1 άντε 2 φορές την εβδομάδα βαριά βαριά (1 κοτόπουλο και σπάνια κόκκινο για μένα).
Χθες αν εξαιρέσεις την ομελέτα όλα τα άλλα ήταν άγρια (κατσίκι και αρνί) τα οποία ανήκουν στα "αγνά" και υγιεινά κρέατα.
Εκτός αυτού ξέρω πολλούς χορτοφάγους που τρώνε κατσίκια και αρνιά όχι μόνο γιατί είναι πολύ πιο αγνά σε σχέση με το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κρέας αλλά και επειδή είναι ελεύθερα στην φύση.
Κάποιοι βέβαια έχουν την ιδεολογία ότι το ζώο βασανίζεται όταν θανατώνεται οπότε γι αυτό δεν τρώνε κρέας (όπως ένας φίλος μου) και ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας.
Εν μέρει έχουν ένα δίκιο αλλά εγώ προσθέτω ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και με λιγότερο κρέας.
Οι περισσότεροι άθελα ή και ηθελλημένα καταναλώνουν τον λιγότερο 1 φορά την μέρα κρέας και πολλές φορές όχι άμεσα (πχ λουκανοπιτάκια, κρύα σάντουιτσ κλπ).
Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί που τρώνε κάθε μέρα κρέας γιατί πολύ απλά δεν έχουν μάθει να τρώνε οτιδήποτε άλλο...
Καλημερα στην παρεα.
Νικο παιδι μου ελα αυριο στην βοσκοπουλα να φαμε οικολογικα.
Μαλακι ς. Χορτοφαγος και κουραφεξαλα. Σαν τους νηστευοντες για το πασχα που τρωνε κρεατα και τυρια σογιας, πιτσες και σαντουιτς νηστιμα, σουβλακι λαχανικων και club sandwitch με καλαμαρακια!
Χαχαχαχαχα!!!
Νεκ διπλα ειστε μαθε του να τρωει ρε φιλε.
Καλημερα.
"Βαφτιζεται ο δουλος του Θεου, αγρια χορτα του βουνου. Βαφτιζεται ο δουλος του Θεου φακες".
Τι παθατε με το Νικο. Ζηλευετε;
Αγοραρε, φαε το σκασμο τωρα που μπορεις, να μην σου μεινει απωθημενο, (φαε πιες γ..., σκιστηνε την πουτ..α τη ζωη), γιατι αργοτερα..........
Εχοντας βεβαια στο πισω μερος του μυαλου σου, να ελεγχεις την κατασταση που και που.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.