρες αεροβόλο και σκοτώνεις τα περιστέρια γιατί θα έρθω κάτω!!!
Και εμείς είχαμε κάποτε φοβερό πρόβλημα με τα περιστέρια. Βάλαμε σίτες στα μπαλκόνια εκεί που κάνανε τις φωλιές τους και όλα οκ.

Να παρεις ενα weighraugh!

Ειναι τοξικες οι κουτσουλιες τους για τον ανθρωπο και φαινεται και απο το τι κανουν στα βερνικια!

Παντως Κωστα το αζαξ να το αποφευγεις στο βερνικι καθως και αυτο κανει ζημια.

Μουσκευε την με ενα σφουγκαρι να μαλακωσει και επειτα θα βγει μονη της.

Ενα καλο κερι θα βοηθησει στο να μην εχει τοσο αρνητικες συνεπειες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αεροβόλο όχι ακόμα. Ο γείτονας όμως είναι ανευθυνος. Τα αμάξι της κόρης μαύρο κ αυτό Nissan micra το σημάδεψε κ αυτό. Του πεθερού (ναι μωρέ σόγαμπρος είμαι ή ερωτικός μετανάστης όπως λέω εγώ) ασημί χρώμα Ford focus 10ετίας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Νομίζω ότι το μαύρο χρώμα τραβάει πιο πολύ την ηλιακή ακτινοβολία κ κάνει τα "εγκαύματα".

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το δικό μας αυτοκίνητο (ανθρακί χρώμα) εδώ και 13 χρόνια που τρώει κουτσουλιές (όχι πολλές) δεν έχει θέματα με το βερνίκι..

Επίσης κατά έναν περίεργο λόγο και εγώ όταν πλένω το αυτοκίνητο μετά από λίγο ο καιρός χαλάει και κάποιες φορές βρέχει..

Μην μάθω ότι πήρες αεροβόλο και σκοτώνεις τα περιστέρια γιατί θα έρθω κάτω!!!
Και εμείς είχαμε κάποτε φοβερό πρόβλημα με τα περιστέρια. Βάλαμε σίτες στα μπαλκόνια εκεί που κάνανε τις φωλιές τους και όλα οκ.
Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει.
Μα ΚΑΘΕ φορά που το πλένω!
Κι ανεξάρτητα αν το πλένω εγώ ή το πάω σε πλυντήριο!
Αεροβόλο όχι ακόμα. Ο γείτονας όμως είναι ανευθυνος. Τα αμάξι της κόρης μαύρο κ αυτό Nissan micra το σημάδεψε κ αυτό. Του πεθερού (ναι μωρέ σόγαμπρος είμαι ή ερωτικός μετανάστης όπως λέω εγώ) ασημί χρώμα Ford focus 10ετίας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Νομίζω ότι το μαύρο χρώμα τραβάει πιο πολύ την ηλιακή ακτινοβολία κ κάνει τα "εγκαύματα".

Sent from my C6833 using Tapatalk

Μήπως χρειάζεσαι ξεμάτιασμα?
Να στείλω την μαμή? :p

Πες το ψέμματα, κάθε φορά που το πλένω όλο & κάτι συμβαίνει.
Τηλε-ξεμάτιασμα θα σου ζητήσω, με λάδι συνθετικό !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να παρεις ενα weighraugh!

Ειναι τοξικες οι κουτσουλιες τους για τον ανθρωπο και φαινεται και απο το τι κανουν στα βερνικια!

Παντως Κωστα το αζαξ να το αποφευγεις στο βερνικι καθως και αυτο κανει ζημια.

Μουσκευε την με ενα σφουγκαρι να μαλακωσει και επειτα θα βγει μονη της.

Ενα καλο κερι θα βοηθησει στο να μην εχει τοσο αρνητικες συνεπειες.

Αν το αφήσεις, όπως εγώ 2 μέρες & το δει ο ήλιος το έχασες το παιχνίδι.
Μα τι τρώνε τα σκασμένα !!!

