Kαλημέρα Κώστα πως πάει ;
Mία από τα ίδια, άσχημη κατάσταση και το θέμα είναι ότι δεν βελτιώνεται.
Τεσπα, κι εγώ χωριό είμαι τώρα και περισσότερο αγροτικές εργασίες-όπως και το όνομα στο προφίλ μου- και λιγότερα μαστορέματα.
Να είσαι και να περνάς καλά, και άμα σε στενοχωρεί κάτι ξέρεις, μια αγκαλιά την εγγονούλα και τα ξέχασες όλα (έστω και για λίγο)![]()
Σχετικά καλά. Την παλεύω με την δουλειά, την παλεύω με την ζέστη, δεν την παλεύω με την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας. Ευτυχώς που έχω την εγγονή, την ξυλουργική κ την θάλασσα δίπλα μου κ ξεφεύγω.
Καλημέρα σας μαστόρια !
Δημήτρη-Χρήστο νωρίς νωρίς και πάλι σήμερα..
Πρωι-πρωι με την αυγούλα δε λένε ;
Ειναι άλλωστε οι μόνες στιγμές ηρεμίας μεσα στην ημέρα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλημέρα σας μαστόρια !
Δημήτρη-Χρήστο νωρίς νωρίς και πάλι σήμερα..
Κωστη αν δεν ερθει σε ωριμανση ο κοσμος,μην περιμενεις να δεις προκοπη θα διαιωνιζεται η κατασταση,που απο οτι βλεπω δεν προκειται να ωριμασουμε ουτε σε 500 χρονια,και μονο που βλεπεις τα ζωα να πετανε απο τα παραθυρα του ιχ καφεδες κατω στον δρομο,χαρτια,σακκουλες κ.τ.λ τι περιμενεις απο ενα λαο χωρις παιδία.
Τουλαχιστον οσοι εχουμε καποια παιδία ακομα,να μαθουμε στα παιδια και τα εγγονια μας,ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος,να εχουν αξιες,ιδανικα,οραμα,γιατι αν περιμενει κανεις να το μαθουν στα σχολεια,καληνυχτα,μηπως και η νεα γενια καποια στιγμη αλλαξει νοοτροπια και πιστευω.
Γαμισετ@
Ολα στραβα φετος για τη παρτυ μου, ακομη και το θεμα υγεια συζητιεται, απο καπου να πιαστουμε δεν υπαρχει. Μονο η οικογενεια, υπαρχουν ομως και χειροτερα γιαυτο κανουμε υπομονη και γελαμε που και που.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.