Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

"Μάστορας από τα Lidl".

Τα εργαλεία δεν παίζουν ρόλο λέμε (και φτου κι απ'την αρχή η συζήτηση).

"Μάστορας από τα Lidl".

Τα εργαλεία δεν παίζουν ρόλο λέμε (και φτου κι απ'την αρχή η συζήτηση).
Επειδή πολύ νεκρά έχει πέσει, ας ανάψουν λίγο τα αίματα!!

Τα εργαλεία δεν παίζουν κανένα ρόλο ειδικά αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για δουλειά σε εργοδότη "καρακιτσαρία"
Αυτό το φωτιστικό δεν ταιριάζει εκεί ούτε στα πιο σουρεαλιστικά μυαλά.
Και το κυριότερο ...όταν φωτίζεις έτσι έναν τοίχο που θα τον βλέπεις συνέχεια μπροστά σου θα ανακαλύψεις ότι ο τοίχος δεν είναι τζαμαρία και έχει χιλιάδες ατέλειες που θα βγάζουν μάτι. Και ο καλύτερος σοβατζής να τον έχει φτιάξει (δεν υπάρχουν τέτοιοι πλέον) πάλι θα έχει ατέλειες.
Άρα βάζεις ένα φωτιστικό που να φωτίζει τον χώρο σου και όχι μαζί και τον τοίχο του διπλανού.

Καλημερα σας.
Να καλως ορισω την Κυρια της κατηγοριας, να ευχηθω περαστικα, και να ρωτησω για τον ετερο "Καπαδοκη" Στελιο, αν γνωριζει.
Εγω επειδη ολα μου τα ταξιδια ηταν μονο με μηχανη (μοτο τ συκλετα), ειχα παντα μαζι μου ενα μινι τριποδο, το οποιο δεν ηταν τερας σταθεροτητας, αλλα με λιγη πατεντα (χρονοκαθυστερηση στο πατημα του κουμπιου, "δεστρες" ή βαρος για σταθεροποιηση) εκανα ικανοποιητικα την δουλεια μου.

Απο λαθος εγραψα πιο πανω "ο ελευθερος σκυλος του αστικου τοπιου" ενω ηθελα να γραψω "του αστικου περιβαλλοντος".
Τωρα τα δοντια, η τριχα, τα κοπρανα ειναι ενδειξεις. Οι εξετασεις ειναι αποδειξεις.
Ο κτηνιατρος σου εχει τον πρωτο λογο βεβαια, και εγω, μετα βεβαιοτητας δεν ειμαι αυτος που θα "υποδειξει" σε καποιον πως θα χειριστει τον σκυλο του.
Ο καθενας διαβαζει, ψαχνει, ρωταει, δοκιμαζει, και πραττει.

Τα πιο πανω γραφομενα, ειναι ενα δειγμα του γιατι - οπως ειχα πει στον Νικο (οσα τοσα) παλιοτερα - δεν εμπλεκω δουλεια με φιλους, συγγενεις και παρεα.
Μπορει επισης, οταν αποκτησεις "προσωπο" να δω οτι εχουμε ερθει σε διενεξη στο παρελθον (εισαι ο κακος γειτονας που παιζει ACDC στις 7:00 το πρωι), και αυτο να δηλητηριασει την εδω σχεση μας, και κατ' επεκταση την ευχαριστηση συμετοχης μας στο φορουμ.

Πολυ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ σωστά.
Και τρυπάνι χειρός να είχε κάποιος δεν επρεπε να το προβλέψει που θα ανοίξει τις τρύπες?
Η ήθελε ψηφιακή μετροταινια????
Αναλογικό μυαλό χρειαζεται.

Καλημερα. Τελικά το πηγες το ταξιδάκι σου

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγω πάλι πιστεύω οτι δεν έπρεπε να ήταν φυμε το γυαλί του φωτιστικου και σίγουρα δεν έπρεπε να ήταν παρκαρισμένο εκεί το fiesta. Χαλάει το πλάνο

Χρήστο ξύπνησες αργά σήμερα και βλέπεις Fiesta εκεί που δεν υπάρχουν! ;)

Το φοβόμουν οτι δεν ήταν Fiesta αλλα όσο κι αν ζουμαρισα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι μάρκα ειναι. Πάντως αν μου επιτρέπεις μια δεύτερη προσπάθεια θα έλεγα Hyundai.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το φοβόμουν οτι δεν ήταν Fiesta αλλα όσο κι αν ζουμαρισα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι μάρκα ειναι. Πάντως αν μου επιτρέπεις μια δεύτερη προσπάθεια θα έλεγα Hyundai.
Και just for the record ξύπνησα 07:25

Εγω πάλι πιστεύω οτι δεν έπρεπε να ήταν φυμε το γυαλί του φωτιστικου και σίγουρα δεν έπρεπε να ήταν παρκαρισμένο εκεί το fiesta. Χαλάει το πλάνο

Ford είναι αλλά όχι φιέστα.
Νίκο ή αισθητική είναι υποκειμενική. Αντικειμενικό είναι ότι ο μάστορας έπρεπε να υπολογίσει που θα το βάλει ώστε να μην ακουμπά ο γλόμπος. Αναμενόμενο Αυτός ο τύπος που το παίζει επαγγελματίας να έχει εργαλεία από σούπερ μάρκετ. Εδώ δεν μπορεί να χωρίσει 2 γαϊδουριών άχυρα, τα μακιτα θα τον σώσουν;;

Καλησπέρα και από εμένα!
Κωμη Χίος τώρα!
20160730_174602.jpg

Last edited: