Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημερα σε ολους!
Προς πληροφορηση μας, σημερα Σαββατο 27 Οκτωβριου ειναι η Μερα της Γατας!!

Σωτηρη, Κυριακο και οποιος φιλοξενει και ζει με αυτα τα απιθανα ζωντανα, να τα χαιρομαστε!! :))

National-Cat-Day-October-29-Cats-Picture.jpg

Ρε γμτ γράφω συνέχεια από το κινητό και λιγο το λεξικό λίγο το πληκτρολόγιο γράφω σαν αλλοδαπός που τώρα μαθαίνει την γλώσσα...... Μου θυμίζω την κριστα από τον τρόχο της τύχης.

ζητώ λοιπόν συγνώμη για ότι έχετε δει, και πρόκειται να δείτε αφού 90 %το φορούμ το παρακολουθώ από το κινητό.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημερα σε ολους!
Προς πληροφορηση μας, σημερα Σαββατο 27 Οκτωβριου ειναι η Μερα της Γατας!!

Σωτηρη, Κυριακο και οποιος φιλοξενει και ζει με αυτα τα απιθανα ζωντανα, να τα χαιρομαστε!! :))

National-Cat-Day-October-29-Cats-Picture.jpg
χε χε κοίτα τι πάθανε σήμερα τα γατάκια....
από χτες έσταζε αρκετά μία εξωτερική βρύση στο σημείο κάτω από το χερούλι στο σημείο κάτω από την μπίλια του μηχανισμού...έψαξα σήμερα και βρήκα μία βρύση στην αποθήκη και πάω να την αλλάξω....όλα τα γατιά σαν κοπάδι από πίσω μου....αποθήκη εγώ αποθήκη και αυτά....στο φρεάτιο του γενικού εγώ εκεί και αυτά....πάω στην βρύση και την ώρα που πάω να βγάλω το ρακόρ αυτόματης σύνδεσης με το λάστιχο...είχε φαίνεται πίεση μέσα...και γίναμε λούτσα....χχαχαχαχα...πρόλαβα να δω τα 2 από τα 4 γατάκια να έχουν γουρλωμένα μάτια....μετά από λίγο τα είδα στον ήλιο να στεγνώνουν...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κωστίκας και Συμέλα!

Ομορφιές, να τα χαίρεσαι, Χρόνια τους πολλά κ με ποντιακά ονόματα!

Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κυριακο το θερμαινομενο παλτουδακι που πηραμε, ειναι θαυμασιο, το δοκιμασα λιγο σημερα που ειχε 9 βαθμους και καθησαμε εξω για καφεδακι.

30009219874_d9290d61d4_b.jpg

Το αναμενο λεντακι δυστυχως δεν βγαινει πιο καθαρο σε φωτογραφια. Αυτη τη φωτο την τραβηξα με timer και τριποδακι.
Παντως το λεντακι που αναβει κανει ξεκαθαρο οτι κατι τρεχει με το μπουφαν...δεν περναει απαρατηρητο :))
Αυτο στην φωτο ειναι το μπλε λεντ που ειναι αναμμενο, η χαμηλη σκαλα, υπαρχει και το πρασινο και το κοκκινο, η μεγιστη σκαλα θερμοκρασιας.

Πηγα σημερα λεροι να παρω κατι ταβλες και μια ριπολινη νερου λευκη για ενα ξυλινο καδο για απλυτα που θα φτιαξω και βλεπω τα πελλετ τα golden nugget που εινα ΑΑΑ ποιοτητα 4.15 το τσουβαλι ενω στην Ευβοια τα επερνα περυσι 5.30 το τσουβαλι.

Πηγα σημερα λεροι να παρω κατι ταβλες και μια ριπολινη νερου λευκη για ενα ξυλινο καδο για απλυτα που θα φτιαξω και βλεπω τα πελλετ τα golden nugget που εινα ΑΑΑ ποιοτητα 4.15 το τσουβαλι ενω στην Ευβοια τα επερνα περυσι 5.30 το τσουβαλι.

Βασίλη παράγγειλα μια παλέτα προχτές (66 σακιά, 990 κιλά) και πήρα 10 μαζί. Το καλύτερο πέλλετ για μένα. Λίγη στάχτη = αραιό καθάρισμα.