Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημέρα Κώστα πως πάει ;

Σχετικά καλά. Την παλεύω με την δουλειά, την παλεύω με την ζέστη, δεν την παλεύω με την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας. Ευτυχώς που έχω την εγγονή, την ξυλουργική κ την θάλασσα δίπλα μου κ ξεφεύγω.

Mία από τα ίδια, άσχημη κατάσταση και το θέμα είναι ότι δεν βελτιώνεται.
Τεσπα, κι εγώ χωριό είμαι τώρα και περισσότερο αγροτικές εργασίες-όπως και το όνομα στο προφίλ μου- και λιγότερα μαστορέματα.
Να είσαι και να περνάς καλά, και άμα σε στενοχωρεί κάτι ξέρεις, μια αγκαλιά την εγγονούλα και τα ξέχασες όλα (έστω και για λίγο) -bye-

Mία από τα ίδια, άσχημη κατάσταση και το θέμα είναι ότι δεν βελτιώνεται.
Τεσπα, κι εγώ χωριό είμαι τώρα και περισσότερο αγροτικές εργασίες-όπως και το όνομα στο προφίλ μου- και λιγότερα μαστορέματα.
Να είσαι και να περνάς καλά, και άμα σε στενοχωρεί κάτι ξέρεις, μια αγκαλιά την εγγονούλα και τα ξέχασες όλα (έστω και για λίγο) -bye-

Να είσαι καλά, Καλημέρα.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σχετικά καλά. Την παλεύω με την δουλειά, την παλεύω με την ζέστη, δεν την παλεύω με την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας. Ευτυχώς που έχω την εγγονή, την ξυλουργική κ την θάλασσα δίπλα μου κ ξεφεύγω.

Κωστη αν δεν ερθει σε ωριμανση ο κοσμος,μην περιμενεις να δεις προκοπη θα διαιωνιζεται η κατασταση,που απο οτι βλεπω δεν προκειται να ωριμασουμε ουτε σε 500 χρονια,και μονο που βλεπεις τα ζωα να πετανε απο τα παραθυρα του ιχ καφεδες κατω στον δρομο,χαρτια,σακκουλες κ.τ.λ τι περιμενεις απο ενα λαο χωρις παιδία.
Τουλαχιστον οσοι εχουμε καποια παιδία ακομα,να μαθουμε στα παιδια και τα εγγονια μας,ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος,να εχουν αξιες,ιδανικα,οραμα,γιατι αν περιμενει κανεις να το μαθουν στα σχολεια,καληνυχτα,μηπως και η νεα γενια καποια στιγμη αλλαξει νοοτροπια και πιστευω.

Γαμισετ@
Ολα στραβα φετος για τη παρτυ μου, ακομη και το θεμα υγεια συζητιεται, απο καπου να πιαστουμε δεν υπαρχει. Μονο η οικογενεια, υπαρχουν ομως και χειροτερα γιαυτο κανουμε υπομονη και γελαμε που και που.

Καλησπέρες.

Το σχολείο δεν είναι το πρόβλημα Σάκη.
Όλα ξεκινάνε από το σπίτι. Το τι βλέπει ο Πατέρας μου στο σχολείο δεν λέγεται...

Καλημέρα σας μαστόρια !

Δημήτρη-Χρήστο νωρίς νωρίς και πάλι σήμερα..

Πρωι-πρωι με την αυγούλα δε λένε ;
Ειναι άλλωστε οι μόνες στιγμές ηρεμίας μεσα στην ημέρα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Πρωι-πρωι με την αυγούλα δε λένε ;
Ειναι άλλωστε οι μόνες στιγμές ηρεμίας μεσα στην ημέρα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ακριβώς φίλτατε, απολαμβάνεις και το καφεδάκι σου έτσι δεν είναι ;

Καλημέρα και πάλι στην μαστροπαρέα !!

