Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα συναδελφοι, μια κουβεντα απο μενα,

Οι καλοπροαιρετες υποδειξεις ειναι παντα ευπροσδεκτες. Ο συντονισμος ενος δραστηριου ιστοτοπου ειναι επιπονος, δεν ειναι ευκολος, και η προσπαθεια για βελτιωση ειναι αεναη.

Απο την αλλη μερια, οι υποδειξεις που θετουν ορους του τυπου 'αντε γεια' -αν δεν συμμορφωθουν τα μελη κατα τις ορεξεις του καθενος- απλα δεν λαμβανονται υπ'οψη.

Ολοι εδω ανεξαιρετως ειμαστε φιλοξενουμενοι. Ολοι εδω εχουμε ξεχωριστη ιδιοσυγκρασια και αντιληψεις, δεν μπορει ολοι να συμφωνουν.
Ειναι λοιπον εφικτο ο καθενας απο μας να θετει επιτακτικα τους δικους του ορους για την παραμονη του?

Εαν ειμαστε δυσαρεστημενοι, δεν μας κραταει κανεις. Κανεις δεν επιθυμει να συμμετεχει σε κατι δυσαρεστο. Η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Α ρε Κωστάκη ..... 40+ χρόνια κάθε δεκαπενταύγουστο θα περάσω ανελλιπώς μερικές μέρες στα Σύβοτα.
Τα τελευταία χρόνια περνάω και το Πάσχα εκεί.
Έχουμε βέβαια σπίτι ....γι αυτό τόσο συχνά http://www.sivota-sandy.gr/

Τότε σίγουρα έχουμε συμπέσει μαζί σε διακοπές... Εγώ μόνιμος "κάτοικος" στο κάμπινγκ του Φιλίπ.
Παραγαδάκι, κυριρίως κάτω απ´ το σπίτι του Τούρκου προς τον υποσταθμό της ΔΕΗ, και μονοήμερες κοπάνες με το φουσκωτό Παξούς Αντίπαξους και Κέρκυρα.
Όταν άρχισαν να χτίζουν παντού αλρχισα να αραιώνω... Κι όταν είδα και τις νεροτσουλήθρες την έκανα οριστικά.

Εντάξει ..... φίλοι είμαστε όλοι .... ευτυχώς καταλάβαμε την παρεξήγηση .... το θέμα τελείωσε.!!!
Τι να κάνουμε στα νεαρά άτομα ..... βράζει το αίμα το άτιμο κάνει και ζέστη. Εμείς οι μεγαλύτεροι το ρίχνουμε στο χιούμορ.
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά και καλή συνέχεια :surf-aki:

Aξιοτιμε κυριε Νικο, you made my day :ernaehrung004:

+++++

Μπαμπη, we missed you!! Good to pass (καλα να περνας).

Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι μπορώ να λέω την άποψη μου ελεύθερα όπως κάνεις άλλωστε και εσύ στις δικές μου κατασκευές.
Όργανα δεν κάνω αλλά έχω φίλου που κάνουν και επέτρεψε μου να πω ότι είναι πιο προχωρημένοι από εσένα.

Θα μπορούσα να πω και εγώ το ίδιο για τον σχολιασμό που έκανες για τα κηροπήγια που κάνω αλλά ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό αυτό.

Ντροπή μου κιόλας, δώσε μου έναν καταθετικό λογαριασμό να σου βάλω 200 ευρώ να γίνει μισή δική μου μισή δική σου. Σου έχω δώσει δείγματα ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος φαίνεται και μου την λες και από πάνω.
Σου ξαναλέω ότι με την ίδια λογική θα έπρεπε να κάνω και εγώ το ίδιο ακριβώς για το κηροπήγιο.

Και για να ξέρουν αυτοί που διαβάζουν, η όλη ιστορία έγινε για ένα σχόλιο που έκανα στο fb ρωτώντας τον Αχιλλέα σε μία επισκευή μουσικού οργάνου, αν είναι σωστή η χρήση κόλλας πολυουρεθάνης και αν επηρεάζει τον ήχο, ρωτώντας παράλληλα έναν φίλο που κάνει μουσικά όργανα.
Αυτό προφανώς προσέβαλε τον Αχιλλέα ο οποίος με διέγραψε από φίλο και θεώρησε ότι μπορεί να με εκθέσει στο forum κάνοντας αυτήν την συζήτηση.
Φυσικά ο Αχιλλέας δεν γνωρίζει ή αγνοεί ότι υπάρχει λειτουργία απόκρυψης σχολίων στις εικόνες που ανεβάζει αν και το σχόλιο μου ήταν απλά αν η κόλλα είναι κατάλληλη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την καλημέρα μου!
Την άσχετη και άπειρη άποψη σου κρατά την για τον εαυτό σου. Εγώ για το κηροπήγιο ούτε είπα τίποτα ούτε ήταν για πελάτη σου. Ούτε έχασες χρήματα. Και αν είναι πιο προχωρημένοι από μένα που το ξέρεις? Έχεις δει όργανα μου? Τώρα Ποιος ήταν ο μόνος Έλληνας που έδειξε όργανα του στην Έκθεση του Στρασβούργου πέρσι και φέτος και μετά μιλάμε. Οι πιο προχωρημένοι που λες φτιάχνουν όργανα από ότι ξύλα έχουν. Τακους φλαμουρι και κολλάνε μαυρομουρια πηχακια. Το είδες σίγουρα γιατι σχολιάστε από κάτω. Αν θες να δεις πως φτιάχνετε μια ποντιακή λύρα κατέβασε τον οδηγό του βαδιλειαδη ΝΑ δεις πως γίνεται.