Κυριάκο,
Όταν σπούδαζα δούλευα (&) ως ελαιοχρωματιστής σε συγγενή (δεν ήταν τότε τις μοδός οι καφετέριες). Την είχα μάθει καλά την δουλειά & είχα πάρει & μερικές μικρο εργολαβίες, μικρά διαμερίσματα φρεσκάρισμα. Αυτό που με "σκότωνε" ήταν το τρίψιμο με το πατόχαρτο - αν το θυμάμαι καλά & το βάψιμο με το πινέλο στα κάγκελα των μπαλκονιών.
Ο μπάρμπα - μάστορας μου είχε δώσει μια συμβουλή...........
Κώστα όταν φθάσεις στην επιλογή των χρωμάτων, μην ακούσεις ΠΟΤΕ τον άντρα τι θα σου πει, αλλά ΜΟΝΟ την νοικοκυρά.
Έχε το κατά νου. Βάλε δυο καλές κυλινδρισιές πρώτο & δεύτερο χέρι σε τοίχο που να έχει καλο φωτισμό άστο να στεγνώσει καλά, πάρε "συζυγική έγκριση" & μετά ξεκίνα το βάψιμο !!!

Κωστα και Χρηστο σας παρακαλω εξ ονοματος της Ελληνικης αυτοκινητιστικης κοινοτητας σταματηστε να πλενετε τα αμαξια σας!!

Πού είναι αυτό το ρημάδι το like...

Χαχαχαχαχα!!!
Εμ πως....
Εγώ χθες επλυνα και σήμερα λιακαδα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα έχεις δίκιο για τα χρώματα! Και δυστυχώς και για το τριψιμο.

Kώστα είναι καινούργιο καλαθάκι μου πού λενε καί τραβάει επάνω του πολλά (κλειδιά,κουτσουλιές ,κ.τ.λ)
Η λύση είναι η νά παρκάρεις αλλού πού δέν έχει περιστέρια από πάνω του,η καλύτερα νά τού βάλεις μιά κουκούλα από πάνω (μπελάς τό ξέρω βγάλε-βάλε αλλά τουλάχιστον θά έχεις τό κεφάλι σου ήσυχο από θέμα κουτσουλιών).

Kώστα είναι καινούργιο καλαθάκι μου πού λενε καί τραβάει επάνω του πολλά (κλειδιά,κουτσουλιές ,κ.τ.λ)
Η λύση είναι η νά παρκάρεις αλλού πού δέν έχει περιστέρια από πάνω του,η καλύτερα νά τού βάλεις μιά κουκούλα από πάνω (μπελάς τό ξέρω βγάλε-βάλε αλλά τουλάχιστον θά έχεις τό κεφάλι σου ήσυχο από θέμα κουτσουλιών).

Εδώ που μένω είναι γειτονιά κ ο καθένας έχει το αμάξι του σχεδόν κάτω από την πόρτα του.
Έτσι είχα (έχω) μάθει χρόνια τώρα .
Με την κουκούλα δεν το έχω καθόλου.
Αυτά είναι 6 περιστέρια που κάθονται μόνιμα στα περβάζια των παραθύρων αλλά έρχονται κ άλλα κ κάθονται κατά μήκος του καλωδίου του δημοτικού φωτισμού κ αλληλοκουβεντιάζουν κ κουτσουλανε όπου βρούν με καλύτερο στόχο το δικό μου μάλλον. Ψάχνω ξανά τον ιδιοκτήτη για να πάρει δραστικά μέτρα.

419655_369428933075689_100000257560084_1376373_1120241742_n.jpg

Ρε σεις τραβάω κανάλι κ δεν με συμμερίζεται λιγουλάκι. Κοιτάξτε πως έχουν κάνε το μπαλκόνι τα περιστέρια.
Θα κολλήσουμε καμιά αρρώστια στο τέλος.
Ο ιδιοκτήτης είναι ανεύθυνος σας ξανά λέω.

Παππού Κώστα, αν μπορείς βάλε κάτι με βελόνες στα σημεία πάνω από το αυτοκίνητό σου, όπως κάνουν στα νεοκλασικά κτήρια, για να μη μπορούν να κάτσουν, δες και εδώ ή πάρε αεροβόλο και πυροβόλα τον ιδιοκτήτη τους...:rifle: (πλάκα κάνω)