Ευκαιρία να φτιάξω τα ράφια στο υπόγειο!!! χαχαχΚαθε εμποδιο σε καλο Γιωργο. Οπως επισης, ουδεν κακον αμιγες καλου!
Για πες, τι καλο μπορεις να δεις μεσα σε αυτη την απροβλεπτη αναστατωση, σιγουρα θα υπαρχει κατι)
Γιατι ετσι ρε φιλε?
Τα ραφια για εργαλεια?)
προσθέτω ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και με λιγότερο κρέας.
Οι περισσότεροι άθελα ή και ηθελλημένα καταναλώνουν τον λιγότερο 1 φορά την μέρα κρέας και πολλές φορές όχι άμεσα (πχ λουκανοπιτάκια, κρύα σάντουιτσ κλπ).
Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί που τρώνε κάθε μέρα κρέας γιατί πολύ απλά δεν έχουν μάθει να τρώνε οτιδήποτε άλλο...
Συμφωνω απολυτα και επαυξανω... Να καταθεσω μια προσωπικη μου εμπειρια...
Για χρονια βασανιζομαι απο εντονες καουρες.. εχω κανει διαφορες εξετασεις, γαστροσκοπησεις κτλ.. εχω παληνδρομηση και σε συνδιασμο με τα παραπανισια κιλα, τσουπ το προβλημα επειδηνωνεται.. εχω δοκιμασει διαφορες μεθοδους βελτιωσης..πχ λιγοτερους φραπεδες, λιγοτερο ψωμι (λογω ταχα μου γλουτενης κτλ) , διαφορα ψωμια, λιγοτερα εως καθολου τηγανητα φαγητα κτλ.. ενα σωρο.. Λοιπον ολα εφεραν μια πολυ μικρη εως ανεπαισθητη βελτιωση... αυτο που εκανε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ηταν οταν σταματησα να τρωω αλαντικα τυπου ζαμπον κτλ.. ποτε δεν αγραζα φθηνα ζαμπον, παντα παιρναμε τα καλα, τυπου ομωπλατη, γαλοπουλα ακριβη κτλ.. πανω απο 10ε το κιλο.. Ε μολις τα εκοψα τελειως , οι καουρες μου μειωθηκαν 70% !!! απιστευτο...θα μου πεις ποσο ετρωγες ρε μεγαλε? σας πληροφορω βαρια βαρια μια φετουλα το πρωι με ενα τοστακι... το μονο που δεν με πειραζει σχεδον καθολου ειναι τα ειδη "αερος" και τα ειδη τυπου προσουτο η παστουρμας..ασχετο με το αν ειναι παστωμενα στα μπαχαρικα.. ενα ακομα 20% βελτιωση ειδα οταν σταματησα να αγοραζω χοιρινο απο τον χασαπη.. ο αδερφος μου εβαλε λιγα γουρουνακια και μια στο τοσο σφαζει ενα και κανουμε κατασταση.. ε απλα καμια σχεση στο πως ειναι το στομαχι μου μετα...
Και ολα λοιπον αυτα με εκαναν να αναρωτιεμαι... τι διαολο τρωμε? .. στα αλαντικα θερμικης επεξεργασιας προφανως εχουν καποιο συντηριτικο να πω, η η ποιοτητα του κρεατος ειναι εντελως σκουπιδι, και σαφεστατα με επηρεαζει αρνητικα...πολυ αρνητικα.. και απο την αλλη, το χοιρινο του χασαπη (δε μιλαω για κρεας απο σουπερ μαρκετ κτλ , μιλαω για υποτειθετε χασαπη που μας προσεχει) , τι στον κορακα εχει? τι δινουν στα ζωντανα να βρασω... τι τα ταιζουν και πριζονται και αυτα για να παρουν ογκο και μαζι πριζονται και τα στομαχια μας,....
τα τελευταια 3 λοιπον χρονια, κρεατακι σε λογικες ποσοτητες και μονο απο ατομα που ξερω.. χοιρινο απτον αδερφο μου, μοσχαρακι απο τον γειτονα που ξερω τι τα ταιζει, και κοτοπουλακια απτην μανα μου , που ολη μερα τους καθαριζει κολοκυθακια - καρπουζια και λοιπα κααλοιποα απτον κηπο... βελτιωση των στομαχικων μου προβληματων 90%! ..
Υπόψη ότι ΟΛΑ τα επεξεργασμένα παράγωγα κρέατος , και τα θερμικής επεξεργασιας , επίσημα πλέον από την Π.Ο.Υ συγκαταλέγονται στα καρκινοφόρα τρόφιμα .
Πρώτα απ' όλα για να συμμαζευτεί ο χώρος, από κούτες και παιχνίδια και φυσικά για εργαλεία. Έχω στα πλάνα να φτιάξω κι έναν πάγκο εργασίας. Έχει αρκετό χώρο είναι περίπου 6Χ4 μέτρα ημιυπόγειο με 2 παράθυρα και μία πόρτα. Είναι πέτρινο και έχει σταθερή θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι.
εκεινα τα φρουτα που πολλες φορες ταξιδευουν τη μιση υφηλιο τι σοι εχουν μεσα?..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.