Μιχάλη
Όταν θα έρθεις Ελλάδα να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή.

Μην κάνεις Παρατηρήσεις ή Εξυπνακισμούς σε ανθρώπους που σέβονται πράγματα κ καταστάσεις.
Κοιτάξε λίγο εκεί που υπάρχει πραγματικά το πρόβλημα.

Δεν μπορεί να είναι όλοι "υποτακτικοί" κ "γιουσουφάκια".

Είναι δεύτερη φορά που γίνεται παρεξήγηση και μετά και από αυτό θα αποχωρήσω από το Φόρουμ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αλλά πραγματικά τα είχα ανάγκη τα χρήματα αυτά. Εύχομαι κανείς να μην χάσει ποτέ λεφτά και να φταίω. Σίγουρα είχα να δώσω στο φόρουμ σίγουρα είχα να πάρω. Δεν πειράζει. Για όλους τους φίλους τα τηλέφωνα μου ισχύουν και είναι ανοιχτά 24/7.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μιχάλη
Όταν θα έρθεις Ελλάδα να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή.

Μην κάνεις Παρατηρήσεις ή Εξυπνακισμούς σε ανθρώπους που σέβονται πράγματα κ καταστάσεις.
Κοιτάξε λίγο εκεί που υπάρχει πραγματικά το πρόβλημα.

Δεν μπορεί να είναι όλοι "υποτακτικοί" κ "γιουσουφάκια".

Απαντησα παραπανω και δεν εχω να προσθεσω απολυτως τιποτε αλλο.

Εαν δεν σου αρεσει ο τροπος που συντονιζω, μπορεις να απευθυνθεις στην Διοικηση του AVClub.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είναι δεύτερη φορά που γίνεται παρεξήγηση και μετά και από αυτό θα αποχωρήσω από το Φόρουμ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αλλά πραγματικά τα είχα ανάγκη τα χρήματα αυτά. Εύχομαι κανείς να μην χάσει ποτέ λεφτά και να φταίω. Σίγουρα είχα να δώσω στο φόρουμ σίγουρα είχα να πάρω. Δεν πειράζει. Για όλους τους φίλους τα τηλέφωνα μου ισχύουν και είναι ανοιχτά 24/7.

Παλικάρι μου εγώ δεν σε ξέρω.
Μου έχει πει για σένα τα καλύτερα ο Κυριάκος κ για την δουλειά σου κ για τον χαρακτήρα σου.

Μείνε στο Forum, μείνε κ στην Ελλάδα.

Και εγώ ποτέ δεν ήμουν yes man, πάντα έλεγα (κ θα λέω) την άποψη μου κ σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν... θα μπορέσουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απαντησα παραπανω και δεν εχω να προσθεσω απολυτως τιποτε αλλο.

Εαν δεν σου αρεσει ο τροπος που συντονιζω, μπορεις να απευθυνθεις στην Διοικηση του AVClub.

ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ.

Κάνε το παιχνίδι σου εκεί που σε παίρνει κ με οποίους σε παίρνει.

Όταν θα έχω κάτι να γράψω θα το γράφω, όταν θα έχω κάτι να αναρτήσω θα το κάνω.

Η πρόταση για την Συνάντηση μας θα ισχύει ΠΑΝΤΑ.

90ed8f.jpg

Καλησπέρα από Σεριφο κύριοι.

Καλά να περνάτε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ.

Κάνε το παιχνίδι σου εκεί που σε παίρνει κ με οποίους σε παίρνει.

Όταν θα έχω κάτι να γράψω θα το γράφω, όταν θα έχω κάτι να αναρτήσω θα το κάνω.

Η πρόταση για την Συνάντηση μας θα ισχύει ΠΑΝΤΑ.

Δεν με απασχολει αν αδιαφορεις για μενα. Ειναι δικο σου θεμα. Εδω βρισκομαι για να συντονιζω οπως νομιζω καλυτερα και δικαιοτερα και οχι για να γινομαι αρεστος και να παιζω παιχνιδια.

Τον σεβασμο δεν μπορω να τον επιβαλλω, μπορω μονο να τον κερδισω. Ισχυει για τους παντες.

Κατα τα αλλα γραφε ο,τι θες αρκει να ειναι μεσα στα πλαισια που οριζει το φορουμ που μας φιλοξενει. Υπαρχουν κανονισμοι που ολοι μας πρεπει να εχουν διαβασει για την ευρυθμη λειτουργια του ιστοτοπου.

Πολλά "μέτωπα" βλέπω σήμερα !!!!:chinscratch::sleepey:
Εγώ που σας αγαπάω όλους ... τι να κάνω τώρα ???
Μάλλον θα κάνω μια πίπα "καπνοσύριγγα" και θα το ξεπεράσω :bandit: