Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα ...έφερε ο Μητρόπουλος κάτι ξυλόβιδες αυτοδιάτρητες Ιταλίας ....φοβερές .... του είπα θα περάσεις να πάρεις δείγματα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα ...έφερε ο Μητρόπουλος κάτι ξυλόβιδες αυτοδιάτρητες Ιταλίας ....φοβερές .... του είπα θα περάσεις να πάρεις δείγματα.

Αν μπορέσω θα πάω Σάββατο πρωί. Τι ακριβώς θα του ζητήσω του Εβρ.?

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο φίλος με το ίδιο ακριβώς "μασίνι" Κυριάκο.

Πολύ ωραία και χωρίς τρεξίματα βάφεται και επάνω στον τόρνο σε αργές στροφές και το πινέλο αντί για σκαρπέλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύ ωραία και χωρίς τρεξίματα βάφεται και επάνω στον τόρνο σε αργές στροφές και το πινέλο αντί για σκαρπέλο.

Σωστό κ αυτό.

Τις νέες ξυλόβιδες Ιταλίας πες του... αυτές που έδειξες του Νίκου. Μέχρι 25-30cm μου είπε βγαίνουν !!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τις νέες ξυλόβιδες Ιταλίας πες του... αυτές που έδειξες του Νίκου.

Οκ! Είχε πάει προχτές κ έχει δίπλα του όλα τα κόκκινα κατσαβίδια Wiha σε όλα τα νούμερα κ για όλες τις βίδες και ..... :drool1:

Επειδη θελω να λαρω βιδες μηκους 40-50-60-70-90mm και ειμαι ετοιμος να παρω τις fisco, ποια μαρκα ειναι αυτη και ποσο κοστιζουν?

Επειδη θελω να λαρω βιδες μηκους 40-50-60-70-90mm και ειμαι ετοιμος να παρω τις fisco, ποια μαρκα ειναι αυτη και ποσο κοστιζουν?

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΕΠΕ
Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών
Ερμού 15, Πάτρα
2610277688

Ρίξε του ένα φονι το πρωί.

Fisko εχει στο e shop.gr καλες τιμες μεγαλες συσκευασιες τις δουλευω κανα εξαμηνο και ειναι σουπερ.

από τις καλύτερες βίδες στα λεφτά τους.
(και από τις καλύτερες συσκευασίες, συνήθως έχουν και μία μύτη torx μέσα)

Ναι απλα την μυτη δεν την εχω βρει ακομη ειναι θαμμενη μες τις βιδες χα χα!!