Τα σκυλιά έχουν μάθει να τρώνε κουφάρια ζώων.
Είτε ωμά, είτε σάπια είτε μαγειρεμένα απο τον άνθρωπο.
Αυτός αποφασίζει τί θα φάει και τί όχι και τα πάμε άριστα.
Ρε συ Νίκο. Θεωρείς σωστό να αμφισβητείς τεχνικές που εφαρμόζω σε δουλειές μου και να ζητάς με σχόλιο από κάτω να μας δώσει τη γνώμη του κάποιος άλλος επαγγελματίας? Δεν την κάνω ερασιτεχνικά τη δουλειά αυτή. Και με εκθέτεις στους πελάτες μου.
Προσωπικά πιστεύω ότι η υπερ-ανάλυση μόνο σύγχυση προκαλεί.
Τα σκυλιά έχουν μάθει να τρώνε κουφάρια ζώων.
Είτε ωμά, είτε σάπια είτε μαγειρεμένα απο τον άνθρωπο.
Εγώ αγοράζω royal canin και δίνω στο σκύλο μου ΟΛΑ τα αποφάγια μας.
Αυτός αποφασίζει τί θα φάει και τί όχι και τα πάμε άριστα.
Μακάρι ο κόσμος να έψαχνε το θέμα της διατροφής έστω το μισό απο ότι το ψάχνει για το κατοικίδιό του.
Και φυσικά να ξοδεύει αντίστοιχο ποσό σε χρήματα.
Για το seresta αφού δεν αναφέρει τη σκνίπα τότε δεν μπορεί να αγοραστεί για τη προστασία της.
Δεν είναι όλες οι πυρεθρίνες το ίδιο.
Το αν πήρε την πιστοποίηση πλέον ας το ανεβάσουν και στο site τους.
Απο ότι είδα περιέχει 2 ουσίες και δεν είμαι σίγουρος για την ασφάλεια της άλλης εάν υπάρχουν παιδιά.
Προσπάθησα να βρώ το φυλλάδιο αλλά δεν τα κατάφερα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://www.doogweb.es/collares-efectivos-para-la-prevencion-de-la-leishmaniosis/
Δείτε το με google translate
Μία έρευνα του κ0λου με 124 σκυλιά, χρηματοδοτούμενη απο την εταιρία που παράγει το προϊόν...
Δεν έχω διαβάσει τις υπόλοιπες έρευνες για να συγκρίνω απλά το έψαξα και βρήκα μόνο αυτό.
http://www.provet.gr/el/animal-heal...sto-450-g--203-g-collar-for-dogs->-8-kg/7-512
στο φυλλάδιο καμία αναφορά
και τα ίδια σε αυτό το φόρουμ
http://www.dogforum.gr/community/threads/seresto-κολαρο.26480/
Καλησπέρα από τα Σύβοτα της Θεσπρωτίας.
Γειά χαρά στα μαστόρια...
Κώστα υπέροχα τα Σύββοτα... Κι αφού είςαι εκεί πήγαινε οπωσδήποτε και Καραβοστάσι... Απίθανη παραλία!
Ρε συ που χάθηκες ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Γειά χαρά στα μαστόρια...
Κώστα υπέροχα τα Σύββοτα... Κι αφού είςαι εκεί πήγαινε οπωσδήποτε και Καραβοστάσι... Απίθανη παραλία!
Στα είπα αλλά ολταν σου μιλάω δεν με παρακολουθείς...
Στο χωριό ήμουν για δυό βδομάδες. Ήρθα για 5-6 μέρες Αθήνα και μετά... Αριβεντελρτσι Ρόμα...
Στις 15 Σεπτέμβρη θα ξαναγυρίσω...

Το θυμόμουν.
Απλά εξεπλάγην που σε είδα online. Νόμιζα οτι πήγαινες για Σεπτέμβρη οπως κι ο Παναγιώτης.
Το εργαλειακι κεντάει.
Έφτιαξα και το πρώτο μου ρεσω.
Οάου...
Άντε καλημερα στην παρέα. Έχουμε κι δουλειές αυριο
Αλλιώς για πιο λόγο το ανεβάζω? Και η απάντηση σου αντί να ζητήσεις συγγνώμη? Είναι να πεις δεν χρησιμοποιούν πολυουρεθανης? Επισκευάσει πολλά όργανα και είδες ότι με πολυουρεθανης έχει επίδραση στον ήχο? Ντροπή σου. Εγώ έχασα 150 ευρώ από την επισκευή αυτή μόνο και μόνο από τις εξυπνάδες σου. Μάθε λοιπόν ότι στις επισκευές είναι η νούμερο ένα κολλα η πολυουρεθανης. Γωνιαστρα λένε το δισκοπριονο που εχει βαγονι και παρούσα είναι μια ορθογώνια διατομής κοπή με ελεύθερο άκρο. Μάθε τα εργαλεία πως τα λένε πρώτα και μάθε ορολογία. Και μετά μιλά για τις επισκευές μου. Δεν διορθώνω ποτέ κανέναν σε τέτοια θέματα γιατί είναι ερασιτέχνες κι ας τα λένε όπως θέλουν. Αλλά αφού Εσύ είσαι σουπερ ειδικός και ξέρεις θα τα ακουσειςΔεν σε αμφισβήτησα απλά ζήτησα μία δεύτερη γνώμη.
Ο προσωπικός σου λογαριασμός είναι στο fb, που να ξέρω ότι την βλέπουν και πελάτες σου την σελίδα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι κόλλες πολυουρεθάνης δεν χρησιμοποιούμε σε όργανα.
Προστατεύει από την σκνίπα όχι όμως σαν το Xcalibor. Απλά το τελευταίο δεν έχει τόσο καλή προστασία στους ψύλλους γιατί είναι πολλά χρόνια στην αγορά. Μου έχουν πει περιστατικά όπου οι ψύλλοι κάνανε πάρτι πάνω στον σκύλο με το κολλάρο φορεμένο.
Ξανατόνισα ότι δεν τρέχει κάτι αν ο σκύλος τρώει μαγειρεμένο φαγητό απλά δεν είναι το καλύτερο γι αυτόν.
Είναι απολύτως λογικό να μην μπορούν όσοι έχουν σκύλο να ταίζουν τροφές Super premium... Πιστεύω όμως μπορεί ο καθένας για έναν μέτριο σκύλο να αγοράζει τροφή αξίας 2-3 ευρώ το κιλό.
Και ο ελευθερος σκυλος του αστικου τοπιου εχει μαθει να τρωει σκουπιδια. Το προσδοκιμο ζωης του ειναι 2 χρονια.
Ειμαι σιγουρος οτι μεταξυ σας τα πατε αριστα, δεν το αμφισβητω. Αυτο που θα ηθελα να δεις, ειναι τι λενε οι εξετασεις αιματος του.
Και εγω αποφασιζω οτι μου αρεσει να τρωω μισο κιλο ψωμι σε καθε γευμα μου, πιτογυρα, και πιτσες αλλα και τηγανιτες μπριζολες μαζι με κανα λιτρο "θανατο" τυπου "κολα" .
Η καμπυλη ζαχαρου μου ομως θα πει οτι δεν της αρεσει και τοσο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.