Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλό μήνα σε ολους μας.
Βρε τυχεράκια Δημήτρη, πηγες στην παιδική χαρά του Μιχάλη ;
Ο οικοδεσπότης ήταν εκεί ;
Διπλή χαρά τοτε.
Φωτορεπορτάζ έπρεπε να κανεις, όχι μια τόση δα φωτογραφιούλα

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα και καλό μήνα σε ολους μας.
Βρε τυχεράκια Δημήτρη, πηγες στην παιδική χαρά του Μιχάλη ;
Ο οικοδεσπότης ήταν εκεί ;
Διπλή χαρά τοτε.
Φωτορεπορτάζ έπρεπε να κανεις, όχι μια τόση δα φωτογραφιούλα

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλό μήνα Χρήστο
Φυσικά ήταν εκεί ο οικοδεσπότης μόλις αφιχθείς, καί μέ ξενάγησε στήν "εργαλειούπολη" πρόθυμος να λύσει τίς όποιες απορίες μου σέ κάποια εργαλεία -bye-

κυριακο προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα μου εχει βγαλει οτι εχεις γεματο χωρο!

Πηρα σημερα ροδια απο το lidl που ελεγε πως ειναι Ελληνικα. Ειναι μεσα κατακοκκινα με πολυ χυμο και μαλακο κουκουτσι αλλα ειναι θεοξινα.

Σωτήρη ...πολύ ενημερωτικό !!!! Νομίζω αν κατάλαβα καλά με ένα γρήγορο πέρασμα που έκανα καλά είναι τα προϊόντα καθαρού ξύλου και για εμάς που υποθέτουμε ότι κατασκευάζουμε διάφορα, το κοντραπλακέ δηλ σημύδα αλλά όχι από πυρηνικόπληκτη περιοχή.

Πάνω κάτω αυτά λέει Νίκο...είναι κάτι που ξέραμε κιόλας... σαν το μασίφ ξύλο δεν υπάρχει...αλλά είναι τόσο πολύ ακριβό, που αναγκαζόμαστε σε λύσεις υποκατάστατα που σε ορισμένες συνθήκες, ειδικά εκεί που ανεβαίνει η θερμοκρασία, δεν κάνουν καθόλου καλό.

Καλημέρα σέ όλους,τό πρώτο ψυχρό πρωινό μέ μονοψήφια θερμοκρασία στήν Αθήνα 9,9 c αυτήν τήν ώρα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους,τό πρώτο ψυχρό πρωινό μέ μονοψήφια θερμοκρασία στήν Αθήνα 9,9 c αυτήν τήν ώρα.

Καλημέρα.
Άρα είναι ώρα να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για αερόθρεμα, σόμπες αλογόνου, υγραερίου κλπ κλπ για τα εργαστήρια μας.

Για πάμε σιγά σιγά...............!!!

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα.
Άρα είναι ώρα να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για αερόθρεμα, σόμπες αλογόνου, υγραερίου κλπ κλπ για τα εργαστήρια μας.

Για πάμε σιγά σιγά...............!!!

Καλημέρα,δέν έχουν ανάγκη τά μαστόρια γιά θέρμανση στό εργαστήριο,είναι σέ υπερένταση κατασκευών καί μέ ένα πουλόβερ καί μπουφάν,καί λίγο επιτόπιο τρεξιματάκι 5-10 λεπτά έτσι γιά προθέρμανση ,δέν καταλαβαίνουν τίποτα γιά τό υπόλοιπο. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα,δέν έχουν ανάγκη τά μαστόρια γιά θέρμανση στό εργαστήριο,είναι σέ υπερένταση κατασκευών καί μέ ένα πουλόβερ καί μπουφάν,καί λίγο επιτόπιο τρεξιματάκι 5-10 λεπτά έτσι γιά προθέρμανση ,δέν καταλαβαίνουν τίποτα γιά τό υπόλοιπο. :flipout:

Τα γεροντομαστόρια όμως την θέλουν την Kumtel τους. Με μπουφάν & χοντρά ρούχα δεν βολεύει να εργαστείς, γιατί εκεί ίσως εχείς αποκλίσεις στην ακρίβεια του τρίτου δεκαδικού του χιλιοστού.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Παππού βάλε σόμπα!!!

Θα ανοίξουμε νήμα λέμε. Τι σόμπα ?

Μπλέ, κίτρινη, πράσινη κλπ κλπ

κάποτε είχα στο εργαστήριο ένα αερόθερμο , έκανε τόσο ξηρή την ατμόσφαιρα , που "έφυγε" στον απέναντι κάδο σκουπιδιών, δεν κάνω πλάκα . Ένα φτηνιάρικο ήταν , ό,τι πιο άχρηστο έχω πάρει.