Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτά τα συνδικαλιστικά λέω κι εγώ και την Δευτέρα θα περάσω από ΟΑΕΔ

Επιθεώρηση εργασίας, μην του χαριστείς καθόλου. χαχα

Ποιο τριημερο βρε παιδια...!!! :-(
Παλι καλα που δεν ειμαι Ιταλια μερια αυτη την εβδομαδα να βαλω Βεμπο...να θυμηθουν και οι Ιταλοι τα παλια τους... ;-)

Καθαρίζοντας το πατάρι της κουζίνας βρήκα κάτι από τα παλιά που νόμιζα ότι το είχα χάσει.
Παλιές, καλές θύμισες εν έτει1983, 84, 85.

Καλησπέρα σέ όλους

Καθαρίζοντας το πατάρι της κουζίνας βρήκα κάτι από τα παλιά που νόμιζα ότι το είχα χάσει.
Παλιές, καλές θύμισες εν έτει1983, 84, 85.

:flipout::flipout: Καλά "σειρά" δέν τό πιστεύω,έβγαινες στά FM με αυτοταλάντωτη 6146 sylvania ? καί μέ ανόρθωση δικτύου 310 volt dc,γιατί είδα μόνο ένα μετασχηματιστή γιά τά νήματα 6,3 volt, πόσο μικρός είναι τελικά ο κόσμος,δέν μάς τά είπες ότι ήσουν καί εσύ ταρατσόπληκτος τίς προάλλλες πού λέγαμε γιά τά ραδιοκύματα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα σέ όλους

:flipout::flipout: Καλά "σειρά" δέν τό πιστεύω,έβγαινες στά FM με αυτοταλάντωτη 6146 sylvania ? καί μέ ανόρθωση δικτύου 310 volt dc,γιατί είδα μόνο ένα μετασχηματιστή γιά τά νήματα 6,3 volt, πόσο μικρός είναι τελικά ο κόσμος,δέν μάς τά είπες ότι ήσουν καί εσύ ταρατσόπληκτος τίς προάλλλες πού λέγαμε γιά τά ραδιοκύματα.

Καλό απόγευμα. Το είχα αναφέρει κάποια στιγμή πιο παλιά. Το όνομα μου Radjo Sylvania 93,1 στα FM.
Από τηλεφωνική αφιέρωση γνώρισα την σύζυγο !

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλό απόγευμα. Το είχα αναφέρει κάποια στιγμή πιο παλιά. Το όνομα μου Radjo Sylvania 93,1 στα FM.
Από τηλεφωνική αφιέρωση γνώρισα την σύζυγο !

Δέν τό είχα διαβάσει.
Σαφώς καί Love story στά ερτζιανά μέ happy end,αυτές οι αναμνήσεις μένουν γιά πάντα.:handkiss:

Δέν τό είχα διαβάσει.
Σαφώς καί Love story στά ερτζιανά μέ happy end,αυτές οι αναμνήσεις μένουν γιά πάντα.:handkiss:

Ναι μαζί με την ανάμνηση του έμεινε και η γυναίκα :2thumb22sup:

Κωστα να το καθαρισεις, να του φτιαξεις και ενα ωραιο κουτι και να το βαλεις στα εκθεματα σου. Τετοια πραγματα ειδικα οταν εχουν αλλαξει τη ζωη μας, δεν τα βαζουμε στο παταρι. Φιλικα :ernaehrung004:

Κωστα να το καθαρισεις, να του φτιαξεις και ενα ωραιο κουτι και να το βαλεις στα εκθεματα σου. Τετοια πραγματα ειδικα οταν εχουν αλλαξει τη ζωη μας, δεν τα βαζουμε στο παταρι. Φιλικα :ernaehrung004:

Μωρέ το φύσηξα, του έδωσα τάση κ πρόχειρη άντενα κ δουλεύει ακόμα το σκασμένο !!!
Κουτί με χελιδονοουρές θα του φτιάξω.

Ναι μαζί με την ανάμνηση του έμεινε και η γυναίκα :2thumb22sup:

Καλα είσαι απαιχτος !

Sent from my iPad using Tapatalk

28_oktovriou_ohi.jpg