Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι Κ τρομερό το τεσσάρι ρε Κώστα! Εμείς δε μασάμε από κουνήματα. Γενικά μην αγχώνεστε πάντως. Φυσιολογικοτατο για την περιοχή είναι για να μην πω ότι άργησε κιόλας!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εύχομαι νά ήταν ο κύριος σεισμός,καί νά μήν υπάρχουν ζημιές οι τραυματισμοί,πάντος απόψε άστατη βραδυά θά έχουν δυστυχώς οι κάτοικοι τών γύρω εκεί περιοχών.

Τό Ευρομεσογειακό σεισμολογικό κέντρο δίνει τόν σεισμό 4,5 ρίχτερ από ότι γράφει στό newsit

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι Κ τρομερό το τεσσάρι ρε Κώστα! Εμείς δε μασάμε από κουνήματα. Γενικά μην αγχώνεστε πάντως. Φυσιολογικοτατο για την περιοχή είναι για να μην πω ότι άργησε κιόλας!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήμουν στο κεντρικό σιλό σε ύψος 30 μέτρα κ τα είδα όλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαλλον ο αεροκομπρεσορας εγινε πολυ υσηχος...

Όχι μωρέ, μάλλον του άφησα το καπάκι ανοιχτό κ ξεκίνησε στο auto!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαζεύει μαζεύει ενέργεια μέσα στο κουτί και κάποια στιγμή εκτονώνει απότομα... :flipout:

Εγώ πάντως εκτόνωσα απότομα εκεί πάνω -bye-

Μια γαλλικη αλυσιδα, το Auchan (αντιστοιχη των carrefure), εφερε προσφατα μια σειρα απο Ελληνικα μπακλαβαδοειδη τα οποια γινονται αναρπαστα την Ρουμανικη αγορα!!

Εχει σε ατομικες συσκευασιες μπακλαβαδες, καταιφια, σαραγλι, γιαννιωτικα και ενα αλλο ειδος και το πουλαει 40 λεπτα το καθενα. Αγοραζω 2 απ'ολα καθε βδομαδα για τις καφεδιες μου!

30263439075_f8e51f9e0d_b.jpg

Ελληνικο καφε μονο δεν φερνουνε εδω και πρεπει να κουβαλας απο Ελλαδα. Μονο τουρκικο εχουν που ειναι μια αηδια.

Καί μού φαίνεται καί πολλά βαρύς ο Ελληνικός Μιχάλη :a0210:.
Δέν πιστεύω νά βάζει κάτω τό Μπακλαβά-Καταιφι από τό Κοσμικόν ?

χεχε, αυτες οι μικρες 'πολυτελειες' εκτιμουνται περισσοτερο οταν εισαι εκτος και σου λειπουν.
Η γευση Δημητρη δεν συγκρινεται αλλα σιγουρα ειναι poly καλυτερο απο το να μην εχεις την γευση καθολου:))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μια γαλλικη αλυσιδα, το Auchan (αντιστοιχη των carrefure), εφερε προσφατα μια σειρα απο Ελληνικα μπακλαβαδοειδη τα οποια γινονται αναρπαστα την Ρουμανικη αγορα!!

Ανεβαίνουν κι άλλοι με γλυκά Μιχάλη... Από Γιάννενα...