Κυριάκο τι δουλειά έχεις εδώ, άρτι παντρεμένος άνθρωπος?
Καλημέρα σε όλους!![]()
Δεν υπάρχει κατηγορία για αυτό που θέλω να σας δείξω γιατι πραγματικά είναι εντελώς εκτος θέματος του AV , αλλά μου άρεσε αρκετα και θέλω να σας το δείξω.
Αγόρασα απο περιέργεια ενα καλούπι σιλικόνης απο το ebay με 6 ευρώ , πήρα ενα μείγμα παραφίνης στεατίνης 3,5 ευρώ το μισο κιλό (χρησιμοποίησα περίπου 70 γραμμάρια) μερικά φιτίλια με ελάχιστο κόστος καθώς και λίγο χρώμα για κερί και αυτό με ελάχιστο κόστος και έφτιαξα αυτό που βλέπετε , για δωράκια για να βγαίνει η υποχρέωση σχεδόν ανέξοδα είναι ότι πρέπει.!!! Η διαδικασία δεν διαρκει πάνω απο 5-6 λεπτα. (τα ασπρα πάνω στο κερί βρήκα τρόπο για να μην βγαίνουν )
![]()
![]()
![]()
Πάω κέντρο βιδας θέλει κανείς τίποτα?
δεν ξέρω κατα ποσο θα σε βολεψει... εχω ενα ταχυπριονο ρευματοσ τησ evolution και αν δεν είναι πολύ καλά στερεωμένο το σιδερο το κλωτσαει...δεν είναι σαν τον τροχό που αν το κρατάς σωστά και κοβεισ ηρεμα δεν στο κλωτσάει. γενικά το έχω για πολύ εξιδικευμενεσ περιπτωσεισΚερνάς;
![]()
δεν ξέρω κατα ποσο θα σε βολεψει... εχω ενα ταχυπριονο ρευματοσ τησ evolution και αν δεν είναι πολύ καλά στερεωμένο το σιδερο το κλωτσαει...δεν είναι σαν τον τροχό που αν το κρατάς σωστά και κοβεισ ηρεμα δεν στο κλωτσάει. γενικά το έχω για πολύ εξιδικευμενεσ περιπτωσεισ
Καλά που μου το λές να το ψάξω καλά... :a0210:
Δεν είναι εποχές για αποτυχημένες αγορές, ειδικά τόσο ακριβές.
εγω εχω αυτο σε μικρο http://www.evolutionpowertools.com/uk/project/fury.php
πανέμορφη κοπη αλλα θεσ κάπου να στηρίξεις το κομματι καλα....δεν έχεις την ευελιξια του γωνιακού που λίγο πολύ κόβει σε ότι γωνία-βάθος θες...για εμένα η χρήση του εχει περιοριστει σε λαμαρίνα και εργασίες που θες ευθειεσ κοπές κατα μήκος τησ βεργασ(κατι που θεσ ψαλίδι ή πλάσμα )...τωρα το άλλο είναι μακιτα...και ως μακιτα ίσως να μπορει να κανει παπαδεσ. αλλά αν θες ευελιξια για εμένα μόνο γωνιακός...και αν θεσ γωνιάσματα για τελαρωματα και τετοια παρε σταθερο
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
εκτός αυτού οτι και να κοψεισ με μπαταρία αν δεν έχεις ρεύμα για να το κολλησεισ δεν μπορείς να κάνεις δουλειά.. οπότε...
Ναιιι PBD 40 εργαλειάρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.