Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νίκο (n_olympios) 11:47 Καλημέρα;;; το τερμάτισες...χαχαχα

Ε ναι, ήταν 11:47πμ, όχι 23:47! Έχει συμβεί κι αυτό όμως... :HTEHETH63:

Χαίρετε λοιπόν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ε ναι, ήταν 11:47πμ, όχι 23:47! Έχει συμβεί κι αυτό όμως... :HTEHETH63:

Χαίρετε λοιπόν!

Έχεις δίκαιο, δικό μου το λάθος, σόρρυ, το είδα τελευταίο και μπερδεύτηκα...

Εγώ τα βλέπω κανονικά....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα είδα τι εννοούσες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έχεις δίκαιο, δικό μου το λάθος, σόρρυ, το είδα τελευταίο και μπερδεύτηκα...

Το καφενείο ήταν άδειο χθες, μάλλον μετά τη βροχή οι μάστορες είχαν μεροκάματο. ;)

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νομίζω ταιριάζει γάντι στη παρέα!!!

Bq8o1msZxD6ilxW6bZaKeM0LI5Ee42WXbMD3n4ApupZeVIBQ-9NYYC_N369Z5a6YxV4s93ll3rq9S4GSKc8=s0

Απάντηση: Re: Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Σταύρο ωραία μέρη αλλά μακρυά βρε παιδί μου. Δεν τους περισσεύει κανένα δρομολόγιο προς λεκανοπέδιο μεριά?

;)

Να σε καλα ρε φιλε με εκανες να γελασω για λιγο μεσα στα νευρα που εχω, καποιος/α @@@@@@ εριξε φολα στον σκυλο μου, το προλαβα το κακο αλλα ειναι η 2 φορα που γινεται στην αυλη μου και 3 δεν δινω... Εχω τοσα νευρα τωρα.

Οσο για το ερωτημα σου θα σε απογοητευσω, τα δρομολογια που κανουν ειναι μονο τοπικα για αυτο το θεμα. Δες το αλλιως ποια σοβαρη εταιρια θα εκανε κατι τετοιο; οκ εδω για τους ντοπιους αλλα για την αλλη ακρη της χωρας;

Re: Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Ε καλά ρητορικό ήταν το ερώτημα... Εύχομαι να γλυτώσει το σκυλάκι. Γιατί να υπάρχουν τόσο κακοί άνθρωποι γύρω μας ρε γαμώτο...

Re: Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Πάρε μερικές ατροπίνες να έχεις πρόχειρες (πάνε ανάλογα με τα κιλά του σκύλου).
Προσπάθησε να εντοπίσεις τον τρόπο με τον οποίο δίνει φόλα στον σκύλο (συνήθως κόκκαλα και ωμό κρέας).
Αν τον τσακώσεις φυσικά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Να σε καλα ρε φιλε με εκανες να γελασω για λιγο μεσα στα νευρα που εχω, καποιος/α @@@@@@ εριξε φολα στον σκυλο μου, το προλαβα το κακο αλλα ειναι η 2 φορα που γινεται στην αυλη μου και 3 δεν δινω... Εχω τοσα νευρα τωρα.

Οσο για το ερωτημα σου θα σε απογοητευσω, τα δρομολογια που κανουν ειναι μονο τοπικα για αυτο το θεμα. Δες το αλλιως ποια σοβαρη εταιρια θα εκανε κατι τετοιο; οκ εδω για τους ντοπιους αλλα για την αλλη ακρη της χωρας;

Καλημέρα Σταύρο. Περαστικά στο σκύλο σου. Δεν καταλαβαίνω τον μικροτσου....νο που αντί να έρθει στα ίσα να σου πει με ενοχλεί ο σκύλος, δεν μου αρέσει η φάτσα σου ή οτιδήποτε κόμπλεξ ή διαφορά εχει μαζί σου τέλος πάντων, ρίχνει φόλα στο σκυλί. Δυο λύσεις βλέπω, αν εχει καμία αξία η γνώμη μου.
1) ρωτάς στην γειτονιά στα σημεία που μπορει κανεις να αγοράσει φόλα (φαρμακεία ισως ; ) να σου πουν αν γίνεται, ποιος αγόρασε πρόσφατα
2) τοποθετείς σε κρυφό σημείο κάμερα και καταγράφεις καθημερινά τον χώρο γύρω απο τον σκύλο. Κάποια στιγμή θα τον τσακωσεις, γιατι αν ειναι ο ίδιος, θα σκυλιάσει που 2 φορές απέτυχε και θα ξαναδοκιμασει. Και θα επαληθεύσει την λαϊκή παροιμία.
Το τι θα του κανεις μετά, ειναι δικό σου θέμα.
Πάντως άσε 1-2 μέρες να περάσουν, να γινει καλα το σκυλί και να ηρεμήσεις, για να σκεφτείς με ψυχραιμία. Μην αντιδράσεις πανω στα νεύρα σου.

Καλημερα σε ολους!

Λυπαμαι πολυ, και ευχομαι περαστικα.
Αυτος ειναι ο λογος που το σκυλι μου καταγραφεται 24/7 απο καμερες. Δεν προκειται να καταπιω τον πονο και την οργη μου, και να ζω μεσα στην αμφιβολια, χωρις να εχω συγκεκριμενη στοχευση.
Αν και εφοσον γινει κατι, αργα, συστηματικα, βασανιστικα, σε μεγαλο βαθος χρονου, θα πληρωσει ολη η οικογενεια του δραστη.

Οποιος εχει δει ζωο να πεθαινει απο οτιδηποτε περιγραφεται σαν φολα, εστω και μια φορα στην ζωη του, δεν το ξεχναει ποτε.
Η ασπρη γατα που εχει μπει σε κανα 2 φωτο μου, ειναι αδεσποτο που εχω σωσει απο ποντικοφαρμακο, μετα απο πολυ αγωνα.
Οι ατροπινες καλο ειναι να υπαρχουν αλλα δεν ειναι πανακια και δεν ειναι για ολες τις περιπτωσεις.

Καλημέρα.

Δημήτρη μου επιτρέπεις αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που λες.
Αν είναι ένας Μ****Σ γιατί να το πληρώσει όλη του η οικογένεια?

Επίσης για τις ατροπίνες φυσικά και έχεις δίκιο, πρέπει να ξέρει κάποιος πολύ καλά αν το ζώο δηλητηριάστηκε όντως από φόλα για να τις δώσει.