Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλά τότε πάρε το γλυφαδόρο σου. ;)

Φαιδρό κι εγκάθετο με λένε συνήθως, μη μου το αλλάζεις!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φαιδρό κι εγκάθετο με λένε συνήθως, μη μου το αλλάζεις!

:flipout::flipout::flipout:

Εγκάθετο ποιανού;

Ά ρε Νικόλα... Μην τους ακούς...
Έξω απ´ άδικο που λέν και στο χωριό μου.

Τώρα πας πολύ ψηλά. Αυτή κοστίζει 800 , κι αν είναι να δωλσω τόσα κεφτά δίνω κάτι παραπάνω και πάω εδώ.

80 κιλα vs 20? Kαι ενα μολις ποντο παραπανω για μαξιμουμ υψος κοπης? Και ακριβοτερα αναλωσιμα?

Παντως το λεντακι της Μακιτα πανω στο εργαλειο -που φεγγει στο σημειο κοπης χωρις σκιες- ειναι δυνατη λεπτομερεια.

Συγγνώμη Μπάμπη (που οι αρχές μου και η λογοκρισία του Φόρουμ δεν μου επιτρέπουν να σου πω τι θα έκανα αν ήμουν πενηντάρης?!?! με 800 ευρώ στην τσεπη) :-p

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγγνώμη Μπάμπη (που οι αρχές μου και η λογοκρισία του Φόρουμ δεν μου επιτρέπουν να σου πω τι θα έκανα αν ήμουν πενηντάρης?!?! με 800 ευρώ στην τσεπη)

Μάλλον έχεις κάποια καλή ιδέα... Στείλε μου ΡΜ. :flipout:

Αυτο μονο σου κανει εντυπωση? Τα 5 ευρω μεταφορικα που ζηταει εξοδα αποστολης για Ελλαδα για 80 κιλα εργαλειο ??

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κάτι δεν μου αρέσει όμως. Βλέπω και κάτι τηλεοράσεις που έχει στο 1/3 της τιμής (590 ευρώ) σε σχέση με 1600 κοντά που έχουν εδώ.
Μήπως κάποιον λάκο έχει η φάβα?
Αν και θα μου πεις μέσω amazon δεν τίθεται θέμα...

Αυτο μονο σου κανει εντυπωση? Τα 5 ευρω μεταφορικα που ζηταει εξοδα αποστολης για Ελλαδα για 80 κιλα εργαλειο ??

Δηλαδή;
Παίζει να είναι μούφα;

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δηλαδή;
Παίζει να είναι μούφα;

Αυτες οι 'τσαμπα' τιμες ειναι ιδιον των νεων πωλητων (just lunched) του αμαζον. Ο πωλητης ειναι νεος αν δεις.

Εχω και γω σταμπαρει καποιους φωτογραφικους φακους για την Nikon μου -κατω απο την μιση τιμη- αλλα δισταζω να τους παραγγειλω ακριβως λογω αυτης της μεγαλης διαφορας τιμης.
Ομως σε καποια φαση θα το ρισκαρω. Στο κατω κατω, αμαζον ειναι και τα λεφτα σου θα τα παρεις πισω στο ακεραιο, μαζι με τα μεταφορικα.

Στην περιπτωση σου ομως τα μεταφορικα ειναι 5 ευρω που θα πληρωσεις -και τοσα θα λαβεις, ασχετο αν σου στοιχισει καμμια 200αρια ευρω να στειλεις πισω 80 κιλα :))

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημήτρη, θα σ´ ακούσω γιατί όλα αυτά που λές μου ακούγονται πολύ λογικά. :a0210:
Αν μάλιστα συνυπολογίσεις οτι έχω τον γωνιακο τροχό μπαταρίας της Makita η αγορά αυτή μου φαίνεται σχεδόν άσκοπη.
Επειδή όμως έχω μαζέψει κάποια λεφτά για εργαλείο, κι επειδή αν δεν πάρουμε και τη δόση μας ίσως "χτυπήσει" κάπου αλλού που θα είναι χειρότερα :o, θα τα φυλάξω για κανένα καλό αλοιφαδόρο ή, ίσως, το κολωνάτο της Bosch (?).

για αλοιφαδορο ουτε που θα το συζητούσα... εργαλείο που ο ιδιώτης το δουλεύει 10 φορές την 5αετια δεν αξιζει να ειναι επαγγελματικό... ο επαγγελματικοσ δεν είναι οτι θα κάνει καλύτερη δουλειά απο εναν καλο ερασιτεχνικό ,απλα θα αντέξει πιο μεγάλη χρηση που ο ιδιώτης δεν να έχει...

όσο για κολονάτο τρυπάνι είναι η καλύτερη αγορά για κάποιον που ασχολείται με σίδερο. αλλά στα σίδερα δεν υπάρχει η λογική πήρα μια κορδέλα που κόβει 2 πόντους ξύλο και έκοψα 3 ,ειμαι ευχαριστημενοσ..
στα σίδερα παιρνεισ ενα εργαλείο που κάνει για 10 και το δουλεύεισ για 8 και μια στο τόσο για 10, γιατί αλλιως θα αποκτήσει γρήγορα τζόγους θα φάει γρανάζια κτλπ . τα σίδερα θέλουν επαγγελματικά "μηχανήματα" αλλιωσ δεν αντέχουν.
η άποψη μου είναι πως το BOSCH - PBD 40 ειναι ενα καθαρά εντυπωσιακό ερασιτεχνικό εργαλείο που με τισ πρώτες 100 13αρεσ τρύπες σε λαμαρίνα 5 μμ θα το κλαισ... και τα 13μμ για σιδερο δεν ειναι τπτ... έχεις τρακτέρ και μεγάλα εργαλεία... μια ντιζα 16αρα να χρειαστεί να περάσεις και να θεσ μια τρύπα σε ενα λαμακι αυτο δεν θα την κάνει ουτε με 30 προτρυπηματα.
πάρε ενα καλό μεταχειρισμενα κολονάτο που δεν χαλάει ποτέ και κοιτα μονο να μην εχει μεγαλουσ τζογουσ στο τσοκ.. βρισκεισ πολύ καλα μηχανήματα με 150 ευρο και λιγότερα.
εγώ αγόρασα ενα Quantum B20F αχρησιμοποιητο, σχεδόν τσάμπα...
αντε γιατι μονο για ξυλα ακουμε εδω μεσα :P