Εσύ μαζεύε καί άς είναι καί ρώγες πού λένε τώρα Γιώργο,καί τό φθινόπωρο θά τά παραλάβεις μαζεμένα. (weather 1967 )
Ναι καλά, τι να μαζέψω ρε Δημήτρη, η παροιμία '' φασούλι το φασούλι.. '' δεν ισχύει πλέον. τεσπα, κάτι θα κάνω κι εγώ έννοια σου.

Κωστη αν δεν ερθει σε ωριμανση ο κοσμος,μην περιμενεις να δεις προκοπη θα διαιωνιζεται η κατασταση,που απο οτι βλεπω δεν προκειται να ωριμασουμε ουτε σε 500 χρονια,και μονο που βλεπεις τα ζωα να πετανε απο τα παραθυρα του ιχ καφεδες κατω στον δρομο,χαρτια,σακκουλες κ.τ.λ τι περιμενεις απο ενα λαο χωρις παιδία.
Τουλαχιστον οσοι εχουμε καποια παιδία ακομα,να μαθουμε στα παιδια και τα εγγονια μας,ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος,να εχουν αξιες,ιδανικα,οραμα,γιατι αν περιμενει κανεις να το μαθουν στα σχολεια,καληνυχτα,μηπως και η νεα γενια καποια στιγμη αλλαξει νοοτροπια και πιστευω.

Δεν υπαρχει σωτηρια. Οσο και να προσπαθησεις στο σπιτι, ειναι τοσες οι "παρεμβολες με αγγελικο προσωπο" (και οχι μονο στο σχολειο) που πρεπει να εισαι "επανω - καταπανω" 24/7. Η γενια του πολυτεχνειου (μη χεσω) εκαψε την ελλαδα, η δικη μας πουληθηκε και πουλησε το μελλον, η επομενη ειναι στα "παπακια της" κυριολεκτικα, και η μεθεπομενη ειναι Lost in Space.
Με εκνευριζει φοβερα ενας 30αρης να μην ξερει να γραφει, και να προσπαθει να τεκμηριωσει κατι που δεν ισχυει με αρλουμπες, λογια του αερα, λεκτικες αναντιστοιχιες, και στο τελος με ενα χαζο υφος και την φραση "νταξει μωρε".
Ειναι καλα οργανωμενο και σερβιρεται με μια πολυ καλη βιτρινα του να φτιαξουμε 1, ασχετα αν απο πισω χαλαμε 10. Αν αυτα τα 10 ομως εκαναν την ελληνικη κοινωνια να εχει συνοχη και να δουλευει για τον ανθρωπο, τοτε ειναι εγκληματικο.
Αυτη τη στιγμη που η πιεση μεσα στο καζανι ειναι μεγαλη, αυτος που θα επεμβει και θα ανοιξει μια τρυπα, θα κατευθυνει τον ατμο εκει που θελει και οχι στην βαλβιδα εκτονωσης - ασφαλειας. Μπορει η τρυπα να ανοιξει και απο μονη της απο μεσα, λογω μη συντηρησης του υλικου του καζανιου. Θα δειξει.

Γαμισετ@
Ολα στραβα φετος για τη παρτυ μου, ακομη και το θεμα υγεια συζητιεται, απο καπου να πιαστουμε δεν υπαρχει. Μονο η οικογενεια, υπαρχουν ομως και χειροτερα γιαυτο κανουμε υπομονη και γελαμε που και που.

Welcome to the club. Με τοση πιεση τι περιμενες ;;;;;;;;; Να μεινει αλωβητη η υγεια. Μεγαλη κουβεντα, το πουθενα να πιαστεις για να ανεβεις. Γιατι μετα ειναι ή η χημεια ή η σκανδαλη. Και δεν ειναι μονο το οικονομικο.
Ποτε σε ολα τα χρονια μου, δεν εχω δει τοσο "θανατικο" οσο τα τελευταια 2-3. Πολεμος, και θυμαμαι τον πατερα μου που μου ελεγε εκεινο το "εμεις στην κστοχη......" και του απαντουσα, "χεσε μας ρε πατερα με την κατοχη, περασε πια...........".
Ποσο μακακας ημουν...........

Καλημερα σας Κυρια και Κυριοι, και συγνωμη για το "μελανο" της αναρτησης.