Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το θεμα για την αναζητηση δισκοπριονου μεταφερθηκε σε ηδη υπαρχον νημα.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/148980-Δισκοπρίονο-αλλά-τί
Να ξαναπαρακελω για αναζητηση στα θεματα για ευρεση που ταιριαζει να ρωτησουμε-δημοσιευσουμε.

Ωραιο φουτερακι για τωρα που κρυωνει ο καιρος.
14191980_966510553474721_6539841183115626982_n.jpg

Last edited:
Καλημέρα Κώστα, με την καμία που λένε... πιο πολύ για Heavy Metalάδικη την κόβω.

άστους να προσπαθούν να ρίξουν το ιντερνέτ παγκόσμια...έχουν πλάκα κάτι τέτοιες προσπάθειες....και εάν επιμείνουν και πολύ θα τους βρουν στο τέλος...δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει το ιντερνέτ παγκόσμια...παρά μόνο με μία παγκόσμια καταστροφή...της τάξεως παγκοσμίου πυρηνικού πολέμου, πτώση τεράστιου μετεωρίτη ή σαμποτάζ τοπικά με βόμβες ηλεκτρομαγνητικού παλμού...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απόψε την πάτησα. Την πάτησα σαν αρχάριος. Το ανέφεραν όλοι γύρω μου, όμως το ένστικτό μου έλεγε να συγκρατηθώ και πραγματικά προσπάθησα για πολύ καιρό. Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά όμως... Έψαχνα κάτι άσχετο κι έπεσα πάνω του (σχεδόν) τυχαία. Τώρα άλλαξε η ζωή μου και το ξέρω, θα καταστραφώ.

...απόψε ανακάλυψα το www.banggood.com...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απόψε την πάτησα. Την πάτησα σαν αρχάριος. Το ανέφεραν όλοι γύρω μου, όμως το ένστικτό μου έλεγε να συγκρατηθώ και πραγματικά προσπάθησα για πολύ καιρό. Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά όμως... Έψαχνα κάτι άσχετο κι έπεσα πάνω του (σχεδόν) τυχαία. Τώρα άλλαξε η ζωή μου και το ξέρω, θα καταστραφώ.

...απόψε ανακάλυψα το www.banggood.com...

Συγκρατήσου βρε συ, τι θα μας τρελάνεις και εσύ στις παραγγελίες ; είναι φτηνά από εκεί αλλά μην ξεχνάς το ρητό '' η φτήνια τρώει τον παρά ''
πρόσεξε πολύ την ποιότητα των προϊόντων γιατί πολλά είναι μούφα. Knipex πάντως δεν θα βρεις εκεί.. για ψιλο-κοκοψίνια είναι οκ, για ποιο σοβαρά άστο καλύτερα εκτός κάποιων εξαιρέσεων..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα και σε Κώστα - Κυριάκο

Κυριάκο εννοεί ότι βρήκε το Bangood ο Νίκος, θα πέσει η παραγγελία αβέρτα !!

Ρε Κυριάκο

Μήπως να ανοιχτεί ένα "νήμα" όπου ο καθένας (αν θέλει) να ανεβάζει την φωτό του.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω την "φάτσα" στον οποίο λέω, καλημέρα - καλησπέρα - καληνύχτα ή ανταλλάσουμε απόψεις, ιδέες κλπ.