Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε ολους. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι ο sakisap (αν και δεν τον λένε σακη :-p ) έκανε quote σε κατι που εγραψα και επειδη υποψιάζομαι ότι κάποιος διαχειριστής το έσβησε γιατί δεν βρίσκω το ποστ του θέλω να δηλώσω ότι ότι και να γράψει αυτός εγω τον αγαπώ. Αφήστε το λαό να εκφραστεί ελεύθερα.

Καλημέρα σε ολους. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι ο sakisap (αν και δεν τον λένε σακη :-p ) έκανε quote σε κατι που εγραψα και επειδη υποψιάζομαι ότι κάποιος διαχειριστής το έσβησε γιατί δεν βρίσκω το ποστ του θέλω να δηλώσω ότι ότι και να γράψει αυτός εγω τον αγαπώ. Αφήστε το λαό να εκφραστεί ελεύθερα.

Πολλες καλημερες σας συμφορουμιτες
Καλο να εχουμε φιλους να μας ειδοποιουν , πρωτα απολα εχεις δικιο δεν με λενε Σακη , Θαναση με βαπτισαν το Σακης βγηκε μετα .Στο θεμα μας τωρα επειδη το μηνυμα εγινε αορατεξ και επειδη με αγαπας και ειναι αμοιβαιο δεν ειπα κατι κακο για σενα, απλα ειπα χαιρομαι που εισαι ξανα στο φορουμ για δευτερη φορα αλλα θα σε παρακαλεσω μην πεις για τριτη φορα αισχος και ντροπη φευγω απο το φορουμ σας, γιατι προβλεπω παλι με τα χερια προτεταμενα να σε κυνηγαμε και να σου λεμε στασου μεταλλικα μυγδαλα χα χα χα, μου αρεσει που εχεις χιουμορ και δεν το παρεξηγησες

Αχιλλεα, τα σεβη μου για το παραπανω ποστ που εγραψες:a0210:

Καλημερα σε ολους!

Καλημερα
bfa215d9edffba52116878714047f492.jpg